44

absurd

преди 2 дни

Тоя зеления,така ли не се намери кой да го гръмне

43

Анонимен

преди 2 дни

Па колко милиона руснаци в наборна възраст напуснаха Русия. Всеки бяга от война.

42

Анонимен

преди 2 дни

Все едно да кажат на Българите в чужбина да плащат данъците си в България!

41

Анонимен

преди 3 дни

До 36 Зеленски краде милиарди от ЕС и сащ ,за това ме иска. мир

40

Анонимен

преди 3 дни

Всички украинци вън от България гадни фашисти.марш при Зеленски на фронта

39

Виласамовила

преди 3 дни

Ние наще украинци не си ги даваме. Както навремето и евреите и арменците и нашите момчета и момичета . Никога не даваме някой да мре на фронта заради един бус безумци. Точно тия сега безумци.

38

Анонимен

преди 3 дни

Значи украинците не искат да воюват а целия свят се е ангажирал да им помага. Нещо не разбирам Вие?

37

Анонимен

преди 3 дни

Ако ще и бeз украинци САЩ ще спечелят войната, само с дронове и ракети. Колхозната червена армия 40 дни не може да cи върне Курска област, за каква мизерия говорим изобщо!!! Комyндeлската федерация е бита карта!!!

36

Кари

преди 3 дни

Получава се следния абсурд: украинците се отказват от родината си, а ЕС и САЩ не се отказват от войната като чели това е тяхната страна. И ако украинците се отказват от уж обичаната си страна, за какво всъщност воюва Зеленски. Май само той си знае.

35

Анонимен

преди 3 дни

ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ , И ДА НАУЧАТ БЪЛГАРСКИ - ХАРАНТУЛНИЦИТЕ - ВЪН

34

Анонимен

преди 3 дни

БРАВО! ЩОМ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ГРАЖДАНСТВО - ЗНАЧИ СЕ СЧИТАТ ЗА РАВНИ С НАС! ТОГАВА ДА РАБОТЯТ ПО 10 ЧАСА , ДА ЧАКАТ РЕД ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ И ДА СИ ПЛАЩАТ ПОЧИВКИТЕ И ТРАНСПОРТА И ДА НЕ СЕ ОБЛАЖВАТ ОТ НИЩО !!!!

33

истина

преди 3 дни

Украинците се отказват от украйна.. не знам кой е спечелил, но в този регион заради нарцистичността на няколко личности са загубили стотици хиляди животи. Трябваше да се не подвеждат по алчността и да се разберат с Русия за да няма никаква война....Да това беше възможно и всички щяха да са щастливи освен производителите на смърт!

32

Анонимен

преди 3 дни

Какво очакват? Украйна пробва да изиска от Германия, Полша и другите да ги върнат да се бият на фронта. Хората не искат да умират заради наркомана и спонсорите му. Кога ще се събудим и ние да кажем ясно, че не искаме да почват ядрена война и да жертват и нас?

31

Лудото Ленче

преди 3 дни

Закон не "насърчава"....той заповядва (принуждава) !!!

30

Т

преди 3 дни

Преди няколко дни в градския, майка с дете стои права, до нея мъж украинец на около 40 седнал и блее през прозореца. Не влизаше в работата, но бях на косъм да отида и да го разхвърля наглото говед*. Та давам ви пример за манталитет и ниво на наглост.

29

Гето

преди 3 дни

След арабите и ***, Европа се напълни и с рускоговорящи мигранти с криза на идентичността. Мигрантската криза заплашва да се превърне в катастрофа. Новите "европейци" не желаят нито да работят, нито да воюват за НАТО и евроатлантическите ценности.

28

Анонимен

преди 3 дни

до4!Мисля че имаш право, защото тука в Германия децата на руснаците от преди 30 или 40 години дошли в Германия не говорят руски даже акцента им на немски е на много високо ниво и човек неможе даги различи дали са руснаци или немци! Но видя ли семейства с малки деца на улицата говорещи на руски теса в такова голямо настроение като чели не им пука за Украйна! Смеят се пазаруват много като богаташи и са много.

27

Анонимен

преди 3 дни

26 Нямало ли ? Външното министерство на Унгария реагира остро след първите прояви на насилие спрямо унгарското малцинство в западната част на Украйна, извършени от членове на крайнодясната група Десен сектор".От Франс прес" изтъкнаха, че до предупреждението се е стигнало, след като украински националисти са прекъснали заседание на общинския съвет в разположения на запад град Берегово, където около половината от населението е унгарско.

26

Стига глупости

преди 3 дни

До Анонимен 26: Ако украинците не искат външни тоалетни (каквито има и в нашите села) да си построят вътрешни.

25

Анонимен

преди 3 дни

Фашизъм има само в Русия и в главите на нашите копейки. Украйна е в правото да се защитава от бандитизъм и тероризъм. Украинците имат право на живот различен от примитивния съветски начин на живот без вътрешни тоалетни.