33

Анонимен

преди 3 дни

Да са живи и здрави и децата, и учителите. Успех!

32

Анонимен

преди 3 дни

На добър час, малки и големи ученици!

31

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 15, жалко мнение имаш за децата си. Апропо, имаш три грешки в писанието :)

30

Анонимен

преди 3 дни

Много хора с висше образование и дори с магистърска степен сме кандидатствали за работа но са се отнесли към нас с насмешка защото нямаме педагогическа квалификация и най важното нямаме нито връзки нито политическа подкрепа. Аз лично съм инженер и дори имам опит като обучител в курсове но не било достатъчно.

29

Анонимен

преди 3 дни

ЧПУД

28

анонимен

преди 3 дни

На скептиците, които пишат какво ли не за образованието и училището, кога културно, кога не толкова, ще кажа, че дойде ли човек с воля, от сферата на образованието ще бъдат отстранени мързеливите и некадърните кариеристи. Бях ли аз в тази сфера, това би било първата ми работа. И като бях ученик, и като бях студент, все пак всеотдайността беше с по-голям процент от отбиването на номера. Работливите даскали и преподаватели в университета после бяха повече.

27

анонимен

преди 3 дни

На добър час на всички ученици! Да са умни, знаещи, здрави, уважавани от съучениците си, трудолюбиви, мотивирани, да минат 12-те години с разум, ум, усилия, прецизност и оптимизъм. Тези пет неща ще им трябват като станат студенти.

26

НаПълно НеВаксиниран

преди 3 дни

Айде, ИзПратиха Факсинираните си с Би-Валентни и 3-Валентни Фарсиви - Аутистчета, в ръцете на 800-те ЕвроЖендри на Грантове към ЮдеюМасонските НПО-та, да ги Индоктринират по Цял Ден в Правилната Партиина Линия! Честито - Да!!

25

Рахел

преди 3 дни

Голям повод за радост ;-) Институция за кондициониране на малките хамстерчетата за въртенето на колелото от 8 до 17, когато пораснат. Родителите са доволни понеже ще имат повече време за... въртене на колелото. Успех на дечицата, защото нашите ще имат нужда от обслужващ персонал. :))

24

Георги Илиев Митев

преди 3 дни

Близо 100 000 "деца на социализма " ще учат новоизлюпените и желаещите да контактуват помежду си младежи и девойки. Ще ги обучават как да продължат заветите на комунистите и да бъдат достойни наследници на " децата на социализма " . Успехът ви е гарантиран от САЩ и останалите им васални държави .

23

Любен Каравелов

преди 3 дни

От 1991 г. до момента в България са закрити 1435 училища, от тях 630 са начални, 776 са основни и 29 са средни училища. За сравнение, през същия период учениците в училищната мрежа са намалели от 1 366 927 до 708 628, или с 658 299 ученици. Тук е пълно с - Инфлуенсъри,Чалга звезди,ММ биячи без много мозък. Но пък липсват Медицински сестри, Анестезиолози,Лекари,Учители.... Закриват се училища,спортни бази.... Но пък се откриват - ЧАЛГА КЛУБОВЕ!... Айде... ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН....

22

А какво става

преди 3 дни

с Путин? Статията е грешна.

21

Анонимен

преди 3 дни

За съжаление възпитаните деца не просперират, както и тези с добро образование. Сега възможности за добър и богат живот има само при мутренското поведение и мошениците

20

1262

преди 3 дни

Децата трябва да бъдат възпитавани, че единствено доброто образование дава възможности за добър и богат живот.Не мутренското поведение и мошенгиите.

19

Ваканция

преди 3 дни

Странни ваканции имат учениците - 2 дни есенна ваканция, 5 дни пролетна ваканция и 5 дни коледна ваканция, а останалото са неработни дни. Преди години имаше две ваканции - от 1 до 10 януари и от 1 до 10 април. Тогава имахме три срока и това бяха междусрочни ваканции.

18

Анонимен

преди 3 дни

Беше септември 1986 г. в трети клас бях. На първия учебен ден помня класната другарката Стоева ми изпъна ушите и ми загря врата, защото не съм се подредил до дрругарчето си.

17

Дам...

преди 3 дни

То пък едни ученици...пък за учителите да не говорим въобще!

16

Гиб Мелсън

преди 3 дни

Moже да е бил учебен преди сто години. Отдавна не е учебен първия ден. Това е денят за шоу, хилене и ден за силни обороти за цветарските магазини. Ако беше учебен щяха днес да учат и да имат часове.

15

Анонимен

преди 3 дни

Едни време децата бяха грамотни, дори у ромчетата. Сегашните са зомбирани - само зяпат в телефоните у не могат да си напишат името без три правописни грешки.

14

Анонимен

преди 3 дни

Няма ли огради на тия психиатрии бе ?