15

Анонимен

преди 3 дни

ГЕРБ за мен за ИЗМАМНИЦИ!!! Те имат 4 представители в ЦИК

14

Анонимен

преди 4 дни

Цик и всички възможни съдилища са от един дол дренки! Всички са назначавани с квотите на продажните политици! В продънената ни държава всички от избраните са наясно,че са на тези богати службички за да изпълняват заръките на назначилите ги и те се справят чудесно с това! Фактът,че партии,които не са в парламента имат хора в ЦИК,а други,които имат по повече от 10% нямат свои представители и им крадат гласовете, доказва тотално прогнилата избирателна система!

13

Защо?

преди 4 дни

ЗАЩО В ЦИК НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ????Затова ли Продължаваме Промяната загубиха 300 000 гласа на последните Избори??...

12

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ направиха АЛА-БАЛА с машините на последните избори! Нарочно тяхното мнозинство в ЦИК поръчва по-дебела хартия, за да блокират машините, защото знаят, че интелигентния електорат на ПП-ДБ гласува с машини!!! Аз гласувах за ПП-ДБ на последните избори и Гласът ми НЕ беше отчетен, защото ми пусна къса разписка с някакви цифри, вместо с името и партията, за която гласувах!!!ГЕРБ за мен за ИЗМАМНИЦИ!!! Те имат 4 представители в ЦИК, докато Продължаваме Промяната НЯМАТ нито един!!!

11

Възмутен

преди 4 дни

КОЙ решава каква хартия да се сложи в принтерите?!ЦИК!!!!На кого е ЦИК???Само Продължаваме Промяната и Възраждане НЯМАТ хора в ЦИК!!!!Това е саботаж срещу тези две партии, защото се знае, че техния електорат гласува с Машини!!!На последните избори моя глас не беше зачетен, защото не излезе цяла разписка, а мъничък отрязък с някакви цифри, а не с името на партията!!!

10

Фактите не лъжат!

преди 4 дни

В настоящата ЦИК има 15 експерти, предложени от следните политически формации:ГЕРБ - 4."Има такъв народ" (ИТН) - 3.БСП - 3."Демократична България" - 2.ДПС - 2."Изправи се! Мутри вън!" - 1.Действащата ЦИК е назначена през май 2021 г., има 5 годишен мандат и отразява политическото представителство към онзи момент.Продължаваме Промяната НЯМАТ представител в ЦИК, а също и Възраждане!!! Затова им КРАДАТ гласове!

9

Мнение

преди 4 дни

Странно как по някакъв начин върнаха ИТН в парламента чрез манипулация на машините или подправяне на резултата. Два часа преди последните избори да завършат имаха 2.5 %. В 21:00 ч. станаха 4 % ?!Може би това, че ИТН имат 3-*** представители в Централната Избирателна Комисия изигра роля, а също председателката на ЦИК е от квотата на ИТН!!!Продължаваме Промяната НЯМАТ представител в ЦИК, а също и Възраждане!!! Затова им КРАДАТ гласове! Затова на ПП-ДБ им се "изпариха" на последните избори 300 000 гласа, а ИТН изведнъж се оказаха отново в парламента!!

8

Корупция...

преди 4 дни

Тази е от ИТН, затова се вмъкнаха по терлици ИТН в последния парламент!

7

09

преди 4 дни

Има,има,но явно не знаете кога и защо.Но,нали сте партийно обвързани.В случая е по-добре да мълчите.Оправданията са признак на вина.

6

Анонимен

преди 4 дни

Ако ви кажа какво правих при азерите от Москва ще ми се разсърдят

5

Анонимен

преди 4 дни

Да си кажем истината! Народът е толкова неук вече, че няма представа дали ЦИК изпълни закона, което всъщност е истината. Нейкова посети изборите в Азърбайджан и не е била на екскурзия.

4

Анонимен

преди 4 дни

Съдът се изтакова на метеното

3

Анонимен

преди 4 дни

И какво прави тая в Азербайджан, когато се приемаха за явленията за регистрация?

2

Малко Факти

преди 4 дни

НАРОДА МРАЗИ ЦИК, ГЕРБ, ДПС И БСП. ФАКТ. И ВИ МРАЗИ МНОГО. ЗАСТРАШЕНИ СТЕ ФИЗИЧЕСКИ. НА НАРОДА ВЕЧЕ МУ ПИСВА. ЩЕ ВИ ДОЙДЕ В КЪЩИТЕ И ЩЕ ВИ ОКРАДЕ ИМАНЕТО.

1

Абе

преди 4 дни

Закона така ли казва?А защо допуснаха дпсшиши на избори? След като беше подаден само един документ електронно от десет нужни? После другия съпредседател написа отказ на партията за участие в избори? Защо ? Шиши над закона ли е? Политически натиск има ли? Дпсшиши що е на избори защо?