162

Дядо Г

преди 1 ден

До Анонимен 160, който пита откъде ще дойдат парите за пенсии в Русия след 5г. и предполага,че батко Ким ще даде заем. Излишен въпрос. Руснаците измират на 56-58-годишна възраст от болести поради пиене, лоша храна, лош въздух, лоша вода, отрови и химически замърсители. Доживелите до пенсия се броят на пръсти.

161

Българин

преди 1 ден

Русия ясно се изрази ще граничи с Румъния и Полша . Острова Великобритания ще потъне. Сащ ще бъде поразена от Китаи и русия

160

Македонец

преди 1 ден

Декато са байрактарите и хаймарсите а....??? Шо стана шо....?

159

Анонимен

преди 1 ден

Кво стана с Крим? Върнаха ли си го ВСУ???

158

Анонимен

преди 1 ден

Лошо е когато не се учиш от историята! Запада пк си повярва много и скоро ще изпапка големите шамари...........! С една дума Русия периодично показва на запада къде му е мястото, но той все се пробва! Лоша зима за цената на топлото и инфлацийката в Европата!

157

Анонимен

преди 1 ден

Интересно откъде ще дойдат парите за пенсии в Русия след 5г. Може би батко Ким ще даде заем?

156

Снежанка

преди 1 ден

Путин няма да влезе в учебниците като император. Ще влезе като джудже.

155

анонимен

преди 2 дни

Всеки ден руската армия намалява с 1000 млади руснаци. Но на кремълския монголоид не му пука. И на мен.

154

Блатното Жуже

преди 2 дни

Няма да миряса, докато не изтрепе всички млади крепостни в една безсмислена завоевателна война

153

Стенли

преди 2 дни

Този диктатор-убиец ще унищожи РФ, пълен откачалик. Да вземе за войниче и Костя копейката, може тича пред танка да поеме първи някоя украинска мина. Ще стане изпечен ром по киевски.

152

Урсула

преди 2 дни

Ако Великобритания и другите Велики сили не се бяха намесили, в Македония щяха да пишат на български, а България да има второ море. Нямаше и да се налага да заставаме на страната на Хитлер, нито на страната на Германия! Само че в историята няма ако...за жалост.

151

1878

преди 2 дни

Ако Русия не беше НИ освободила тогава,тук щяхме на турски да пишем и да говорим.България ПОМНИ,БРАТЯ МОИ РУСНАЦИ.След Родината си България най-обичам Русия.Българите обичаме братушките.Никой няма да ни промени.

150

Урсула

преди 2 дни

1600 Су се свалят лесно, ама я свалете един Ф16. А 16 Ф16 на хартия някой може ли да свали? Не! Не се знае в кое бюро е хартията.

149

Урсула

преди 2 дни

Браво на Путин. Нас в България обаче не ни бърка с нашите 26000 на хартия. Добре, че е и президента ни, та да покара някой Ф16. Един Ф16 се равнява на 1600 Су и МиГ.

148

Анонимен

преди 2 дни

Бабе, знаеш ли с какво е известрен Колт? Ами направил е мъжете равни. Толкова за Усик и Кличко. А то да е само Колт, с мед да го намажеш.

147

Кравар Евроатлантик

преди 2 дни

Ми те половината лежат на полето в Украйна. Последния да затвори капака на ковчега.

146

От медиите

преди 2 дни

"Русия е поръчител на нарушения на човешките права и на изтезания, сочи доклад на ООН" . Редица защитници на човешките права, журналисти и военни критици са били обвинени по изфабрикувани основания и осъдени на дълги срокове затвор.Някои са били измъчвани в ареста, каза специалният докладчик, докато други са държани в изолация или принудително настанени в психиатрични болници.Освен това все по-голям брой хора се класифицират като чуждестранни агенти..........

145

АМИ, ДА....

преди 2 дни

РУСИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЛАВЯНСТВОТО--- ТЕ СА АЗИАТСКА. ДЪРЖАВА ОТ АЗИАТСКИ ПЛЕМЕНА!

144

РУСИЯ ВЕЧЕ

преди 2 дни

... НЕ СА СЛАВЯНИ....А СБОР ОТ АЗИАТСКИ ПЛЕМЕНА!

143

Баба

преди 2 дни

Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Ботев