14

Дечката

преди 3 дни

Дечка,я кажи нещо за сина ти Сашко Дечев в Пирогов? Я кажи колко *** под масата? Семейство тарикати сте,евалата! Докато ти беше шеф на НЗОК в тия надценки не виждаше проблем,а сега вече проблем има. Хаха.

13

vale_karo

преди 3 дни

До Катя Е да де, нали така беше преди 1989 година.Тогава защо скачахте по площадите?

12

4

преди 3 дни

Убиха ни с тези цени на лекарствата вместо да ни лекуват!Страната джунгла сме ние !Закривайте я вече -стига й толкова демонокрация!

11

Катя

преди 3 дни

Както да го въртят и сучат проблема е в закона. В съседните Турция и Гърция крайната цена е фиксирана и никоя аптека не може да си слага надценка. В Гърция също така са фиксирани цените за здравното заведение, търговец на едро и за аптеката.. Давам пример: Вибрамицин цени 1.17 за болнично заведение, 1.34 за търговеца на едро, 1.84 за аптеката като крайна цена. Няма никаква сложност , просто се иска желание от страна на законодателя да сложи край на сагата.

10

Зайо Байо

преди 3 дни

Точно Крадеца вика "Дръжте крадеца!".

9

Мечо Мечев

преди 3 дни

Нали ревахте като заклани прасета да няма държава- Държавата била лош стопанин- Държавата ви пречела за бизнеса. Сега ревете , че държавата ви била крива.

8

Пловдив

преди 3 дни

Болниците играят в някои случаи с вносители,фармацевтични фирми.И убеждават пациентите,че е за тяхно добро.Лекарството е безплатно за пациента,но се купува на двойна цена друго лекарство със същата съставка,от същия производител.Причината е,че не му било изгодно на вносителя.Лекарството е имуноглобулин.Яко източване на Здравната каса има .

7

Анонимен

преди 3 дни

има ли нещо, което да е наред в тая държава?

6

ПроСоТо

преди 3 дни

лошо,момичета!...Но какво да правиш?..Та у нас Държавата-това сме НИЕ ! ..Аз пак ще повторя,дано да се разбере:..-"Трън до цвят,шарен свят..От кратунка-кратунки,от мамунка-мамунки"../"Криворазбрана цивилизация" /..Та от нас-такива като нас..Лошо,момичета !...

5

Анонимен

преди 3 дни

Глупости, търговецът не го продава на частната болница 20 пъти по-скъпо, дори може да е по-евтино, отколкото се таксува за държавната болница, щото частната болница ще си го достави направо отвън, прескачайки такъв алчен търговец. Истината може да е е фалшификация на фактури от частната болница за измама с размера на разходите, като се цели намаляване на данък печалба. А може и да обират пациентите

4

Анонимен

преди 3 дни

Като има големи надценки тогава трябва да следват големи данъци. След като някой слага 40% надценка тогава да плаща 40% данък.

3

Анонимен

преди 3 дни

Държавата да си влезе в ?!?!Коя държава уеее??Бълхаристан отдавна не е държава а разградена кУчина. Като чуя такива заучени шаблонни нищоКазвания и ми се дрЪйфа. Проблема е че в Бг ВСИЧКИ сте тъъъпи еднокнижника Селяни точно като оня селлтак дето мазал филии с мас.Отврат.

2

Анонимен

преди 3 дни

Ми тя държавата е напълно абдикирала от всичко. Как пък на тази кокона й дойде на акъла че точно лекарства трябвало да контролира "държавата" ?

1

Велес

преди 3 дни

Хайде де, кажете какво става с бикалутамида.... Кой си играе със здравето и нервите на онкоболните?