6

Пълни глупости

преди 3 дни

е непознаване на историята - в средновековето , че и после ромите са били толкова признати майсторин и работливи, че са ги препродавали като роби на цели кланове защото са произвеждали ценни стоки и са печелили много пари на господарите. В Румъния и Молдова едвам премахват това робство и то чак 1850. Прочетете - всичко е въпрос на политика на държавата. При бай Тошо бяха бачкатори , сега държавната политика е да са престъпници и за общ враг за обединение на българите когато потрябва.

5

Тенгри кан

преди 3 дни

Електората, който софийските либералки не искат да изпратат обратно в Индия, а предпочитат да го рантутат в затворите и да го "превъзпитават". Който от днешните българи се види с малко повеч епари, почва: Абе, трябва да живеем с тях, нема как, ала-бала и разни такива отцеругателски приказки. Клане, требе в днешно време и на мангъсърчеят и на част от българеят!

4

ХасанкУ

преди 3 дни

Сите там отличници в бранша.

3

JWST

преди 3 дни

Предметите: Как се отваря врата. Как се влиза през балкон. Как се пали чужда кола без ключ. Как се бърка в джоб.

2

от мааалллаааттааа

преди 3 дни

А що ли няма първокласнички в сливенския или щото са по грамотни или се броят на пръсти затворничките благодарение на справедливата система:Училищен звънец и в затвора: 58 първолаци с мустаци

1

Анонимен

преди 3 дни

58 първокласника ... Докато са били невръстни, къде са били съответните институции, на чиито служители е плащано, за да следят дали всички деца в техния район ходят на училище?