27

ниско прелитащ

преди 2 дни

до Пак глyпости ] - Ами ,така е , иначе как ще се бълват "статии" на килограм !Особено тези от н`ам кви си учЕни ! Избират си нашите някакво незабелязано събитийце ,почват се "дълбокомислени" заключения , прави се от мухата слон ,от подробност -основно положение - и ... лапай народе !

26

Анонимен

преди 2 дни

Ковидилията ни разката играта. Стрес, натиск да се боде човек, каски, маски, все негативности, водещи до бързо остаряване. Рецептата е - умерени тренировки, танци и весели компании. Да не се вземат нещата на сериозно и най вече кекс, кекс, кекс, на кафе с райбер по възможност с на половина на твоята календарна възраст.

25

Денков младее

преди 3 дни

Рецептата е проста. Намирате си държавна работа с добра заплата и малко стрес. Пътувате по света на държавни разноски и хапвате по скъпи ресторанти и шведски маси. Ако ви питат нещо или ви държат сметка за нещо, говорите общи приказки и заучени фрази.

24

Анонимен

преди 3 дни

Номера не е да си стар, а да си суперстар!:))))

23

Анонимен

преди 3 дни

Факт при жените - минат ли 45 и рязко се сбабичкосват. Преди 45 хващат окото, не би ги върнал човек, а след 45 - баба цоцолана или баба тип мумията се завръща. Изключително рязка и видима промяна. Наблюдавам го това от може би 20 години при различни жени. Има и изключения разбира се, но са малко. При мъжете ми е по-сложно. Дори навремето имах началник, който бях сигурен, че е с поне 10 години по-възрастен от мен, а реално се оказа, с 2 по-млад.

22

до 21

преди 3 дни

Много си се блъскал явно. И аз съм на толкова и банковата ми сметка е догоре. Излизам с 18-20 годишни пичетa.

21

Анонимен

преди 3 дни

Аз съм на 31 години и се отчаях...

20

Пак глупости.

преди 3 дни

При всеки човек е различно! Тези генерализации са нищо повече от поредно тотално празнословене.

19

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен18 - При някои и младостта е грозна.

18

Анонимен

преди 3 дни

Старостта е грозна

17

Факт

преди 3 дни

Веднага след това се подмладяваме!

16

Анонимен

преди 3 дни

До Стар съм си - То, остаряването стана привилегия в тия времена, та, благодаря за пожеланието! Стига да е здрав човек, лошо няма в остаряването, естествен процес е!

15

Стар съм си

преди 3 дни

Няма нищо по-хубаво от стареенето! Всички да остареете много повече от мен и "дядо" да ми викате... Поздрави и бъдете здрави!

14

13

преди 3 дни

Извинявам се - РОДНИНА.

13

Анонимен

преди 3 дни

преди няколко дена гледах разговор на Ирина Риднина ( За младите - трикратна олимпийска шампионка по фигурно пъраляне, с повече от 10 титли на световни и на европейски първенства) . Разговорът се състоеше в задаване на въпроси от публиката и отговор на госта от сцената. Риднина е на 75 години, през цялото време стоя права, без да се прехвърля от стокйа в стойка или да се подпира. ИДЕАЛНА фигура !!!! Идеална стойка!!! Идеална визия!!! Идеални отговори, Във възторг съм!

12

Анонимен

преди 3 дни

"През 60-те години на миналия век промените в имунната ви система могат да ви направят по-предразположени към здравословни проблеми, свързани с възрастта. WTF? Четете ли изобщо какво пишете?

11

Найотицин

преди 3 дни

Покрай работата си като журналист се запознава с Иван Костов през декември 1994 г. Става пресаташе на оглавяваната от Костов партия Демократи за силна България през 2004 г Участва в протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски през 2013 г. На 3 юли с.г. се появява в зоната за сигурност пред Народното събрание с маска на Волен Сидеров и в усмирителна риза. Полицията го задържа за кратко и, след като му съставя предупредителен протокол, го пуска. дъщеря Елена Валери-Виолета Найо-Тицин

10

Константин Новосьоло

преди 3 дни

Роден е на 23 август 1974 г. в Нижни Тагил, Свредловска област, РСФСР, СССР. Завършва Московския физико-технически институт през 1997 г. със специализация наноелектроника. Носител е на Нобелова награда за физика за 2010 г. заедно с Андре Гейм за откриването на графена, с която става най-младия жив носител на Нобелова награда за всички области.

9

Анонимен

преди 3 дни

Когато си отиде човек, който ти е бил много близък, наистина се забелязва остаряването. Може би от скръбта, от унилото настроение, депресия понякога. Но, така или иначе си стареем помалко, не младеем, за съжаление.

8

Анонимен

преди 3 дни

6 нпо ***, руските учени отдавна са казали и нобелова награда са взели Черенков, Игор Там, Прохоров ... изобщо не си ги чувал