37

ха-ха

преди 3 дни

Няма бивш комyнucm ! И дядо Румен го доказва за пореден път ! Все едно слушам делегати на XII-я конгрес на БКП - същите празни приказки и словесна баластра ,като безличните: "нужно е" ,"трябва" ,"необходимо е ","би могло" ! Дядо Румене , скрий си и не ни напомняй какво мекотело си , скрито зад седалищните части на еднокнижника , и двамата мислещи само за пари !

36

баба мара

преди 3 дни

решението е много просто напуснете политиката не се ли усещате че не ставатехванали сте кокала и не пускате защото сте прос-ти и алчни нищо не можете даработите създавате само прос-то-тии 20 процента изб активност нови изборинапролет отвратителни сте махнете се и не съсипваите повече родината ми

35

Анонимен

преди 3 дни

Тъкмо по-малко ще застроявате бетономорието с тъпите си хотели!

34

Анонимен

преди 4 дни

И тоя е гладен за пари - чакали парите от ПВУ. Чакат ги като топъл хлеб за да ги усвоят ТЕ и Техните фирми - това са 10 милиярда , ще има и за ГЕРБ и ТЕ ги чакат ще има и за СДС - то в ГЕРБ и за двете ДПС - та. За народа и електората безплатен въздух все още.

33

бг

преди 4 дни

въобще няко йс луша ли това същество

32

СДС БАНАНИ

преди 4 дни

Трябвало редовно Правителство,щото партньорите отвън го искали,,Та вече най официално ни казват чв сме колония и васалите са се продали,,както Зеленски всеки час информира САЩ за войната

31

Анонимен

преди 4 дни

***

30

Анонимен

преди 4 дни

Вие май иска кате вашата вина да бъде размита с други които не са виновни

29

Анонимен

преди 4 дни

Ти си един от виновниците

28

,

преди 4 дни

Като ви заповядат брюкселските зелки и хоп на зелената гадина.Диларката ще ви предложи вакси вместо пари.

27

Анонимен

преди 4 дни

Защо всички, знае се кои са виновни, тези, които спряха плана изготвен от ГЕРБ, да да вкарат в него приближени фирми, Радев и ПП ДБ.

26

Анонимен

преди 4 дни

Дали Р.Христов помни какво е гласувал през безбройните си престои в Парламента? При ниската избирателност каква част от българите представлява? "Сети се Мара да се побара", когато отново възникна въпроса за пари...и власт.

25

Анонимен

преди 4 дни

Този,от Чие " име" говори???

24

Анонимен

преди 4 дни

Тези интервюта цел имат ли? Нищо съществено. Празни приказки от хора от които нищо не зависи, никой с влияние не слуша и което утре никой няма да помни

23

Вие

преди 4 дни

никога няма да изгубите парите, ще ги изгубят обикновените хора(електората).

22

Не всички са виновни

преди 4 дни

Румене, само ти си виновен, защото легитимираш Борисов, който е престъпник и руски шпионин и бъди сигурен, че един ден ще бъдеш съден заедно с него.

21

лекар

преди 4 дни

Хайде всички вие каито сте виновни да си направите евтаназия . Платете си на квалифицирани лекари и ще ви се получи .

20

Анонимен

преди 4 дни

Тия пари са брюкселски подкуп за една шепа хора, срещу който те ще продадат националните интереси и народа. Хората не само че нямат полза, а в бъдеще ще страдат заради това, което ще трябва да правят в замяна на тия плащания.

19

Коментатор

преди 4 дни

Всъщност, въпреки огромните очевидни различия в качеството, базово дълбинната изначална разлика между мен и другите коментатори е само една и тя е че аз съм умен, а другите коментатори не са.

18

Слава Урине

преди 4 дни

Бий се в гърдите, че си евроатлантик и викай "слава окраине" и чакай парите да ти паднат от небето, както си мислеше през 89та. Сега ядеш банани за 3 лв килото, имаш интересна прическа и да носиш дънки втора употреба за 40 лв. бройката. Тока ти е най-скъпия в геiропа (може би и в света), ама не ти дреме, нали си гъзар.