13

Айде бе

преди 2 дни

Пази се момче , .... тези съсипаха кариерите на много талантливи момчета , въобще не им пука за нищо , щом унищожиха и учителя си Абаджиев ! От както се появи Коджабашев в щангите , всичко се обърна на опаци , .... толкова ли пари има там че са се хванали за гушата , и никой не иска да пусне другия ?

12

Възмутително

преди 3 дни

0 лв. за подготовка?????????????!!!!!!!!!!!!! Само в България! Министри няма ли? Срам! Позор! На шампиона му пожелавам много здраве и да ни радва занапред!

11

Запознат

преди 3 дни

Браво на Карлос, че не си мълчи, не го е страх да обниви виновниците. Надавяме се всички да съберът смелост и заедно с Карлос да спрат всички далавери във федерацията! 0лв за подготовка, как спят спокойно тези хора?

10

Анонимен

преди 3 дни

Мечтата му е да бъде първият българин спечелил 3 олимпийски титли. Ако е здрав ще го направи.

9

Анонимен

преди 3 дни

Като нищо ще ти подхвърлят , ако много знаеш и не се пазиш

8

Анонимен

преди 3 дни

Още преди 4 години покойният му треньор Илиян Илиев каза, че ако е здрав на тази олимпиада ще стане олимпийски шампион. А е бил само на 16 години тогава. Казваше Карлос в едно интервю че на 13 години е вдигал 150 кила. WTF?

7

По същество

преди 3 дни

Какво странно нещо да кажеш...

6

Анонимен

преди 3 дни

Вече е легенда, а е само на 20 години. Уникален! Насълзяват ми се очите още когато си пускам как си счупи собствения световен рекорд за 224 килограма на олимпиадата. На тренировки казват че е вдигал 233 килограма. Ненормално копелееее!

5

нещо ми зачезна

преди 3 дни

коментара?Антибългарски админски парантий

4

Анонимен

преди 3 дни

Bcuчko e nporнuлo u тpябвa ga ce uзpuнe go ckaлa...

3

Mitaka

преди 3 дни

Евала, Карлосе. Навсякъде по федерациите у нас са се впили като кърлежи номенклатури от червено време, които само крадат и подхвърлят трохи на състезателите. Не само в щангите е така, а и във волейбола, тениса, плуването, баскетбола и т.н. Затова и много от талантливите ни спортисти се отказаха от нац. отбори - Казийски, Бербатов, а други ги отказаха - Антъни Иванов, Григор Димитров и т.н. Как е възможно такива успешни и перспективни спортисти като Карлос да не вземат заплати??

2

Анонимен

преди 3 дни

Не съм вътре в нещата и не са ми ясни проблемите във федерацията, но малкият е истински факир. Той е наистина звезда. И със спортните си качества, и с присъствието си. Голям е. Радвам се, че имаме такъв спортист. Малкият е от класата на Дон Диего.

1

Един Българин

преди 3 дни

Карлос, ти си гордост за България. Благодарим ти за отдадеността на нас въпреки несгодите. Надявам се това да не ти попречи на подготовката и ръководството дори и да няма пропуски професионални да се вземе в ръце и да внесе спокойствие в редиците, включително и при теб. Г-н министъра е от герб и е за малко, но България е висша цел над ниските взимания на 30% или 50% под масата! Отстоявай си твоето и да си жив и здрав, че не се продаваш за пари на друга държава. Аз също не бих.