20

Антрополог

преди 2 дни

Държавите в ЕС развъждат малцинства , включително и България. Защо ? За да могат малцинствата да освинват всичко.

19

Пепи драхмата

преди 2 дни

Новата линия на бедност е от София до Варна.

18

Анонимен

преди 2 дни

До Мен, никой не ти пречи да се преквалифицираш и да работиш за повече. Освен мързела ти! Стига мрънкахте ами си сядайте на задднииицте и работете смислени неща! Бедни са мързелите! Оправдание имам само за болните! Другите нямат оправдание!

17

MAKPO

преди 2 дни

OCTABKA.

16

Мен

преди 2 дни

А какво е когато взимаш заплата под минимума за живот на месец 1454 лева?не си ли пак беден или тричленно семейство което не взима общо 2650 лева? Ващщща ама долна държавата от третия свят което е богата но я управляват нищо...жества които само упражняват геноцид над народа си,а самия народ упражнява геноцид върху себе си,защото стои и търпи и вярва на гнус....ните измамници.Ей всички вие хора със слабите души служите на дявола.

15

Анонимен

преди 2 дни

До 11 точно така. Или да си стоят бедни, или да си намерят работа.

14

Анонимен

преди 2 дни

с други думи разширяват обхвата на готованците, които ние, работещите и плащащи данъци хора трябва да изхранваме.

13

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 5, ами решението е да се преразгледат социалните плащания. Толкова много са на опашката... някои не заслужават изобщо. На какво прилича това 2 000 000 да издържат още 4 000 000?!?!?!? То не са пенсионери, болни, бедни, тъппии, грозни.... Само болните трябва да имат плащания. Останалите да си намерят начин. Пенсиите да стават лична партида и да се приключва тази драма!

12

Карачанаков

преди 3 дни

Към Кирето,Кире глей кво праи Тръмп,значи хващаш един даваш му една пушка и 100 лв и да застане зад един храст покрай който минавате и.... изведнъж Б РашКУХ го вижда подгонва го и го хваща и предотвратява атентата с/у тебе ама хубаво е и случайно и Шашо Диков да е там щото задържания ще каже че Пеевски и Борисов са го пратили хората ще ти съчувстват и ще гласуват за ПП.

11

Да и

преди 3 дни

Какво предлага тоя червенобузест пъпеш. Да си стоят бедни и да не се променя нищо

10

Анонимен

преди 3 дни

Как се определя някаква си линия и кой внася парите за да ги разпределя властта?!А?!Май ние дето внасяме нямаме думата,А?!

9

до 7

преди 3 дни

Има печатница в БНБ,сравнения не са нужни а хартийки....

8

Анонимен

преди 3 дни

Тоя ли е властта?!

7

Анонимен

преди 3 дни

До Зозо 1 Как сравняваш 2500 с 638 лв?

6

Анонимен

преди 3 дни

Докога хората с увреждания ще получава по 40 лв. месечна подкрепа? На депутатите и министрите това са им парите за закуска на ден. А човекът с увреждане- 40 лв. за цял месец.

5

Анонимен

преди 3 дни

A хората с увреждане до 70% ще получат жълти стотинки, както винаги. Докога тези хора ще получават някакви подаяния, за разлика от социално бедните, които поне са здрави и могат да работят? Хората до 70% ТЕЛК получават малко над 500 лв. общо пенсия и добавка. Как се живее с 500 лв.? При това с увреждане. А за здравия с над 638 лв. ще му дадат пари и за отопление през зимата допълнително.

4

И какво ще направите

преди 3 дни

,а?! Още заеми?

3

с други думи

преди 3 дни

Продължаваме да наливаме пари в една бездънна каца и да теглим заеми!?!?!?!?! Вие някакъв специален сорт ииддиоти ли сте, бе? Каква добавена стойност имат тези хора? До кога ще плащаме пари на онези, които нямат нито знания, нито умения, нищо квалификация? За да се справим с бедността ни трябва средна класа, а тя НАМАЛЯВА!

2

раздавайте дагоева

преди 3 дни

а децата ше плащат. Не е важно. Ако не успеят, ще връщаме държавата на кредиторите

1

Зозо

преди 3 дни

Дайте да направим линията на бедност 2500лв. и 95% да станат бедни на помощи, а?