201

Анонимен

преди 1 ден

До Защото са сърби, - Ей на такива като теб, които продължават да повтарят, че сърбите са били по-добре, а всеки интересуващ се от темата е чел икономически сравнения (за пример при нас БВП на глава е 14 000 долара, при тях 9500) им пожелавам да живеят така, както средностатистическият сърбин, за да усетите колко са добре. На русофилите пък, които повтарят колко евтино било в Русия им пожелавам стандарт на живот като на средностатистическият руснак. Щом са добре, значи ви пожелавам нещо хубаво!

200

Анонимен

преди 2 дни

Поредния *** който се прави на умник

199

Анонимен

преди 2 дни

197 - ДАЙ СПИСЪК НА РУСОФИЛИТЕ ВЪВ ВВС. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И НЕ ГИ ЗНАМ.

198

Анонимен

преди 2 дни

Каракачанката затова ли тези дни е започнал да близкa зaдничeто на Рyмката? Чуди се към кой да се прилепи?

197

Анонимен

преди 2 дни

Eто затова русофилите са национални предатели. Защото под натиск от Русия харесват Сърбия, а Сърбия мрази България. Т.е. русофилите ако се наложи ще мразят България. И сред генералите от ВВС има русофили. И сред останалите от ВВС има русофили. Всички знаем кои са.

196

Анонимен

преди 2 дни

Сърбосран ще гори пак.

195

Един Българин

преди 2 дни

Учения в западните покрайнини не са повод за радост. Нашето МО трябва да се позамисли какво прави с бюджета всяка година. Сърбежите е добре да бъдат изметени от лицето на земята и колкото по-рано го разберат някои кратуни на запад толкова по-добре

194

Защото са сърби,

преди 2 дни

а не българи! Някой бил ли е скоро в Сърбия? Миналата седмица бях там и въпреки, че не са в ЕС изглеждат на външен вид в пъти по-добре! Каквото и да плюете по сърбите просто се вижда, че не е държава със затихващи функции! И ние имахме руска техника, ама вечи нея нямаме и след 20г. НАТО вече сме съвсем обезоръжени с армия, която можеш да събереш на националния стадион!

193

Анонимен

преди 2 дни

Приемането на F35 на въоръжение в американската армия "временно" е спряно, защото са установили над 1020 дефекта в него, и повече от половината са в двигателя, който всъщност е един единствен. До отстраняването на дефектите е спряно. А заради "руските щайги", F16 не смеят даже антенките си да си покажат в украинското небе.

192

Тенарес

преди 2 дни

До АнонименТурците не им дават да купят ф35 за това искат Руските щайги,С400 ги бомбят с дронове за 100 долара,нищо не ти разбира кратуната

191

Амии..

преди 2 дни

Не е задължително да "готви" нещо. Просто си купува реално оръжие, вместо чертежи на петорна цена. А, оръжие си трябва на днешно време, както се вижда навсякъде по света. Мижитурки, като нас не са ѝ проблем, но, албанците са друго нещо.

190

Зозо

преди 2 дни

Вучката продаде сърбия на Китай за жълти стотинки. Всичко в Сърбия е китайско - от магистралата и влакът до мината за литий.

189

Този път

преди 2 дни

Ако ни нападнат, ще стигнат за 2 часа до София. А нашите няма да успеят са си обуят и гаштите.

188

Добре ги избомби

преди 2 дни

НАТО. Трябваше да ги срине

187

Анонимен

преди 2 дни

Сърбите никога няма да забравят, че през 1999 НАТО ги бомардира и изби над 4 000 мирни граждани - основно жени и деца.

186

Жоро Сороса

преди 2 дни

Вучич е джендьр и носи червило - всичко може да се очаква от такива...

185

Смешко

преди 2 дни

До Василев 135 "който не напада непровокирано под фалшиви предлози".... Напълно си прав. Предлогът 'завладяване на контрола върху природните източници на суровини и енергия' няма как да се нарече фалшив, тъй като е напълно реален.

184

Анонимен

преди 2 дни

Ами решили са да получат сега, а не да платят милиарди за обещания. Нашите умници поне също да бяха договорили Ф-ки втора употреба от друга страна от НАТО за да може през тези години да натрупат опит в поддръжката и летенето.

183

Анонимен

преди 2 дни

Е защо да не се въоръжават с руски оръжия? Всички видяхме и виждаме, че от западните НИЩО НЕ СТАВА! Пълен тестикул! И ПВО, и Страйкъри, Брадлита, Леопарди, а пък за Абрамсите и Челинджърите изобщо да не говорим. И ние трябва да се въоръжим с руски. С много превъзхождат западните. Справка - Украинските степи. Турците си купиха С400, сега и СУ57 ще купуват, и гърците имат С300.

182

Сърбина е подлец

преди 2 дни

България трябва да се поготви