48

:(

преди 2 дни

Каракачанов да не сравнява несъпоставими неща. Българското население в Украйна никак не е малобройно. Поддръжката на войската е нещо съвсем друго. Отделно стои и въпросът защо страни като Австрия и Швейцария са обявили вечен неутралитет, а ние сме на всяка манджа мерудия?

47

Олимпий Панов

преди 2 дни

"Зелените"са виновни искали да сложат батерий на самолета ама не успели!

46

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 дни

кажи нещо престъпнико за хартиените самолети за няколко милиарда.

45

Анонимен

преди 2 дни

ЖАЛКО! - НАТОВЦИТЕ ЗАТРИХА ОЩЕ ДВАМА БЪЛГАРИ. КАТО КАЗВАМЕ ЗА УКРИТЕ "ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ", ЗА НАС ВАЖИ "ДО ПОСЛЕДНИЯ ЛЕТЕЦ".

44

Урсула

преди 2 дни

Ами гледах видеоклип и ако някой не си е играл да го монтира, имаше два взрива. От там самолеътът влезе в свредел. И за 2 секунди падна на земята. Ти получаваш повреда на 2-3 секунди от Земята. Как да катапултираш? Ако е равен полет и се подпалиш, има време за катапулт. Ама надолу с главата на секунди от Земята, как да стане? А и не всеки катапулт може да спаси при излитане или кацане, оше по-малко в подони ситуации.

43

Урсула

преди 2 дни

Имаше взривове в самолета по някаква причина. Може и пилотска грешка да е ниска скорост и после опит за измъкване. Друго ми е интересно. Това са чешки самолети, не руски. Защо от 32 сме оставили само 4? Това е целенасочено унищожаване на авиацията ни. Не може да даваме 2 млрд за хартиени самолети, а да не може да поддържаме тия Л39!

42

Анонимен

преди 2 дни

ПОЛИТИЦИТЕ ЛИ ВЗРИВИХА САМОЛЕТА? - САМОЛЕТА СЕ ВЪРТИ ПОЛОВИН МИНУТА ВЪВ ВЪЗДУХА И НИКЪДЕ НЕ ПРОБЛЯСВАШЕ НИЩО, САМО ПРИ ПАДАНЕТО ПРОБЛЯСНА НА 2 МЕСТА. А ЗАЩО СА КАЗАЛИ ДА СЕ ИЗТРИЯТ ЗАПИСИТЕ?

41

Анонимен

преди 2 дни

До 37 самолетите са подарени на Украйна ,от ПП и Тагарев

40

Анонимен

преди 2 дни

То политиците карат самолети,тия като се водят инструктори що не им работят катапулти и къде са им парашутите

39

Алекс

преди 2 дни

Тумбак Воевода е виждал само пътническия салон на самолет,нищо не разбира от авиация,но всекидневно коментира.Летят само 4 самолета,защото това е учебен самолет.Когато са закупени в периода 1986-1990 год. България разполагаше в пъти повече изстребители и съответно се подготвяха в пъти повече пилоти.Сега 4 самолета са достатъчни за намаления брой обучаваши се пилоти.Елементарно е,но Краси да си пита.

38

Анонимен

преди 2 дни

Политиците винаги са виновни за всичко. Поздрави, гений.

37

Търсят за

преди 2 дни

Инцидентът. Няма версия за полит убиец. Организация и провеждане също може да е причината. Празници.

36

до 34

преди 2 дни

Тиквата и Сви нята са поръчали атентат срещу Президента Радев, но човекът име сгрешил самолета. Поставил е мини експлозива в грешния.

35

Анонимен

преди 2 дни

Шкемби, къде са самолетите, които "купихте" с Тиквата. 4 млрд пари на българските данъкоплатци откраднахте. Дано се задавите.

34

Анонимен

преди 2 дни

Преди да падне самолета има взривове. За това ли са виновни политиците? Защо изтриха записите от катастрофата

33

ПроСоТо

преди 2 дни

абе,Каракочана луд ли е,или прави нас на луди ?...-Вика :"Който храни чужди армии,погребва своята" ...?!?!...Какво,от небето ли пада тоя?...Та всички знаем ЧИЯ АРМИЯ "храни" тоя като военен министър !!!...Ама верно,нема майтап:..-Наистина ли ни смятат нас-"ОБИКНОВЕНИТЕ" хора за толковаГЛУПАВИ ?

32

54321

преди 2 дни

Защо се изключва 4-тата версия: а именно: Диверсия. Пилотите са в агитката на президента за да си прави ПиАра, а самолетът е оставен без надзор. Има досттъчно време да се сложи малък експлозив, А от клипа се вижда, че самолътът се запалва преди да се забие в земята. Нима забравяме че путин ни е обявил за вражеска държава, а разни руски генерали ни заплашват с ракетен удар

31

Изнервен

преди 2 дни

Айде и този глу.пак, без да знае конкретните факти и причини, се изръси. Ами ако просто самите пилоти сами са направили рискована маневра, за да се изфукат и са се думнали в земята?

30

Анонимен

преди 2 дни

Преди да се видят данни от черната кутия е рано да се каже каквото и да било. То може и да са заспали от G-то при претоварване. А уж са много добрите пилоти, нали. Най-добрите в Млечния път. Все пак Джон Атанасов е изобретил компютъра. Нищо, че никой по света не знае за това.

29

Реджо

преди 2 дни

Човекът министър,който продаде 50 000 паспорта,днес отново говори за българска армия!Не политици,а пасмина!