17

Анонимен

преди 3 дни

ми то докато се гътне тоя двама ще се пръкнат на негово място, не се самоизтребват достатъчно бързо тия бракуваните в главата.

16

Анонимен

преди 3 дни

До Решението - и кой ще осъществява контрол? Понеже имам близки в Харманли специално и съм напълно наясно какво се случва, ножове се продават под път и над път (особено в района на пазара, където не се чува българска реч от месеци насам) а органите на реда излизат само сутрин да се налапат с мазни баници и изчезват незнайно къде. Та питам те пак, как си представяш и кой ще осъществява контрол по забрана мигрантите да носят хладно оръжие?

15

глупости

преди 3 дни

Не бе те просто така си играят

14

Турко-циганска драма

преди 3 дни

Няма мир под сянката на алахата!

13

Анонимен

преди 3 дни

До АнонименЩОТО СЕ ГЪЗИМ НА ВСЕКИ ЗАТОВА ! ЗАЩОТО НЕ СИ ЗАЧИТАМЕ ТЕРИРОРИЯ , ОБЩОНСТ И ИНТЕРЕСИ!

12

Анонимен

преди 3 дни

В Сирия има ли война в момента не нито в Афганистан но защо ги приемат тогава !?!

11

Анонимен

преди 3 дни

Двама висококвалифицирани сирийски инженери са влезли в спор за ефективността на режещи съоръжения. Единият решил да направи демонстрация, но се е объркал в изпълнението. Това следва да се разглежда като трудов инцидент.

10

Свиквайте

преди 3 дни

с тези реалности, които са ежедневие за страните от ЕС

9

Анонимен

преди 3 дни

Вчера в ранната след обед беше пълно с хора стълпотворение по улиците на големите градове и в моловете. Половината хора бяха чужденци. Но не говоря за туристи нито студенти нито работещи нито бежанци .Това са хора които живеят тук. Каква е целта на заселването в Бг на чужденци. Ще ги правят гласоподаватели може би. Защо не , българите на никаква провокация не реагират , камоли на заселници !?!

8

Анонимен

преди 3 дни

Пълно е с чужденци в България. Каква е целта. Не са студенти нито работещи нито екскурзиянти нито курортисти нито туристи. Тука живеят. Каква е целта на управниците които са ги поканили ?!?

7

Анонимен

преди 3 дни

ДА СЕ ИЗКОЛЯТ ПОМЕЖДУС И И ДА СЕ СПАСИМ ОТ ТЯХ - ИНАК СПАСЕНИЕ - НЯМАААААААА

6

Решението

преди 3 дни

Колко пъти да повтаряме, че на пришълците трябва да се забрани да носят ножове, включително джобни ножчета, а също и всякакви други остри предмети, които могат да служат като оръжие? Никой не може да ни държи сметка за това, че се грижим за сигурността в държавата съобразно обстоятелствата. На когото не му харесва, да не идва в България.

5

Анонимен

преди 3 дни

В страната има холера но хората които се опитваме интелигентно да се предпазим като ограничим контактите си с чужденци сме наритвани от българи , които работят в западни супермаркети. В такива вериги липсва каквато и да е култура и етика. Там мразят всичко българско и българите.

4

сега от

преди 3 дни

бг правителството да обяснят тея какво правят тука и и излиза който влезе нелегално може да остане тук. Мислят ли тези хора с заплатки че допълнително вкарват дивото при нас и ако някой пострада от тез пришълци да съди държавата

3

Галя от EmbassyTO

преди 3 дни

От безделие и прехранва не се чудят какво да правят. Работещите по 12 ч " европейци", за да ги издържат нямат време за такива занимания

2

Анонимен

преди 3 дни

дебилски истории

1

IQ 3.14

преди 3 дни

сирийско айти е намушкало сирийски неврохирург заради рязката промяна в курса на определена криптовалута #тесаситакива