13

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 9Този "механизъм" за който се пише не е какво се изисква от тебе, а какво наказание може да ти се наложи кокато не спазиш изискването. Браво на директора между другото.

12

Анонимен

преди 3 дни

само staemdeack-a да не ми баргати цълам отзаде, не шавам, не правя проблеми, така че няа зор. След 13 месеца оравя 16 и напускам даксало така или иначе

11

Анонимен

преди 3 дни

В първи клас синът ми играл с друго дете. Другото дете го бутнало. Синът ми беше със сериозен удар по главата и много охлузен нос. Учителката се обадила на родителите на другото дете. Нас никой не ни информира за инцидента. Не зная защо го е направила. След този инцидент купих телефон на детето. Извинете, но училищата са зверилници. БГ учителите не могат да подсигурят безопасността на децата. Точка по темата! Като не ви харесва може да ремонтирате обществото първо.

10

Анонимен

преди 3 дни

Нас пък какво ни интересува?

9

Анонимен

преди 3 дни

"В България ползването на мобилни телефони в учебните часове е забранено по силата на Закона за предучилищното и училищното образование, но реално "няма никакъв механизъм, който би могъл да гарантира прилагането на този текст"..............Има. При нас директора изиска всички ученици да носят в училище от старите телефони с копчета, които можеш да ползваш само за разговори.

8

Анонимен

преди 3 дни

Не знам какво е юнеско

7

Анонимен

преди 3 дни

Какви са правилата в БГ ни кажете, другото са подробности

6

Де да знам

преди 3 дни

Смартфон, добре. Нека си има забрана. Но възниква въпросът с невъзможността училищата в България да осигуряват максимална защита на здравето и живота на учениците си. И какво сега? Да оборудваме децата с паник бутони ли?

5

Ром"с

преди 3 дни

Путин също забрани смартелефоните...))

4

Анонимен

преди 3 дни

В ЕС навсякъде постепенно забраняват телефоните, но ние сега ще гледаме балкански държави или дай да видим в таджикистан е разрешено значи и тук да си стримват в порно сайтове докато са в час. ученето е за глупавите германци англичани или холандци тука чака рака върти оп ихуу

3

Фед Красивия

преди 3 дни

Умници,ще ги оставят за училище и после хептен няма да се отделят от тях.Тоест полза никаква.Мислете,как да не ги влечат телефоните.Със забрани не става,само ще се влоши...Но то акъл трябва!!!

2

Хахахахаха

преди 3 дни

Всичко подредиха в този провал "образованието".... та телефоните само останаха! Поредната тьотка с мнение!

1

А нещо

преди 3 дни

за Путин?