16

Анонимен

преди 2 дни

Сребърният фонд тръгна добре, но после на власт дойде ГЕРБ и ошушка фонда, а и не само него. ГЕРБ ошушка и фискалния резерв и парите на Здравната каса.

15

Анонимен

преди 2 дни

много се краде, един любител на постни пици взе пари предвидени за там, както Лойко да спаси една банка взе от НЗОК и после пак от там. Защо еднокнижникът си е сложил Главанавчев на този пост

14

Време е

преди 3 дни

Кирил и Асен няма ли да ги дадат на евреите в Украйна?

13

Златен фонд

преди 3 дни

Над 85% от българите имат собствени жилища и земя без ипотеки. Другите ДГД под вода.

12

Анонимен

преди 3 дни

при комунизма на 42 ставаш пенсионер а нашето поколение ще им изплаща пенсиите до смърт

11

Анонимен

преди 3 дни

1.Реституираните предприятия дали се върнаха на реалните наследници? За кратко - да! Но бяха разграбени от нови "собственици" с "помощта на ЧСИ. Те се ослушаха да преведат дължимите суми в "Сребърния фонд". 2. Какви осигуровки е трябвало да преведе държавата за силовите министерства и др.структури, та да доплаща на НОИ? Признаха, че първият стълб е финансова пирамида, но... със задължителни отчисления.

10

Анонимен

преди 3 дни

И какво ще ги прави тез средства? Хората нямат пари да си купят кисело мляко.

9

насила

преди 3 дни

За 17 години "Сребърният фонд" събра едва 4 млрд. лева за които пенционерите оцелели ще получат трохи

8

Анонимен

преди 3 дни

На комунистите им малеят тия пари.Предишните събрани ги откраднаха и сега пак се гласят да направят същото.Комунист само знае далъже и да краде.

7

Шах

преди 3 дни

До MNENIEКак 2 милиярда от злато като добива е за1 милиярд .

6

Анонимен

преди 3 дни

Да не чува Монката, че предния път профука Сребърния фонд на България за рулетка в Монако

5

"По малко"

преди 3 дни

"по-малко". Полуслято писане.

4

3 е ПРАВ

преди 3 дни

В Новина само се споменават Приходи , има ли справка за разходите за 17 години ?БНБ няма ли да излезе със Справка - Приход , Разход и Баланс ?Защо го крият , това са пари на всички ?Няма да се учудя ако Гюров , Пеевски и Мавродиев са ограбили Десетки Милиарди от Сребърния Фонд и Шефа на БНБ не смее да подаде сигнал към Прокуратурата защото са му счупили кокалчетата и са заплашили Децата му .

3

Анонимен

преди 3 дни

Тиквата и Дянков го откраднаха още през 2011 г. Тогава в него имаше около 16 млрд лв, които изчезнаха и никой не ги потърси. Съдът и Прокуратурата бяха на ГЕРБ. Не че сега не са де.

2

MNENIE

преди 3 дни

Сребърния Фонд беше добра идея . Златото което се изнася от България трябваше да има изражение от 2 милиарда годишно от Концесията , АЕЦ Белене трябваше също да внася 2 милиарда годишно , в лева . Тоест за 17 години Сребърния Фонд трябваше да има в Сметка 72 милиарда лева .Направете сметка как ни окрадоха 10-на човека , и какво са постигнали в Живота .

1

Анонимен

преди 3 дни

Чак се чудя, че и толкова са събрани. Къде са спали Тиквата и Шиши не знам...