62

Анонимен

преди 3 дни

Светът иска да помогне на Зеленски, ама усеща, че не може! Три години, 32 страни пращат оръжие и правят съботажи и нищо! За това кой какво си е надробил да си го сърба! Стига толкова просия!

61

Анонимен

преди 3 дни

Това не може да е руска ракета! Пейтриът не оставят руски ракети и дронове от всякакъв тип и скорост да прелетят. Това е провокация. Някой обърка копчетата... А може да е от Северна Корея или Иран?

60

емо

преди 3 дни

Русия не е убила хиляди цивилни граждани, както грешно цитира ройтерс. в харков Русия атакува военни обекти, които украинците имат навика да разполагат сред гражданска инфраструктура - например батареи на детски площадки и др. подобни.

59

Анонимен

преди 3 дни

Жалко е да гледаш как народа, спасил България се самоизбива. Дано тази вътрешна война, подклаждана от Англия и САщ, свърши завинаги.

58

Шукаар

преди 3 дни

Няма измислен лек срещу фаб-овете....

57

Оцеола

преди 3 дни

Украйна,такова животно нема,Украйна е квартал на Русия,била е и ще бъде.

56

Хохландия

преди 3 дни

Ще вдигнете бялото знаме.Не разбрахте ли че сте обречени срещу Русия.

55

Боби турбото :D

преди 3 дни

до 51 и 53/ само да ви набарам швестерии ниедни ша ядете яко бой по путин

54

ало ало

преди 3 дни

през 1787 г. руската императрица Екатерина Втора Велика основава градовете Одеса, Николаев и Харков!...за каква украйна и какви украинци говорим?....

53

Христо Христов

преди 3 дни

до 51/ЕЙ БАНка ХАЙДЕ ДА СИ ТЪРКАМЕ ПУТИН ЕДИН В ДРУГ КАТО ВЧЕРА :D

52

Христо Христов

преди 3 дни

Поредната провокацшя на киевския режим. Те тва са натовските мюрета. Дано утре и у нас нашенски натовски ракетчици нацелят блок пълен с гласуващи за ЕС; за да могат да набедят Русия.

51

БАНко

преди 3 дни

АнонимеНчо , ЗАМЕНИЛ СИ ГЛУПОНТИИТЕ КОИТО ПИШЕШЕ ЗА ДЕМЕНЦИЯТА БАЙДЪНЧО С НЕНОРМАЛНО ЗАСМЯНАТА КАМИЛА ХАРИС !!! ТИ ГО МОЖЕШ И ПРЕДИЗВИКВА СМЯХ !!!

50

Анонимен

преди 3 дни

Руски тероризьм в действие! Сега ще кажат, че в жилищния блок са били разквартировани натовски инструктори... и лековерното и зомбираното им население ще повярва, както и нашенските копеечки.

49

Дивия селяк

преди 3 дни

Дай малко да смятаме! Най-малката руска улравляема бомба е КАБ 500 с над 400кг. тортилов еквивалент. Такова нещо ако попадне между 9ия и 12 ия етаж в най-добрия случей ще направи сградата 8 етажна а по вероятно да я свали до 2-3 етаж.Тъй че тук за пореден път става дума за отличната работа на украинската ПВО, чийто ракети имат свойството да се блъскат в блоковете на хората. ПВО ракета има под 10 кг. взрив и много осколки. Е типичен пример за такавал

48

Анонимен

преди 3 дни

Каква е тая бомбадировка без жертви. Много добронамерена и приятелска.

47

Анонимен

преди 3 дни

Харков е руски град! Държава Украйна няма! Не е имало! Няма! Никога няма да има!

46

АнонимеН

преди 3 дни

МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА НЯМА ДА ИМА !! СЛЕД КОЕТО ЩЕ СЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОБЕДИТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ! ПРЕСТЪПНИКА ТРЪМП Е ЗЛО И ЗЛОТО ПРИ НЕГО ЩЕ ПОБЕДИ ! А КАМАЛА ХАРИС СЕ БОРИ ЗА ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ И Е СИМВОЛ НА ДОБРОТО!

45

Анонимен

преди 3 дни

Колкото и да се опитват да ни пробутат че войната е в Украйна, тя си остава в Русия.

44

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 42. Сигурно още му се чудят какво всъщност са изобретили ... пепелник, тромпет или хлебопекарна...

43

(-_-)

преди 3 дни

Така са ги запукали, че скоро не ще остане корав укропитек.. Само за последните 24ч има 2К загуби в жива сила с всичката им съпътстваща техника.