170

XXVII конгрес наКПСС

преди 2 дни

До Анонимен 168 Те и сега не произвеждат пирони, внасят ги. Това беше публично заявено от говорителката на руската Дума(парламент) по повод импортозамещението.

169

Чия е Крим?

преди 2 дни

Как чий? На Турция!

168

Анонимен

преди 2 дни

До 120. Напротив, Путин печели все по-голямо уважение и доверие. Докато Зельо вече не искат и да го видят. Подкрепят го само тези дето го натикаха във войната. Особено сега като го свързват и с покушението над Тръмп.

167

Анонимен

преди 2 дни

До 159. А дали беше Ердо дето стреля по самолета или той само пое вината. Или може би ще кажеш че украинците стрелят ATACMS.

166

Анонимен

преди 2 дни

До 168. Няма руски стоки ( освен газ и нефт) защото запада налага санкции. Както е тръгнало от яд и от китайски стоки ще се откаже. И не само от стоки се отказва Запада ами и от суровини и скоро няма да могат един пирон да произведат и ще чакат слънцето да изгрее или вятър да повее за да има и ток.

165

До хи-хи

преди 2 дни

Имате правописни ,пунктоални и смислови грешки.Европа е във финансов фалит.Във Франция има стъкновения между пришълци и местни.Фолксваген напусна Германия,Ауди и Мерцедес уволняват хиляди работници,защото им вземат от парита да плащат на пришълците,а те не искат да работят,само да папкат.

164

Анонимен

преди 2 дни

Северна Корея,Иран и Китай са на страната на Русия.Ирак и Египет-също.Краварите ще спрат да се правят на господари,щото вече не са.С най-голям външен дълг са.Пред фалит са,затуй вече не дават пари на Украйна,а и оръжие щото не е ефективно,не става.

163

Сибирстан

преди 2 дни

За тъnoмеpa

162

Сибирстан

преди 2 дни

До ***. А ти какво руско имаш около теб - кола, телефон, телевизор, мебели, дрехи? Какво? Или може би жена ти?

161

Рундю

преди 2 дни

Браво на Ердоган затова че смята Крим за украински. За разлика от нашия фатмak.

160

Zеленски

преди 2 дни

Хи-хи-хи, ама то не само Ердоган унижава лилипутин. Украинците го унижават всеки божи ден.

159

Анонимен

преди 2 дни

Турция и Русия са били във "взаимоотношения" още когато немския се ползвал само със конете...

158

00-11

преди 2 дни

Как шъ го уважават, след като демонстрира слабост, наивност (всички го лъжат и мамят когато и колкото си поискат) и нерешителност, след толкова много начертани "червени линии", които вече са кафеникави и с неприятен аромат!?

157

Анонимен

преди 2 дни

Турция и Русия имат много общи интереси. Това ,че Турция е в НАТО и се прави на ущипана, е само за пред хората. Ердоган не може да понася запада! Аз бих заложил, че ако има 3СВ , то арабите ще се съюзят помежду си да нападнат Израел. После Русия , Китай, Индия , Бразилия са с тях срещу ЕС , ФАЩ, Япония , Канада, Австралия....Латиносите могат и да останат неутрални...

156

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 дни

бай Ердо им събори самолета който наруши за 15 секунди турското въздушно пространство и тури среден пръст на дупцето на вова .Вовата писна писна пък привикна.А може и хубаво да му е станало

155

Анонимен

преди 2 дни

*** отдавна умря, за кой негов двойник иде реч?

154

тъпомер

преди 2 дни

Били колхозници,а летят в космоса,имат въоръжение да унищожат планетата в пъти,най много природни ресурси,а пъпчивите се напъват на дивана нагъват зрънчо и кока кола по западно,а ония пращят водки със сланинка и рибка.

153

за диктаторите

преди 2 дни

В Европа има само един диктатор с изтекъл мандат, който забрани изборите за да остане на власт и той е еврейчето, управляващо украинската територия. Другият е прикрит диктатор. Онзи, който все се клати, но не пада. Онзи, който поруга свободата на словото и арестува създателя на Телеграма, защото не сътрудничи на западните служби. Казва се Макрон.

152

Анонимен

преди 2 дни

Мм, че то па все едно някой се притеснява да унижава путинарко като се видя от целият свят, че колхозниците са гола вода

151

ваш боку

преди 2 дни

С тоа у дЕсноо на снимката сме ного гъсти,Наскоро му честитих новата година с това послание.ЧЕстит Бангу Васил ОТ мене Б.Б към моите колеги в Турциа Ахмет Давотогло и неговио..... РАджеб Тапир Ердоган.БоОико Борисоф