265

Бонго Бонго

преди 2 дни

Радев като се страхува му се приаква. Като чуе Делян Пеевски и отива в тоалетната да пусне зайчето.Не си мий ръцете, обича мръсен кеш.

264

Анонимен

преди 2 дни

"Чудото" Пеевски,откраднал с майка си милиони от спящите българи,днес купува следствието,прокуратурата,съда и си разиграва коня пред и.ф гл. прокурор,който явно е той е на този пост, с благоволението на въпросният олигарх .Съжалявам, че трябва да живея в една *** с въпросният субект. 98% процента от българите, ненавиждат този шарлатанин.

263

2

преди 2 дни

е па по-гнусен политик няма....то не е и политик....

262

Никой не говори

преди 2 дни

за ужасяваща инфлация и безумно данъчно бреме. Това не са политици.

261

Анонимен

преди 2 дни

Българскята представа за нашенецкия Ален Делон

260

Златото уАука

преди 2 дни

За такива като това в Малайзия ли беше или Майонезия, се таа, плача и шо е коли клъстоглисто капч Аu. Затова у Щатите от време оно, дето ЧарлиЧаплата го показа във филмите Трески и съчки за злато, та от тогава като видят нещо хубавюо всички казват yAyy. По Менделеевата таблица злато е изписано с (Au)

259

Анонимен

преди 2 дни

да на *** Цуктронбоня и да заседне при Киро Мърквичка да свиря 40Прасета стигат

258

Анонимен

преди 2 дни

Абе много противен тоя бе,даже и от боко по-неприятен...Кой е откраднал повече,на знам.За кюлчетата злато на боко-нищо не се разбра.Що така?

257

чичо Гоше

преди 2 дни

Сашко драги, списвачо на този статиенпарцал, как е ролята да носиш ибрикана този Тулупий Магнитский, който не се е качвал по високо от масата, на която са му сменяли пелените преди 40г?!

256

ха-ха

преди 2 дни

На другаря Пеев-ски ,ако умът му беше голям , колкото Г.3ът ,тогава можеше на се мери по интелект с президента ! Ама нали си е mъn и упорит , е идеалната маша за куловоди от всякакъв калибър и националност .

255

Анонимен

преди 2 дни

Шиши подръпва без уважение топките на рундьо, но от това само го одървя.

254

Тук там

преди 2 дни

С теб лягаме, с теб ставаме. Ами вземи ни лиши от присъствието си вече.

253

Кокк

преди 2 дни

Стига сте ни занимавали с този психопат Пеевски

252

absurd

преди 2 дни

Дебел, не се разправяй с президента,ами вземи да приключиш Доган един път завинаги

251

ГРУХ ГРУХ

преди 2 дни

Да се бориш с прасеТО (Шиши) обезтелно ще се окаляш, но само на прасеТО ще му е добре! Много е прав президента да не обръща внимание на свинята, да я остави да си яде ла..ата. Има достатъчно добре обгрижени финансово сви нки като веселина аферата и дъртата чанта мачкан лак мадам В, оная валерия в. с баницата за банкянския. Лошото е, че в парламента, новия, ще продължава зловонието на ***!

250

absurd

преди 2 дни

Напоследък всички са по- ниски от тревата,само Пеевски тупа топката,а и зануляването на Доган върви по план,хвана 135 кг злато което е на сополя,скоро го виждам в софийския сарай

249

Българин

преди 2 дни

Пеевски е човек които неможе сами да си върже обувките камули да ги обуе. Пеевски на тебе и хирург неможе да ти помогне.

248

Анонимен

преди 2 дни

Квик,квик,квик!

247

Ами свиньо

преди 2 дни

Проста, пред твойто разпльокано туловище, Радев изглежда, като недохранен!То затова мозъка ти работи на бавн обороти, защото е затлъстял. Каква ли отвратителна гледка си дебиди дюс гол. Нямам такава извратена фантазия!

246

Анонимен

преди 2 дни

СвинятаИска по глолямя лопата га седне на софрата