13

Реалист

преди 4 дни

Роднините на загиналите в катастрофи не искат да намалеят катастрофите, а жестоко да се наказват хората, които според закона са виновни за тези катастрофи, въпреки че реално може да не са виновни.

12

Инвалид

преди 4 дни

Само 9 човека какъв митинг правят ? И какво шествие ще е , като пешеходците , които си ходят по работа , са много повече. Направете шествие до гробищата - там са хилядите паднали в неравната борба с джигити, политици , властници и мутри !

11

THE BEST

преди 4 дни

Ето ги, почти единнствените хора, които са интересуват наистина да намалеят катастрофите и да се вземат мерки за това. А именно близките и роднините на пострадалите и загиналите при катастрофи. БРАВО! ЕВАЛА! Проблема е , че повечето шофьори не осъзнават, че да се шофира е СЪЗНАНИЕ, СЪВЕСТ и ОТГОВОРНОСТ за живота на другите на пътя. Докато е така, трябва да има хора, които да се борят за промяна. Запомнете Колата не е само необходимост.... Шофирането е ОТГОВОРНОСТ за живота на другите на пътя...

10

MaйMyнaтa

преди 4 дни

Екстра съм. Благдаря!

9

До MaйMyнaтa

преди 4 дни

Добре ли сте?

8

MaйMyнaтa

преди 4 дни

До 7...Вижал съм да, и все по-често ги виждам вече. Но въпроса е, всеки ли който е бил в учебна кола, трябва да вэеме книжка...както става

7

Малцинство

преди 4 дни

Точно десет човека! Значи в несъществуващото гражданско общество на България няма интерес! Децимирайте се по бързо, че тежко, брате, се живее между глупци неразбрани; душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани по думите на един велик българин, който младото поколение не познава!

6

Анонимен

преди 4 дни

Доста има за спиране поради неизправни автомобили и начин на шофиране, но няма кой да изпълни закона, защото от КАТ скатават!

5

Анонимус

преди 4 дни

Докато не се промени манталитета и мисленето на шофьорите, нищо няма да се промени. Друг момент е полицията непрестанно да патрулират по улиците и да прилага ЗДП, като налага глоби за неправилно паркиране в кръстовища, спирки и пешеходни пътеки, а не да дремят в патрулките с камерите и да изпълняват заложените им от началниците брой фишове за скорост.

4

Анонимен

преди 4 дни

С митинги и шествия безумците няма да ги спрем,а с повече камери,полицейско присъствие и жестоки санкции,включително и затвор.

3

09

преди 4 дни

С митинги не става.В тях сигурно участват и много нарушители по пътищата. Сигурно трябва да се върнем в първобитния,решаване на място.

2

смешна държава

преди 4 дни

нищо няма да се промени докато ги преизбирате едни същи дето даже като тиквата нищо и не обещават предизборно. Или като ми пееш Пенке ле, кой те слуша което е реалността тук

1

За да има

преди 4 дни

Стоп на пътните убийства opku си промените ориенталския манталитет. Скапано племе от opku