47

Мухахаха

преди 2 дни

Де да беше само Френската Ривиера , банкет да вдигнеш. "Наказаха" няколко олигарса избягали на Запад от Путин, като на документи им "отнеха" имущество и принудиха няколко васални правителства като българското да се откажат от евтини руски ресурси и да ги заменят с свръх скъпи западни.. "Напусналите" Русия компании са си още там под нови имена, САЩ търгува открито със Русия, Роскосмос и НАСА си партнират, Русия все още е основен партньор на Европа в изграждането на първия термоядрен реактор. ФАКТ

46

Оказва се, че само

преди 2 дни

ние го играем моралисти и си отрязваме краката, за да се пишем европейци, а европейците си заобикалят санкциите и си въртят бизнеса :D

45

Тра-ла-ла!

преди 2 дни

Ние ,като народ,сме точно колкото квартал на Москва или на Истанбул по брой жители.

44

Квазимодо

преди 2 дни

Живота си върви.Никой не го интересува кой какъв е и от коя партия.Истината е,че от 2хил.години за всичко са виновни евреите.Тогава започва омразата,та до днес.Четете историятаДори любими я ви Улянов е евреин и всички около него.

43

справка

преди 2 дни

Франция, Швейцария! В швейцарските банки по време на Втората световна война нацистите изпращат откраднати картини, пари, откраднати бижута, включително и златните коронки на евреите от концлагерите... Когато ги разкриха, швейцарските банкери нещо смутолевиха и нещо се извиниха. И дотам. Войната бушува, Хитлер сее смърт, комините на Освиенцим пушат, а Швейцария прави пари и бизнес от това. Моля, не го забравяйте никога. Та сега и Френската Ривиера. Но нас акъл за праведност и законност дават...

42

Анонимен

преди 2 дни

Да! Парите не миришат - Фейк БГ продължава да публикува всеки ден подобни пропагандистки глуууупоости!

41

Анонимен

преди 2 дни

ЮТУБ- напишете името на говорителката на Кремъл и гледайте и слушайте какво ви информира- - стотици хиляди Европейски граждани ежедневно пресичат границата ни- те търсят спасение в Русия за семействата си ....защото Европа е фалирала и хората бедстват- вие вярвате ли на това, към кого е насочена тая пропаганда? Сигурно не за 560 000 Българи пътували в Европа за м юли така казва НСИ- пътувания на българи по месеци.

40

Анонимен

преди 2 дни

Парите не миришат, обаче тези Руски олигарси какво правят в лошата и фалирала Европа, защо не са в Родината си при татко Путин, защо в тая проклета Европа и САЩ са между 20/35 000 000 руснаци- връщайте се обратно да благоденствате в Русия- стига сте бедствали и гладували в ЕС.

39

не разбрахте ли?

преди 2 дни

българското стадо се повлече по западния призив - санкции, санкции!...сега те си търгуват с русия, ний си подарихме и чергите на бандитска украйна!

38

Анонимен

преди 2 дни

А нашите 5звездни хотели обичат украинските курортисти..

37

"Ако бях"

преди 2 дни

...тук спрях да чета.. Просто не ме е еня за болните стремежи на хората... Ако бях не се бил напил и така нататък... това не ме интересува

36

Анонимен

преди 2 дни

Завистта е съсипала много хора и държави.

35

Анонимен

преди 2 дни

Започвам да си мисля, че комунистическата философия е била най-успешна именно тук в България. Нямам друго обяснение как тази пропаднала и провалена ПОВСЕМЕСТНО философия може да хваща декиш все още тук. Самия Киро Брейка, който в момента е тотален капиталист, е бил аутсайдер в комунизма, защото е бил престъпник. Но сега апелира за това да се върнат тези времена. Те няма как да се върнат, но това е съвсем различен въпрос. Човека паразитира върху илюзиите на бедните българи. Разбирам го. ППВ също

34

Анонимен

преди 2 дни

До Случаен минувач "Сега Индия и Китай изкупуват руския петрол и газ." --------------- и го продават с доволна надценка като "демократичен газ" на балъмите с ценностите..

33

Анонимен

преди 2 дни

До Не са глупави те "знаят къде е мекото на хляба (в Европа)" ---------------- да ме подсетиш кога за последно е имало "танц със саби" в изпълнение на по-тъмните ново-европейци във Вилфранш, Антиб, Кан, Сен Тропе и Монако?... или викаш там таарамбууките не ги допускат, че да не загрозяват гледката на богаташите? Та средният европейски данъкоплатец "мекото на хляба" ще го гледа само по телевизора докато не смее да си покаже носа навън, че да не падне дар за алахата!

32

Случаен минувач

преди 2 дни

До 27Бизнесът с Русия си продължава. През 2023 и САЩ са купили рекордно количество уран от Русия. Войната си е война, бизнесът си е бизнес. Санкциите са за баламите. Сега Индия и Китай изкупуват руския петрол и газ.

31

Анонимен

преди 2 дни

До Зеленски "А те защо не си карат Бугатитата в Русия?" ---------- поради същата причина, поради която "давай гришо" също си харчи парите в Монако - щот така им е кеф!

30

Случаен минувач

преди 2 дни

Парите не миришат... Тази фраза е на 2000 години. В Рим били построени обществени тоалетни, които били като сегашните - с течаща вода. Император Веспасиан наложил входна такса за ползването им. Синът му го упрекнал - казал - Е баш от тоалетните ли ще събираш пари за бюджета? Веспасиан отговорил: Синко, парите не миришат!

29

Не са глупави те

преди 2 дни

По-добре 5 звезден европейски затвор пред руски гулаг. Руснаците знаят къде е мекото на хляба (в Европа). Само нашите русофили още не са го разбрали. Няма и да го разберат. Бай Тошо кво викаше? Цитирам дословно: "На ривиерата ходят тия дето имат пари, ти като нямаш пари, каква Ривиера ще одиш?! Ха-ха-ха"

28

Зеленски

преди 2 дни

А те защо не си карат Бугатитата в Русия?