27

А защо не са

преди 2 дни

Катапултирали двамата пилоти или са започнали опити да спасяват самолета

26

Мен

преди 2 дни

Димитър Ставрев,То много лъжеш...Плащат ли ти или го го правиш по поръчка?F16 е 3пъти по скъп от F35, и се разваля пъти повече...*** си, Ейй !!!

25

Иво

преди 2 дни

Къде се пънат нашите за шоуНаправиха шоу де ,ама което може да се види само веднъжИначе това е шоу https://youtu.be/0_Cgxy7N-V0?si=CpI1Z5WWDAsCwBqR

24

Пълни глупости

преди 2 дни

БЕДНАТА НИ АРМИЯ ОПОСКАНА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ДАРЕНА НА УКРОПИЯ ДО ТОВА ВОДИ!!!!

23

Мен

преди 3 дни

F16 бил много по евтин от F35...Ха ха ха Много лъже тоя! F-35 е много по-модерен и много по-евтин от F-16, които сме закупили", подчерта Димитър Ставрев.

22

нАКа-47

преди 3 дни

Да твърдиш, че ф-35 е по-евтин от Ф-16 е повече от ***. И самолетът е по- скъп, и подръжката му е в пъти по-скъпа, и час полет е много по-скъп, а за обучението на пилотите да не говорим. Егати експерта!

21

Анонимен

преди 3 дни

Несигурна техника,ремонт под въпрос,"странна дата"избрана още февруари,авиошоу завършило трагично и за бойния дух на малкото останало

20

Отговор

преди 3 дни

До Зозо 2 Барута под седалките е бил овлажнен. Запалил се е , но не е избухнал.

19

До селянина 4

преди 3 дни

ТОНО е фигура от висшият пилотаж при която самолетът се завърта на 360 граса и по посока на движението,***!!!

18

до 17

преди 3 дни

Ако ти се дърпат за цената покажи статията хахааххаа

17

хм

преди 3 дни

нещо което е модернизирано е по-евтино. Това мислех, че само в мечтите го има. Отивам да си купят новата с класа на цената на Шкода октавия. Благодаря експерте!

16

до 7

преди 3 дни

Загуба на живот по време на обучение или в мирно време е престъпление. Добре че вече не могат законно да ти вземат детето и да го убият, както по-рано.

15

Алекс

преди 3 дни

Вярно е,че F-35 е по-модерен от F-16,но е лъжа,че е по-евтин.Напротив доста по-скъп е.Ясно колко е "експерт".Или нищо не разбира или целенасочено лъже.

14

българина

преди 3 дни

то се вижда и с просто око, че взе да взема завоя късно, не му стигнаха поне 50 м височина, реално безопасно 100 м. Грешка на пилота, но явно и катапулта е счупен, имаха около 3 сек за реакция, че няма да стане.

13

Анонимен

преди 3 дни

до 10 - самолета се издига и после почва да пада. пада 10 секунди. на каква ли височина е бил за такова падане за да не се задейства катапулт. друг е въпросът ако се е задействал катапулта дали щели са да останат живи.

12

Анонимен

преди 3 дни

И ПАК ВСИЧКО ОПИРА ДО ИНСТРУКТАЖА И ЛЕТАТЕЛНИЯ ПЛАН. А ТОЙ Е ЗАДАДЕН ОТ НАТОВСКИ ИНСТРУКТОРИ.

11

Анонимен

преди 3 дни

На всички които нещо им се било привидяло това е просто отблясък на луминия от слънцето при превъртането.

10

Анонимен

преди 3 дни

Мога да ви разкажа полета наизуст в един ред : оърво полулупинг после полутоно после летя към земята послесе опита да набере височина но не успя. Има го на 14 секундно видео. А експерта чака да му преразказват.

9

Анонимен

преди 3 дни

Повече пот в казармата - По малко кръв в боя :)))

8

Анонимен

преди 3 дни

Тоя експерт сигурно е гледал някоя друга катастрофа