18

Анонимен

преди 1 ден

Що не кажеш, че масово в училищата в горните класове НЕ се преподава.Учениците се разхождат до у-ще и обратно!!!А по родителски срещи биват само обвинявани, че не учат!!!Ами, как да учат, когато една голяма част от учителите гледат сеир, правят си пас и не преподават!!!В момента е точно това!!!И за нищоправене ще им увеличават заплатите!!!Да не говорим, че повечето учители са и връзкари.Това е България днес! Всеки си слага своите хора в училища, детски градини, общини и т.н. по веригата.

17

Ника

преди 1 ден

Вълев да влезе в едно училище с билингви или в такова,чиито учиници са приети с нулеви( или близо до нулевите)резултати след НВО 7.кл.,да присъства в поне 5 часа по различни уч.дисциплини поне 1 месец и тогава пак да си помисли за приоритетите в бг образование

16

Курчо

преди 2 дни

Ахаха хаха *** ли ви мамата на вас учениците хахаха

15

4

преди 2 дни

Я повтори *** си предложение за матура и по математика! Този е отговорен за плачевното състояние на училищното обучение,хал хабер няма от него ,и сега седнал да ни убеждава в топлата вода! Защото ще става депутат !Чупка!ГЕРБ нещо закъсва с кадрите.Флиртува с учителите ,че не били отговорни за агресията ,ратува за нормални програми и пр. простотии.Значи,други да им оправят агресията в училище?Боже,не ги допускай до парламента!

14

Някой знае ли

преди 2 дни

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

13

Кратка рецепта

преди 2 дни

Възтановете ТВУ тата! Учениците нямат права. Имат само задължения. Да учат, да спортуват, да са опрятни, смирени и съсредоточени. Нищо от това, което е присъщо на пълнолетните, не им позволено. Само така, след десетина петнадесет години ще имаме подготвени, отговорни и почтени политици. Силна държава! ДА, АМА НАДАЛИ?!

12

Живял-видял

преди 2 дни

И този е бил министър на просвета дълго време?!!! Поставя под съмнение придобиването на знания?!!! И как без знания ще се развиват учениците?!!! Тотал щета е Вълчев! Аз само от знанията си по физика придобити в гимназията през 70-те г. на миналия век съм се възползвал така, че никога не ми се е налагало да търся електротехник. Програмите му били криви?Не са ли правени в МОН под негов надзор? Не е ли самият Вълчев автор на системата "Парите следват ученика/студента"? Втасахме с нея, няма що?

11

Анонимен

преди 2 дни

Няма как да има образование в общество без възпитание без дисциплина и култура.

10

Анонимен

преди 2 дни

Не мога да отида например до магазина без някой пpocmak да не се бута и блъска .

9

Анонимен

преди 2 дни

Понеже няма възпитание няма смисъл и самото образование. Най лошото нещо е невъзпитан , но видиш ли образован човек с диплома да кажем образован е силно казано. С диплома но без възпитание.

8

Анонимен

преди 2 дни

Да, гербав крадец.

7

Анонимен

преди 2 дни

Тоя не беше ли от по мия рите на Банкянския?

6

Анонимен

преди 2 дни

"Някои" намекват, че такова няма?

5

Анонимен

преди 2 дни

Докога ще ни заливате с гнусни герберасти, тиквени слуги.

4

Анонимен

преди 2 дни

Промените в учебните програма в гимназиален етап са толкова калпави, повече няма накъде - особено профилите в 11 и 12 кл. Чия (не)умна глава реши да свали материала от 1 и 2 курс университет в тези класове бихме искали да знаем поименно. Май в основата беше онази Милена Дамянова, коята после някак изведнъж изчезна след като направи сумати пакости в образователната сфера.

3

Анонимен

преди 2 дни

Цитат:("Учителските заплати трябва да се увеличават. Надявам се този консенсус, който имахме през последните години, да продължи". ) - да се увеличават учителските заплати и защо, нали най неграмотни в цял ЕС били децата от Бг. Следователно учителите не си вършат добре работата, е трябва ли поощрение с по високи заплати.Цитат:(Най-големият ни неуспех може би е реформата в учебните програми.) - от толкова реформи се стигна до неграмотност на учениците. Преди реформите Бг беше на челните места в света по образование и грамотност.:))

2

Офф

преди 2 дни

Не може кол център агент да получава 2 пъти повече от учител. За да работиш в кол център не се изисква нито образование, нито специфични знания и умения. Преди време сервитьорите печелиха повече от лекари и инженери и сега се чудят откъде да намерят.

1

Анонимен

преди 2 дни

Вълчо кой та напрай министер на образованието Тиквата ли :)))