42

Анонимен

преди 2 дни

На Дълбоката държава е изгодно на учениците всичко да е позволено и вместо ред и дисциплина да има хаос в обществото. Учителите нямат вина.

41

Една българка

преди 2 дни

Разбира се, че заплащането на учителите трябва да е високо и подкрепям редовните увеличения. Вие с трици маймуни ли искате да ловите? За да има качествено образование, трябва да има конкуренция при учителите, когато дават по 1000 лв заплата - кой високо образован човек ще отиде да кандидатства за такава позиция? Но ако заплатата е 5000 лв ще има много по-голям избор за качествени учители, съответно по-добро образование.

40

Анонимен

преди 2 дни

Народното събрание гласува законите в образованието, а не учителите. Но заплатите на депутатите са пет десет пъти по високи и то за много по ниско работно време от на другите хора. Дори и да не ходят на работа. Но за тях не спорите.

39

Анонимен

преди 2 дни

И аз искам да искате повече пълномощност да държите дисциплината в час, защото това явно ви липсва и напълно ви влизам в положение. Ама вие искате заплати. Явно те повишават дисциплината.

38

Анонимен

преди 2 дни

Казано по друг начин - учителите искат по-високи данъци за тези, които не са на държавна работа.

37

Deep Zone

преди 2 дни

Учителката разцепва, феноменално парче! Искам Ергенът да е само с такива неизвестни готини мацки без филъри, силикони и гнусотии и ще взема да го гледам :)

36

123

преди 2 дни

Посочете ми друга професия,която има 60 дни платен годишен отпуск!!!Ваканции-дървени,грипни,зимни,пролетни,междусрочни,празник на града,празник на училището,избори и още много други,в които не се работи,а се получават заплати!Нека резултатите говорятвместо нас.....!

35

Случаен минувач

преди 2 дни

Искат по-високи заплати, ама качеството на обучението спада. Всички го виждаме. Все по-неграмотни, нищонезнещи, нищонеумеещи ученици завършват. Така че не може само да искаш - трябва и да покажеш нещо качествено! Голяма част от учителите просто си "изпяват" урока, гледат да го претупат. На такива и една стотинка повече е много! А тази Янка Такева - извинявайте, ама тя вече е на 78 години. Няма ли вече да се оттегли и да отстъпи мястото на някой по-млад? От 32 години е несменяема на този пост.

34

Факт

преди 2 дни

Интересно. Вие гласувате мафията да ни управлява. Мафията приема закони в своя полза, вкл. и за образованието. Учителите изпълняват закона, но според вас те са виновни за качеството на образованието, а не вие?! Като не гласувате също оставяте мафията на власт и сте съгласни с правилата за образованието.

33

Реалист

преди 2 дни

Учителите искат договорените 125% от средната заплата, но и те са прецакани, както с минималната заплата дето уж щеше да е не по-малка от 50% от средната. Взимат средната заплата за минал период и по нея изчисляват проценти. Реално минималната за 2024 е около 38% от средната, а на учителите е около 95% от средната заплата. За 2025 ще е още по-зле.

32

аноним

преди 2 дни

Най-малко работят,най-много почиват-то не са ваканции,то не са екскурзии с парите на децата,то не са отпуски,а отворили уста за най-добро заплащане!А за това,какви хора и с какъв умствен багаж излизат от училищата,под ръководството на тия същите-да не говорим!!!

31

Вчера,

преди 2 дни

В голямо столично училище,в часа по китайски ,учителят казва :"ще умрете'.Не зная това колко е педагогическо,но да кажеш на 15 годишни ученици,ще ще умрат ,за мен е нечовешко.

30

чичо Гоше

преди 2 дни

наборката Цола, пардон Янка още ли мръда? седим и се чудим, чудим се и седим, кога ли ще се гътне тоа женски нерез?!

29

Селянина

преди 2 дни

Без пари не се живее, но тия даскали прекаляват. Само искат, а почти нищо не дават. На повечето дори общата им култура е доста бедна. Между тях е пълно с интриганти и завистници, мачкащи по-младите от тях. Изкуфели лельо-баби и комплексирани чичовци.

28

Пешо

преди 2 дни

Нямат срам учителите да взимат повече от служител в супермаркет! Трябва даже без пари да работят, нали нямат отговорна работа

27

Кандидат директор

преди 2 дни

Проблемът с неефективното образование често се крие в липсата на управленски качества на директорите. Тази година се проведоха конкурси за директори на много училища. Тези, които са в системата ще разберат. Голяма част от конкурсите бяха нагласени. Назначиха директори, лоялни на една партия. А качества - никакви.

26

Анонимен

преди 2 дни

Колкото по некадърни стават,толкова повече искат и нахалстват

25

IQ 3.14

преди 2 дни

Интересно искане. Тая година ще теглим пореден дълг за да се покривт плащанията по пенсиите. Ако не еврофондовете и гастарбайтерите пари в хазната няма да има дори за обикновени неща.

24

РОДИТЕЛ

преди 2 дни

Работата на учителите е плачевна. образованието е ударило дъното ,сте за заплати реват

23

до 21

преди 2 дни

Прав сте. Това го няма никъде в цивилизования свят. Дори е забранено да се снимат деца.