99

Ххх

преди 2 часа

30000евро са предостатъчни да се върнат нелегално в Швеция,а с останалите може да купят някой друга бомба

98

Анонимен

преди 1 ден

Какви са тея снимки?! Във швеция няма такива влакове? Това да не е Германия, че да кара евреи към Аушвитцово?!

97

Анонимен

преди 2 дни

Смях. Къде спахте дасега бе, папагали

96

Сто

преди 2 дни

Шведите от село вече тичат

95

Мухаха

преди 3 дни

Лесно е да се харчат пари ако ТИ не си ги изкарал със собствения си труд. Какво ги бърка тия шведски политици? Могат и по ТРИСТА хиляди евро да раздават. Или по ТРИ милиона... Колко му е ? Първо ги поканиха, което също не им е коствало никакво усилие. Сега и ги правят богати, което също не ги притеснява. НАРОДА ПЛАЩА.....

94

Сарказъм Радомирски

преди 3 дни

Очаквам рязко повишение на интереса към миграция в Швеция. Тридесет хиляди са си Тридесет хиляди...

93

Minuva42

преди 3 дни

Упражняваха се на *** - направиха ги оше по-нагли и богати и сега - мигранти ала бала!!! Дръжте си ги при вас новите шведи!

92

Анонимен

преди 3 дни

Браво!

91

Бивш служител

преди 3 дни

До европейски християниУбийците са чужди агенти или луди. Това , че имат примерно сирийски паспорт не значи, че са сирийци етнически. Политически са нещата.

90

Дурекс

преди 3 дни

Такъв разграден двор не е било и по римско време. Плъзнаха сстари болести в София вече има холера за пръв път от 103 години насам. Дали знаят вече как да я лекуват и дали има медикаменти не се знае. Сифилиса също се върна в Бг. 10% от пробите са положителни в градовете където има работници от далечна азия. Ходят при едни и същи труженички на древната професия и пламват епидемии.

89

ДАНС

преди 3 дни

Нашия "бизнес" пък иска да вкарва стотици хиляди индийци. Даже си плащат индийците за легалния канал към ЕС . Не че им трябват ра отници просто индийците плащат по 20 хиляди $ за канала на трафик. Иначе каква е далаверата да лети индийец до Слънчака да бачка за 1000лв. 4 месеца като само полета му е 2000$....

88

Анонимен

преди 3 дни

Отиваш на екскурзия до Швеция и си тръгваш с 30х. Доста примамливо предложение.

87

хехехе

преди 3 дни

После Тръмп бил лош? и на кфо отгоре?

86

Анонимен

преди 3 дни

А ние българите колко ще платим наЦиганите да напуснат България?

85

Анонимен

преди 3 дни

Сега като напусне с жената и 5-6 чавета и прибира 200к и а е 2 месеца на почивка по островите и а е обратно у Швеция за още, а хахахаха.

84

Анонимен

преди 3 дни

Много умно няма що.. Че нали така ще ги стимулират още повече да ходят в Швеция. Зарадите парите. Ще отиде. Ще се мотае известно време. После си прибира 30 к евро и заминава другаде. А като свършат - айде обратно в Швеция за нови 30 к. Придвидливо ще си изгуби паспорта и ходи доказвай, че не се казва Хасан, а Мехмед. Нещо в ЕС почнаха масово да оглупяват. А обикновените шведи ще бачкат, за да плащат заради поредната дивотия на собственото им правителство.

83

европейски християни

преди 3 дни

Никакви пари.Ние трябва да постъпваме с тях така,както те постъпват с нас,и с нашите жени,деца и родители.Ти ни убиват,и ние ще ги убиваме.Те убиват невинни наши,и ние ще убиваме техни невинни.Докато из-ро-д-ите на проумеят,че с тях ще отнасят както са си заслужили.Другага у няшя г-л-у-пост и наивност.Израел показва нагледно, как светът тябва да се отнася с тях.

82

Анонимен

преди 3 дни

Отваряйте концлагерите, действа безотказно. Питайте евреите.

81

Анонимен

преди 3 дни

Арабските страни вече са по-развити от Европа, мигрантите са предимно роми от балканските страни.

80

Анонимен

преди 3 дни

А тези които са отишли да работят в Швеция и не са шведи а от европейския съюз, та как ще ги насърчат да работят още, някви облекчения нещо, или нали бачкат на минимал кво на интересуват.