165

Добре е...

преди 1 час

...Путин е виновен! Санкциите работят...

164

хр. грозев предателя

преди 1 ден

Германия няма нужда от оръжие и няма намерение да воюва . Ако дойдат Руснаците -- по всяка вероятност ще дойдат- ще ги посрещнат великолепно , добре организиран безупречен парад като" Парад гордости " " Трансгенен парад " " Парад на еднополовите бракове " (това са новите Европейски ценности) с цветя няма да се пролей Немска кръв, разрушения , милиони убити и ранени само ще има веселие и ще празнуват с седмици и месеци.

163

Анонимен

преди 2 дни

Може ли автора да каже къде са изчезнали тези 2000 танка? На източна европа ли ги дадоха? А и защо вечно Русия ви е заплаха? Или това на западняците им е като рефлекс - руснаците са лоши...... Е сега като са лоши наистина цъфнахте и вързахте......

162

Анонимен

преди 2 дни

Брех кога Русия стана Враг за Германия? Та нали двете страни бяха партньори - търговия и производство. Или някой има желание за противопоставяне на двете сили. Лошо и 1ва и 2ра СВВ Германия и Русия участват като противници. Явно ще има и 3, но човек да се учуди какво толкова делят - парче земя или сфера на контрол.В ерата на изкуствения интелект и дигитализация - война за земя е странно,контрол ...?

161

Анонимен

преди 2 дни

Историята казва: Първа СВ я започва Австро-Унгарската империя като обявява войн на Сърбия. В края на войната А-У империя се разпада на няколко държави.Втората СВ я започва фашистка германия (хитлер) напада Полша, в края на войната Германия е разделена на 4 части.Третата световна война я започва Руската империя с *** като напада Украйна... В края на третата световна ще видим какво е остало от путлериската руска империя.....

160

Анонимен

преди 2 дни

В момента новия фюрер се нарича путин и е в Кремъл. ВЪоръжен до зъби и плаши почти цяла Европа с ядрена атака. Това ако не е луд човек , здраве му кажи.

159

Анонимен

преди 2 дни

Меркел и Урсула ще унищожат Германия и ЕС.

158

...

преди 2 дни

Германия вече е малката Турция, така че да внимават като се въоръжат къде ще отидат оръжията и кой ще ги управлява!

157

Истина

преди 2 дни

Оръжията се използват/управляват все още от хора, така че докато не се заменят с ИИ трябва да се фокусират и върху това! Когато дадат тази сила на ИИ трябва да помислят дали той няма да се обърне директно върху този който му е дал властта. Така че, май пак залагаме на руска рулетка :)

156

Мдаа

преди 3 дни

И когато Германия натрупа критично количество оръжия, ще се пръкне някой нов фюрер, и историята циклично ще се завърти!

155

Анонимен

преди 3 дни

Благодарение на "руската заплаха", Германия получаваше суровини от Русия на най-ниски цени и затова имаха най-силната икономика. Бяха мотора на ЕС. Сега закъсват.

154

ТАКА Е. . . .

преди 3 дни

Е нали Меркел била подчинена на Путин в службата . Естествено е да обезоръжи страната си и да стои на власт назначена от него . Както е у нас .

153

аноним

преди 3 дни

Така и не разбра Меркел,че тия,които канеше,не идват в страната и да се интегрират,и живеят с тях,а да живеят вместо тях!Бежанците превърнаха държавите си в бунища,и искат и тук да е така.Още Кадафи говореше,че тия ще завземат Европа без кръв!И те вече се държат като завоеватели тук,в сърцето й!!!

152

Коментар

преди 3 дни

германците да се занимават със зелената сделка, въглеродния отпечатък и обогатяването на генния фонд с пакистанско ДНК. Не е за тях военната промишленост. То вече и автомобилната не е. Просто трябва да променят правилата и пак ще са първи отзад напред.

151

мигрант

преди 3 дни

но пък си имате мигранти. Напълни се с мюсюлмани.

150

Анонимен

преди 3 дни

Германия е на път да загуби и третата световна война...

149

Военен Министър

преди 3 дни

На Германия преди 10+ [ 2013 ] години стана ПЪРВАТА ЖЕНА на поста - добре познатата Ви Урсула фон дер Лайен...

148

Анонимен

преди 3 дни

Меркел остави Германия със супер икономика и огромен финансов резерв. В момента германчетата си затварят границите, понеже не могат да плащат на полицайчетата да охраняват мигрантчетата.

147

Ми

преди 3 дни

танте Меркел е за бой с емигрантската си политика. Но пък въоръжена Германия? Два пъти беше - цял свят помни резултата. Трети път не ни трябва.

146

Шантави германци

преди 3 дни

Гледах в тубата как Адолф бил заповядал на Порше да изобрети най-големия танк. А той зевзека - речено сторено. Бам и прави два прототипа на танкове, големи колкото къщи. Това германците са изчаткали люде, вижте само какви коли правят, това е брутална работа. На магистралите нямат ограничение за скорост, абе изпаткали са от всякъде.