200

Паню Баирски

преди 3 дни

Тази жалка миризлива комунистическа мисирка е точно толкова вредна, колкото Радев.

199

Анонимен

преди 3 дни

Оффф тая коя беше?

198

Хасан

преди 3 дни

Божкееее, вредна си ти, бре жена!Вместо да се засрамиш, млъкнеш, посипеш главата си с пепел, извиниш и навреш в някое кьоше завинаги, пак наглeeш.Най-слабият политик, който е раждала мамкoвината си ти, бре Нинова!!!Пфффффф... сус, бре жена, сус завинаги!

197

Четяща

преди 3 дни

Вреден бил Румен Радев, щото ти пречи на теб, Нинова, и ти лъснаха зависимостите. Нещастни безличности ти подаряваха цветя, ухажваха те и ти се подмазваха безсрамно, а ти не го разбра и ги слагаше да водят листи. И загуби и малкото, което имаше. Женска суета и самовлюбеност. Жалко за БСП. Никога няма да разбереш, че не си абонирана до живот за тлъстите хапки на парламента и държавата. *** си с достойнство, все нещо друго сигурно можеш да правиш.

196

Пловдив

преди 3 дни

Тая па Хахахах

195

Анонимен

преди 3 дни

Най - хубавото от всичко напоследък е ,че разкриха ,че Радев е агент наСАЩ !!!

194

Анонимен

преди 3 дни

За първи път Нинова е права ,за Радев ,но да не забравяме ,че тя беше част от Праекта - " Решетников " , за преврат в България !!!!

193

ЯМБОЛИЯ

преди 3 дни

Нека русоробите се самоизяждат.

192

ПроСоТо

преди 3 дни

отхвърлената жена е по-свирепа от ранена тигрица..Тя трябва да успокои топката..Това й поведение НЯМА да я върне на старите позиции,а и нищо няма да спечели...Мислех я за по-умна..Може би ще й мине..

191

Анонимен

преди 3 дни

Госп.нинова не злобен,кога гласуват за БСП над 2 милиона избиратели ,тогава се фукай))

190

Public enemies

преди 3 дни

Румен Радев все е още е президент и при избори пак би спечелил, Нинова затри партия която доскоро управляваше страната с 70-80% а сега е зад.всички етнически партии и скоро ще е под 4 % бариера.

189

Анонимен

преди 3 дни

Хубаво се сети, и си права г-жо Нинова, ама си забравила приказката за Лъжливото овчарче, дето я играеше всеки ден

188

Ха-ха

преди 3 дни

Доживяхме тази да веднъж да не излъже

187

Анонимен

преди 3 дни

Радев с преврата от 2020 г. . ,по руски сценарий ,върна България 15 години назад ...Всички го видяхте и не пишете глупости ,за руския кавал ,агент и на САЩ !!!!

186

Анонимен

преди 3 дни

Радев ,ще лежи най - дълго в пандиза ..Следват Борисов ,Трифонов ,Копейкин ,Волгин ,Каракачана ,Румен Петков ,Дачков,Нинова и много други родоотстъпници .

185

Анонимен

преди 3 дни

Радев е само прашинка от пясъчния часовник на прехода! Всички сте за затвора и съд в Хага. Дори и тези зад завесата като Цветелина Бориславова.

184

Анонимен

преди 3 дни

Падението на Кошлуков и БНТ е пред очите ни. Пеевски омърси всичко в държавата

183

Анонимен

преди 3 дни

И само сега!

182

Анонимен

преди 3 дни

Боже доживяхме, комунистка да говори за демокрация. Само в България!

181

Анонимен

преди 3 дни

Радев е на политическата сцена от 7год.,а държавата ни се руши от 35год. от продажните антибългарски политици! Демократични устои никога е нямало заради демагогията,лъжите,предателството,властолюбието,грабителството и бездънната корупция на политическия слугинаж,който занули БЪЛГАРИЯ! Лъжкинята нинова да не дрънка глупости,ами да каже през изминалите 30год.какви длъжности заемаше.колко далавери за милиони минаха през ръцете и,с колко кражби ощети държавата и народа ни! Ние помним золумите и!!!