25

Анонимен

преди 2 дни

Война е, мръсотията плува отгоре!

24

КойНеСкачаЕчервен

преди 3 дни

Тези пари ще ги плати Стадото както винаги , а не ***.Отът,пардон - англо-краварския Пудел, който щеше да арестува Владимир Путин.

23

КойНеСкачаЕчервен

преди 3 дни

Тези пари ще ги плати Стадото както винаги , а не ***,пардон - англо-краварския Пудел, който щеше да арестува Владимир Путин.

22

Боби

преди 3 дни

Така ще е докато не се въведе персонална отговорност за безумните обвинения към невинни хора. Т.е. ако на съответния милиционер му е известно, че прави глупости, за които ще трябва да се бръкне дълбоко в джоба си, просто няма да ги прави... защото не са и две, които са инспирирани от отмъстителност и най-вече от липса на компетентност.

21

alf

преди 3 дни

простите милицеонере ще плащат за гофната им където набъркаха

20

Анонимен

преди 3 дни

Излизат пак и пак божкови наемници БЕЗ да ги е грижа за България

19

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 6 И за 200 години заплати да му дадат жена му няма да върнат. По скоро да съди за същите присъди, 10г до доживот за всички дрисл0вци дето са му 0srали живота.

18

Проверено е

преди 3 дни

Гешев и Борисов са за бесило, същите унищожиха няколко стотин човека чрез свои прокурори, ДАР, ДАНС, МВР *** и мутри, тези си имат и собствени съдии! България не е Правова Държава, диктатура е!

17

Герб ново начало

преди 3 дни

Броят на делата срещу прокуратурата и специализираниге служби, за незаконосъобразни действия, напоследък нарастват лавинообразно. Тиквеното законодателство дава резултати. А пък и дългогодишния председател на правната комисия в парламента Барни Ръбъл, може да засенчи дори дуловската Деса с интелект и юридически познания.

16

Анонимен

преди 3 дни

Пак ли тези Божкови наемници грабят от държавата пак ли не стига че 4 години грабят от обикновените българи безнаказано но искат още и още

15

След като

преди 3 дни

Хаджигенов му е адвокат, значи ще загуби делото ;)

14

Анонимен

преди 3 дни

До 10 имаш плюс от мен просто се обърках точно правилно истина е във вашият коментар

13

Анонимен

преди 3 дни

Тея милион лева, трябва да ги търсят от ЧОВЕКЪТ, който разпореди тази ПАЛЯЧОВЩИНА! За един момент, цялта стрна настръхна и се заговори за граждански неподчинения и съвсем открити бунтове. Не съм гласувал за Радев, но тази постъпка беше ГРОЗНА.

12

Анонимен

преди 3 дни

Борисов е най най най успешният държавник на прехода А тези дето спретнаха преврата срещу Борисов не стават за държавници освен да грабят

11

Анонимен

преди 3 дни

Точно Вожда ти Бойко превърна България във феодално владение, разрушавайки 15 години институциите и цвъкайки на всички отгговорни постове некадърни, но партийно верни и послушини калинки.

10

анонимен

преди 3 дни

Бойко е виновен за всичко, а шарлатаните и Радев не са виновни. Така ли. Очакват се проливни дъждове, и пак Бойко ще е виновен. Все пак има нещо добро - колкото повече плю ете Бойко, той печели с повече проценти. Не съм от ГЕРБ, но това е истината.

9

Анонимен

преди 3 дни

Значи щом ЦРУ са ти партньори, не може да шпионираш за тях, така ли? Ха ха ха...

8

До 7

преди 3 дни

Шиши има,да плаща.Зсщито това беше пиар акция на Гешев,по нареждане на Борисов и Пеевски.

7

Анонимен

преди 3 дни

Искал 1 милион лева наглеца - Туй са 1000 заплати или 83 години бачкане - цели 2 живота :)))

6

Анонимен

преди 3 дни

Искал 1 милион лева наглеца - Туй са 1000 заплати или 20 години бачкане :)))