18

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 17 : Какво, като не можеш да обориш аргумента - веднага се заяждаш за правописа, и то за текст без нито една правописна грешка. Много умно :)

17

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 14 Много духовит коментар! Направили ли сте извадка в регистрите на "Социално подпомагане" колко "са били в чалготеката и колко в библиотеката"? Не нали? Съдейки по правописа Ви, много малко сте учили граматика в читалнята.

16

Теру Протчит

преди 3 дни

Внимание, нужни са сериозни политически интервенции в енеркийния ни сектор. Ведна да се закрият поне още 3 централи, козлодуй да се разглоби и и тези чаркове да се подарят на Украина. И без това гори залесени по времето на комунизма има колкото щеш, по цял ден навсякъде се изсичат сега за да не изгарят по време на сушите. Ще се кара на свещи и през най студените месеци отопление на дърва но със ограничения за да се намалят вредните емисии. Ако замръзнат пенсиите ще ни олекне на бюджета...

15

Анонимен

преди 3 дни

До Христо Христов/10 Колко премиери, министри и др.високопоставени служители в Европа бяха подсъдни и лежаха "на топло"? В Бг колко са освен една кметица със спорно обвинение? Ние нямаме Лаура Кьовеши за гл.прокурор. Не стана ясно и Вие в България ли живеете, та сте толкова сляп за българските потайности.

14

Анонимен

преди 3 дни

енергийно бедни защото са невежи и мързеливи. Защото докато едни висяха в чалготеката ние висяхме в библиотеката. Забавно ли ви е сега, тарикати?

13

Неразбрал

преди 3 дни

Защо като имахме 6 ядрени генератори и нямаше енергийно бедни? И защо затворихме 4 от тях? И защо още 2 други седят на площадките без да се ползват? Чудя се просто.

12

Няма страшно,

преди 3 дни

ще станат всеки втори веднага щом "либерализирате" пазара на електро енергия.

11

Христо Христов

преди 3 дни

До 7 "Тук е най-скъпият ток в Европа а може би и в света, " - *** верно ли?

10

Христо Христов

преди 3 дни

До 8 "В Бг действат основно монополи и картели." - а как е в ЕС, как е?

9

Христо Христов

преди 3 дни

Е и? Преди да падне Стената, в демократична холандия бедните са били 20%. ПП. И сега пак, както и в целия ЕС, се увеличават.

8

Анонимен

преди 3 дни

Законодателството по темата е в ущърб на хората. Изготвят се лобистки закони в интерес на енергийни и водни олигарси. Разслояването на българите по доходи ще продължи. В Бг действат основно монополи и картели. Спекуланти повишават цените до световните, а заплащането - по-лошо и от страни в Третия свят. Докато почти липсва социална политика не всеки десети, а всеки трети ще е енергийно беден.

7

Анонимен

преди 3 дни

Тук е най-скъпият ток в Европа а може би и в света, аз лично очаквам ва най-студените и топли дни цени над 1 лв. киловата и сметки над 300 лева за ток.

6

Анонимен

преди 3 дни

Защо ви е затворена границата, защо правите тапи, а не ви пускат свободно да минавате? Нали сте в ЕС?

5

Тапанари

преди 3 дни

Правете тапи на границата с Гърция. И се радвайте, че не измръзнахте!

4

На ППДБ идейката

преди 3 дни

за затварянето на ТЕЦовете плюс Американски АЕЦ и цената на енергията скача няколко пъти.

3

Джина

преди 3 дни

Но мрънкачите с лопата да ги ринеш

2

Анонимен

преди 3 дни

Бедността е резултат от дълга поредица погрешни решения, взимани през живота, породени предимно от мързел и невежество. Не смятам да се чувствам виновен за нещо, което тези хора сами са си причинили. Ако се огледаш - парите буквално се валят по улицата, само трябва да се постараеш да ги вземеш. Тях и това ги мързи, и обвиняват цял свят за недостатъците си.

1

Анонимен

преди 3 дни

Но в Гърция зимите са несравнимо по-меки.