260

ЕЛИ

преди 23 часа

ИМА НЕЩО МНОГО АМА МНОГО НЕНОРМАЛНО,АМИ НИКОЙ ДОРИ И БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ НЕ ГОВОРЯТ ,ЧЕ ВОЙНАТА ЗАПОЧНА ЗАРАДИ НЕ ИЗПЪЛНЕН МИНСКИ ДОГОВОР,ДОГОВОР ПОДПИСАН ОТ МЕРКЕЛ,МАКРОН И УКРАИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ,АКО БЯХА ДАЛИ АВТОНОМИЯ НА ДОНЕЦКИТЕ РЕПУБЛИКИ/ ТАКА И ЗАПИСАНО В ТОЗИ ДОГОВОР/ ВОЙНА НЯМАШЕ ДА ИМА--ЗЕЛЕНСКИ КАЗА ЧЕ ТОЗИ ДОГОВОР НЕ Е ИЗГОДЕН ЗА УКРАИНА--КЪДЕ ТУК Е ВИНАТА НА РУСИЯ

259

ЕЛИ

преди 23 часа

Г-Н ЛАМИ ,НЕ РУСИЯ А ВИЕ ОТ ЗАПАДА ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ ПЛАШИТЕ РУСИЯ ,ПРАВИТЕ САНКЦИИ СЛЕД САНКЦИИ И ПОСЛЕ УРСУЛА КАЗВА " ПУТИН ИСКАШЕ ДА НИ ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ"--НО ТОВА Е СМАЙВАЩО ЛИЦЕМЕРИЕ,НЕ Е ДОСТОЙНО Г- ЛАМИ

258

червен кхмер

преди 2 дни

До Чужденец 259 и 257 Разбирате ли защо ви наричат фа шисти?

257

Чужденец

преди 2 дни

Този маймунек бил на поста си единствено щото бил такъв, а поради квалификация и заслуги.

256

Реалист

преди 2 дни

Западът няма да се уплаши щото Русия няма да почне война с НАТО. Ама ако НАТОто почне война с Русия чрез Украйна Русия ще отговори и НАТО ще се нас ере, особено в европейската си част.

255

Анонимен

преди 2 дни

Сигурни ли сте, че този е британски министър, а не африкански? хАХАХАХААХ

254

Българин

преди 3 дни

Русия трябва незабавно да изтрия от лицето на земята Великобритания това ще е урок за сащ. Великобританските ги мислех чеса бели ато се оказа чеса бушмени

253

Анонимен

преди 3 дни

ТОЯ ДОРИ НЕ Е И ЧЕРНОКОЖ, ТОИ СИ Е НАПРАВО АВСТРАЛИИСКИ АБОРИГЕН, БОЖЕЕ КАКВИ ХОРА КОМАНДВАТ БЕЛИТЕ НА ОСТРОВА

252

Анонимен

преди 3 дни

Абе Путин няма да ви уплаши но все за него говорите. Уж ви е яд на Путин но си го изкарвате на руския народ. Пък според Запада Путин е диктатор. Еми след като е диктатор какво е виновен руския народ , че гледате да го избиете да му унищожите държавата и да му заграбите богатствата.

251

Баба

преди 3 дни

Путин една Украйна не може да превземе три години, като нападна без да обяви война, като страхливец. 32-членно НАТО може само да му се смее на Путин, който успя да направи Русия единствената ядрена сила на света, която е загубила територия, със загубата на Курск.При 800 000 загинали руски смешници, не ни е страх, смях ни е. Путин да ходи в Северна Корея да проси кози.За втори път, да вбесим платените ***

250

Баба

преди 3 дни

'Е Путин може и да не го уплаши, ама английския министър ще го уплаши със сигурност.'Яко си расист, ама като Путин реши да те денацифицира, друга песен ще запееш. Като си толкова мощен, що не си по-бърз от Юсаин Болт, или по-голям баскетболист от Майкъл Джордан? Май бялата ти грозна мутра друго не може да прави освен да злобее расистки.

249

Анонимен

преди 3 дни

Е Путин може и да не го уплаши, ама английския министър ще го уплаши със сигурност.

248

Анонимен

преди 3 дни

Човека от снимката ли е лицето на британската дипломация. Или на украинската щото виждам украинското знаме. Но те го развяват на всякъде така че може би това не е показател.

247

Баба

преди 3 дни

Путин една Украйна не може да превземе три години, като нападна без да обяви война, като страхливец. 32-членно НАТО може само да му се смее на Путин, който успя да направи Русия единствената ядрена сила на света, която е загубила територия, със загубата на Курск.При 800 000 загинали руски смешници, не ни е страх, смях ни е. Путин да ходи в Северна Корея да проси кози.

246

Жирик

преди 3 дни

Нагла и *** мамуна

245

Анонимен

преди 3 дни

Много е смел тоя никакъвец! Кога дойде от джунглата, кога започна да дава акъл и преценява действията на другите. Когато дразниш лъва, бягай по далече от него и се скрий!

244

Лесно е

преди 3 дни

Е като няма да ви уплаши,защо от един месец само преговори и затова говорите,като няма страшно вземате решение и разрешавате,да ама шобето е голям страх !

243

Анонимен

преди 3 дни

А тоя що е посинел от страх.

242

...каза човека дето

преди 3 дни

стои най-далече от проблема... лицемерието на обитателите на островчето започва да минава всякакви граници. И понеже не може да уплаши някакъв самозабравил се kpeтен можем да правим всякакви провокативни ходове, без да ни интересува какво ще последва, а? Клоyни!

241

racist n proud of it

преди 3 дни

Мен пък не може да ме впечатли мнението на човек, който се е добрал до този пост благодарение на напъна за позитивна дискриминация. Сори, но си има изследвания на кой континент с какво IQ е населението.