218

Анонимен

преди 3 дни

Уплашени, така малко. В котешката вс им е добре

217

Айде

преди 3 дни

Киро Ухлавия да бърже тръчи да сваля укро байрака от Столичната Община и да върне имената на свалените улици.

216

...!

преди 3 дни

От устата на Кики Ментето звучи като ...ще загубим 10 милиарда.да , ако не ни оставите да си лъжеш и крадем , както ние си знаем! 4 години безвремие, и тия си остават захилени като резани пъпеши !

215

Анонимен

преди 3 дни

Въпрос към Кирчо за 2 лева: Рунтаво ли беше усещането под полата на Лена?

214

Анонимен

преди 3 дни

ПП що не завещаете парите на Украйна и не се дамоликвидирате като лъже партия.

213

ВЪПРОС

преди 3 дни

След като вече ГЕРБ открито заявяват, че със зъби и нокти ще бранят откраднатото от Борисов, въпросът е: ЩО ЗА ИД!ОТ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА герб??????????????????????????????

212

Анонимен

преди 3 дни

прислужник като борисов на цру, но пред ов це те разиграва театър, все едно нямат нищо общо. в парламента гласуват единодушно подаръци за украйна.

211

Бойко Б.

преди 3 дни

На кой му пука за тези 10 милиарда, важното е да не отида в затвора!

210

Ivek

преди 3 дни

А този дълг от миналия месец 4млрд. за него никой не говори, тези 10 млрд. няма да стигнат за вноските.

209

Анонимен

преди 3 дни

пак ли ще угояват този гнусен предател в *** парламент в центъра на софия ?

208

Анонимен

преди 3 дни

след 1 месец и нещо стадото пак ще има възможност да гласува за палачите си. а този индивид е един от тях, няма нужда да изброяваме диверсиите му за унищожаване на българия.

207

Анонимен

преди 3 дни

А, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО*ДНИЦИ. КОЙТО НЕ ГЛАСУВА Е ЛУД, КОЙТО ГЛАСУВА 2 ПЪТИ ПО ЛУД.

206

Анонимен

преди 3 дни

Не вярвам да си от село, но си по зле то хората на село!

205

Анонимен

преди 3 дни

Левски е казал: Не думи , а дела! Ето следвайте го и приемете законите, които ще отворят границите на България към нещо добро! И Несебър притеснявайте за ПП-ДБ, те ще си понесат последствията!

204

Анонимен

преди 3 дни

Като са почтени от ГЕРБ, защо ощетяват цялата държава? И какво искат от ГЕРБ , да предпазат ли корумпираните хора на ПП-ДБ, които странно защо искат закон срещу корупцията , с който те могат да влезнат в затвора!

203

Курти

преди 3 дни

........ГЕРБ!>?!?.............Децата на Слугите в ЦК на БКП.........Чистачки, Готвачи, Шофьори...Слабограмотни същества без трудови навици....Позор....

202

Анонимен

преди 3 дни

Ок, Пудела! Нека да се гласува закона срещу корупцията и който е виновен да си понесе последствията! Явно тези с пудела искат закон срещу корупцията! А почтените от ГЕРБ , какво искат, да предпазат ли хората на ПП-ДБ?Като са почтени от какво се страхуват? Разсъждавате като Путинистите!

201

Анонимен

преди 3 дни

Само Българин може да вярва на ГЕРБ, ДПС и Възраждане! Няма по-ниско ниво!

200

Анонимен

преди 3 дни

Няма логика някой да иска закон срещу корупцията , а да е крал! Странно е Кирил и Асен да искат да влезнат в затвора! С този закон, точно това ще се случи ако някой е крал! ГЕРБ защо не подкрепи закон срещу корупцията? Аз си задавам този въпрос и за мен отговора е Ясен! За Вас е явно обратното, тези които са крали искат закон срещи краденето и да бъдат вкарани в затвора, а ГЕРБ които са срещу закон срещу корупцията са почтени!

199

Анонимен

преди 3 дни

Тезата и твърденията кой колко е крал е само за сеирджии и манипулация! Нека да се приеме закона срещу корупцията, нека се освободи прокуратурата и съдя и тогава ще видим кой и как е крал! Този , който е крал, логично е да е срещу закон срещу корупцията! Това е логиката! Другото е манипулация и цинизъм!