87

Гошо

преди 3 дни

Отишъл бай Тошо в Правец, но никой не го посрещнал. Той повикал пъдаря и му казал: гръмни един път. От кръчмата е подал един и попитал: лебо ли дойде? - не наш Тошо дойде. Оня се скрил в кръчмата, но никой не излиза. Гръмни още един път. Пъдаря гръмнал. Оня пак се подал. Лебо ли дойде? - не наш Тошо дойде... Е не можа ли да го убиеш първио път та гърмиш втори... Срам за демократите и американското оръжие.

86

Неразбрал

преди 3 дни

Ама нали Харис води с огромна преднина? Защо тогава отново се опитват да убият Тръмп?

85

йй

преди 3 дни

Тръмп събра около себе си звезден отбор от олли.та. Хората ненапразно са казали, че краставите магарета се надушват от километри: Джей Ди Ванс, Илон Мъкс, Кенеди Джуниър, Тъкър Карлсон, няква онли фенс поррно звезда и тем подобно... въобще отбор правен в Рая на де.биллите.

84

тя

преди 3 дни

Посочва се украинска следа !То не може и да е друга !Укрофашистите са най-големите терористи в Света !

83

Става лош

преди 3 дни

Както е тръгнало, да се плюе всичко нормално, ще бъде предизвикана Съдбата, да въведе Светата Инквизиция, щото всички с джендърски наклонности, плювачи срещу Нормалноста, да бъдат обект на преследване и жигосване до тяхното изтребление.

82

Анонимен

преди 3 дни

интересно колко са смотани тия от сикрет сървиз щом 2 пъти допускат човек с снайпер на 60метра доколкото разбирам. и после стреляли по него но не го улучили и той избягал . само дето шерифите после го хванаха за нула време те хората си работят

81

Ром"с

преди 3 дни

York new лАже ,стрелял е един от Хавайте Райан...който симпатизира на Азов и Укарйна ..а понатам вие сами ще се досетите защо лАжат от медията.Стрелял е по Тръмп ,но веднага са реагирали от охраната и започнала престрелка..по-натам джурналягите да пишат..просто не ми харесва лАжата ..та дори и да е от Америка,а те много ЛлАжат,както вече и нащите медии взимайки пример от тях.

80

Пеевски.

преди 3 дни

Ние сме евроатлантици и искаме да подражаваме на евроатлантическия САЩ. Затова и ние почваме да се гърмим. Очаквайте ни в новините съвсем скоро.

79

емо

преди 3 дни

прекрасната америка - всеки може да застреля президента или поне да постреля по него, защото това е много демократично, нали.

78

Анонимен

преди 3 дни

Рейтингите сега ще се променят сега в полза на Тръмп.

77

Анонимен

преди 3 дни

До три пъти се правят опити

76

Анонимен

преди 3 дни

Пишман-стрелецът е бил украинец. Оръжието АК-47, произведен в Казанлък.

75

до 56

преди 3 дни

Не съм демократ, понеже демокрацията ми натресе да ме управляват хора, за които никога не съм гласувал. Пука ми за обикновения човек, мачкан от властта. Тръмп със сигурност не е такъв. Защо година и половина тоя мошеник блокира помощта за Украйна? Ей сега ще седна да роня сълзи за Тръмп...

74

Анонимен

преди 3 дни

До 68 - Личната карта на Путин ли е била?

73

За парко-място

преди 3 дни

Чух митю очото бил в САЩ да се отчита на колумбииците.

72

Зозо

преди 3 дни

Нали ви казах, че пак ще го гърмят Тромпета.

71

Анонимен

преди 3 дни

Тръмп да превърже с бял паpцал лявото ухо, така ще си вдигне падналия до земята рейтинг.

70

Анонимен

преди 3 дни

Що ни занимавате с тоя оранжев клоун. Той е от значение само за българските русофили. На клоуна се надяват всички руски имперци начело с Путин да им спаси империята на злото.

69

Урсула

преди 3 дни

72, ами като иска, нека се бие. Някой да го спира? В Курск е пулно по поляните с такива като него...стига да са имали късмета да се измъкнат от сборните пунктове невредими.

68

Урсула

преди 3 дни

Абе тролеи, вие да не пишите от Щатите през нощите, та сте напълнили коментарите с гллуппости?