76

Анонимен

преди 3 дни

Нещо са загубили съзнание или са получили сърдечен арест! Защо ли?

75

Анонимен

преди 3 дни

Всички проблеми в България са следствие на 20-годишното управление на комунистическата торба с лаи на и путински лакей Бойко Методиев Борисов.

74

Анонимен

преди 3 дни

До Банкеръ 70. Брадчед, ти си рекордьор по неверни съждения бе. Всяка твоя дума е грешна.

73

Обективен

преди 3 дни

Защо не кажат истината , а "снасят" версии на час по лъжичка ??? И на бтвновините вече си пише това,което в други сайтове веднага написаха - от кулата за управление на РДВ са наредили на летците да направят нещо " за пред чужденците" .

72

Анонимен

преди 3 дни

аз не разбирам много, но като гледам как стремително се насочи към земята предполагам, че на ниска височина е трябвало да направи ефектен номер и отново нагоре, но при всички случаи са изпълнявали нареждания, те нямат право на импровизации, да не се измъкват тези, които са им наредили, за да получават аплодисменти и конграчулейшънс, жертваха летците заради собственото си его, а и разни бивши да не се обаждат, не са по-добри

71

Съжалявам

преди 3 дни

ама става въпрос за непрофесионална работа! Нивото в БА е ужасяващо ниско! Бог да прости горките момчета!

70

Банкеръ

преди 4 дни

Другари на видеото ясно се вижда,че Самальота тръгва към земята,като бургия по средата на лупинга нещо проблясва,като експлозия следва свободно падане в гората.Такаеа фигура във летенето няма.Най вероятно Путин и магучия армия России са го свалили от космоса с някое хипер,мега оръжие или просто си е паднал,като гнила круша.

69

Анонимен

преди 4 дни

3 дни само тези въпроси ли ще задавате? Е,получихте ли отговори?

68

Уаау

преди 4 дни

....значи пак американците са виновни....

67

Анонимен

преди 4 дни

До Сата НАТО 70. В случая няма нищо за криене....почти...Например ако са се разбрали с командването да летят много ниско за да фпечатлят американците все едно те не са виждали друг път подобно нещо...

66

Сата НАТО

преди 4 дни

Някаква надежда за откриванена истината има, защото задължително ще участват разследващи от страната-производител - Чехия. Макар че и те са хора и хранят семейства...

65

До До до 60.

преди 4 дни

Нищо не става от тебе...затова

64

Сата НАТО

преди 4 дни

Преди всичко, трудно ми е да си предствя, че при съставяне на дневния план, са планирали полет точно в 12:15 часа, когато е време за почивка и обяд. И второ, нямат място двама пилоти в един самолет, при демонстрационен полет с фигурен пилотаж. Още повече двама инструктори да си мерят егото и да не се знае кой взима решения и командва. Трето, има последователност при катапултирането, първо единия, после другия, не може в обратен ред или двамата едновременно. И не при всяко положение на самолета.

63

Анонимен

преди 4 дни

До До до 60. Брадчед съвсем си пощурел бе. Аз не съм от ВВС. И не вярвам някой от ВВС да драска у форума. А защо трябва да ги уволняват масово ?

62

До до 60

преди 4 дни

Ааа не не, безполезните сте всички във ВВС, масови уволнения.....виждам, че се ориентираш и бръщолевиш това, което се отнася за тебе...

61

Анонимен

преди 4 дни

До до 60. Продължаваш да дрънкаш празни приказки. Никаква полза от тебе. Напълно си безполезен.

60

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 64. Ти кажи колко ? Аз не знам. Гледам си видеото от катастрофата, което не е конфискувано. ти какво ще видиш на тия снимки конфискуваните ? Един самолет във въздуха ли ? Или пожара от катастрофата ? Да няма извънземни наоколо че да крият нещо ?

59

до 60

преди 4 дни

Ама той си е военен, като гледам по стила, който пише, разбира само от Руский стандарт...водка разбира се...

58

Анонимен

преди 4 дни

До Хахаха 60. Засега дрънкаш само празни приказки. Явно нищо не ти е понятно в областта.

57

Анонимен

преди 4 дни

До до 58 Комсомолец. Каква система "свой-чужд" бе къде отиде ? Какви мигове ? За какво въобще дуднеш ?