31

Хахах!

преди 3 дни

Да пребориха вече Русия, Китай и Индия, остана само Северна Корея :D

30

До Урсула

преди 3 дни

амря путинофиля продажен! няма да та питам дали гоните фашисти в Украйна! Щото та знам, че и идея си нямаш каква е разликата м/у фашист и нацист! все пак си предан и продажен путинофил! Ама ше зема да те попитам та в таз война, започнала да дата 24.02.2022 кой кого нападна, знаеш ли, барем това!?

29

Урсула

преди 3 дни

Будинов, тая земя може да я смятате за ваша, защото са ви я дали заедно с хората там, но хората там не са ваши. За какво се борите изобщо? Защо не се разбрахте с руснаците още 2014 година, а ги атакувахте?

28

КНДР

преди 3 дни

Е една от малкото независими държави в света. Пхенян е най-чистият столичен град в света. А знаете ли защо там няма железни врати и решетки по жилищата? Дори и в Министерството на правосъдието! Защото са забранени от комунистите, начело с Ким Чен Ир.

27

Анонимен

преди 4 дни

"Попитали украински генерал за Русия", така започва всяка истинска история. Пиеш истина директно от извора. Другият източник на самата истина е митичното Британско разузнаване.

26

Пудела

преди 4 дни

То и Русия е най-опасна от съюзниците на Северна Корея за САЩ.и КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА - нищо!АЙ НАЗДРАВЕ С ДВОЙНА ПОД ИНДИГО!

25

Анонимен

преди 4 дни

24- моля обясни- кой е младият, енергичен и умен комунист- на снимката виждам грохнал едва предвижващ се човек- ТАКА ЛИ ИЗГЛЕЖДА МЪЖ НА 40ГОДИНИ? И ОЩЕ ДА ДОБАВЯ ДЪРЖАВАТА РЪКОВОДЕНА ОТ ТОЯ В ДЕМЕНЦИЯ СЕ НАМИРА НА 19 МЯСТО В СВЕТА ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/по ООН/- А В СЕВЕРНА КОРЕЯ КОГА УСПЕЯТ НЕЩО ДА ЯДАТ СЪБИРАТ ФЕКАЛИИТЕ И ГИ ИЗПРАЩАТ НА ЮЖНА КОРЕЯ С БАЛОНИ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ЧЕ СА ИМАЛИ КАКВО ДА ЯДАТ!

24

Просто и ясно

преди 4 дни

Едната държава се ръководи от млад, енергичен и умен комунист, другата от стар пенсионер в деменция.

23

Анонимен

преди 4 дни

покрай русия, северна корея, ще остане без психопат, дано и скоро

22

Анонимен

преди 4 дни

Мисироцци, не си пускайте троловете , а си вижте заглавието и реалността. Киев оръжия няма. Оръжията са на съюзниците на Киев. Една малка Северна Корея стана опасна за цялото НАТО, защо ? Не е не заради конфликта в бандерия. Русия има достатъчно ракети за там. Северна Корея може да удари всяка точка на САЩ. Защото де юре още са във война със САЩ. Американците отказват да подпишат и до сега мирен договор. И се правят на заплашени от другия край на света. Ето това трябваше да напишете.

21

Анонимен

преди 4 дни

До ТероруZZя ... каква олимпиада, бе нужник ... това си беше чиста проба гейпарад..

20

Анонимен

преди 4 дни

"като призова Запада "да не се страхува" ... че то и ингилизите призоваха окрите да не се страхуват от Русия, защото отдавна им свършиха ракетите.. ама...

19

Анонимен

преди 4 дни

Най-опасни за Украйна всъщност са някои от съюзниците на самата Украйна. Без тях тя нито може да продължи, нито да спре войната. Тежко на украинския народ с такива съюзници - две и повече години жертви и разрушения с още по-мрачни перспективи.

18

Анонимен

преди 4 дни

Хахахах... укритата да ударят Серверна корея и да изядат пет атомки и да се свършва. Кимчо не се бъзика като кремлинския.

17

dakotabg

преди 4 дни

А за България-собсвените и управници

16

Анонимен

преди 4 дни

Севернокорейският диктатор, фашистките Кремъл и Иран са заплахата за цивилизацията. Крайно време е да ги изтрием от лицето на земята.

15

Анонимен

преди 4 дни

Тоя бот Христо Христов, пак се е активирал!

14

Анонимен

преди 4 дни

И как така изостаналата икономически Северна Корея може да доставя повече оръжие на Русия отколкото най-развитите икономически страни в света...

13

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

12

Христо Христов

преди 4 дни

Свободна Северна Корея е по-голяма икономическа сила от окупира на с джендъристка германия.