123

Анонимен

преди 3 дни

комунисти да ми бистрят икономиката на западния свят е смешно, жалко, т ъ п о.

122

Кирил

преди 3 дни

До 121Торовете суровина ли са или стока, бензина какво е? Водката, хайвера, металорежещите машини, товарни автомобили, автобуси, изобщо наясно ли си с износа на Русия или само от сводките в медиите черпиш инфо?Много икономисти се навъдиха, много нещо..

121

Коя Европа

преди 3 дни

Защото има 2 европи една западна просперираща и носеща на гърба си друга источна, бивша социалитическа ,курупирана, пропаднала европа на която гражданите искат да заминат да работят на запад за по добри заплати и т.н.т.

120

М. Тачър

преди 4 дни

102,Къде в ЕС видяхте да управляват ,,десни правителства от десетилетия"?Точно обратното--сегашната криза я предизвикаха левичари от всякакви видове и цветове: като започнете от уж ,,десните" мултикулти глобалисти и свършите с откритите неомарксистки зелени глави и приятелите им политкоректници.И не ни давайте примери с разни като Орбан;десните проекти ВИНАГИ поставят личността над общността и държавата.Всичките леви искат повече държава,повече регулации,повече ,,сигурност"--и по-малко свобода!

119

Анонимен

преди 4 дни

До 122 Според теб търговията не е икономика, така ли? Производствата не са ли с цел търговия? Или производствата са само с цел произвеждане на продукция и трупане по складовете? Аман от хора на Koпeйкaтa! Вашата Mатyшкa нищо не произвежда, изнася само суровини и е много "прогресирала". Път Европа затъва, според вас.

118

до107

преди 4 дни

Не европа не е лошо място за живеене, но с тези самоубийствени политики които води може много бързо да се влошат нещата и процеса вече е започнал, не променим ли нещата не е ясно много какво ще станено няма да е хубаво.

117

до117

преди 4 дни

Това е търговия не икономика, да прибират доста пара ама нищо не произвеждат, това няма да спаси западната икономика, налагаща ци сама санкции, като зелена пр.....тия, сама си спира евтини ресурси, поддържа милиони мигранти, и кво ли още не.

116

Анонимен

преди 4 дни

Европа е в ролята на боксьор който е на ринга с белезници. Оставям на четящите да си отговорят кой му слага белезниците. И да, определено е неконкурентноспособна. Това е основния проблем на днешния капитализъм - почти винаги конкуренцията е от тоя вид. Както за индивидите, така и за фирмите, така и за държавите.

115

Анонимен

преди 4 дни

Това туловище е експерт по мусака и сръбска скара.

114

Гробачов от АДА

преди 4 дни

ЕССР ще се разпадне като СССР!

113

До 120

преди 4 дни

Точно, трябват и в ЕС такива като нас, да дават 5 пъти по-ниски заплати и да продават двойно по-скъпо. Затова сме в този съюз, но от няколко години производителите се изнесоха, защото скъпият ток (най-скъпия в света) както и вдигането на минималната ги изгониха в сърбия и други държави.

112

Анонимен

преди 4 дни

Европа била неконкурентноспособна, ама всички големи европейски вериги оперират по целия свят. Няма да ги изреждам, само ще напомня, че не внасят данъци в страната, в която са обектите им, а внасят данъците в собствената си хазна. И производствата, и търговските им вериги за завладели чуждите пазари. Местните работници получават заплати по- ниски от средноевропейските, данъци на място не внасят, внасят си данъците в своите си страни- Германия, Франция, Австрия... дали им е зле, а?!

111

Анонимен

преди 4 дни

До Иван 83 В Европа няма дълго майчинство. Дълго е майчинството в Бг.

110

Анонимен

преди 4 дни

Повечето производства от Европа са изнесени в трети страни. Постъпленията от третите страни влизат в хазната на Европа. Аман от pycка пpoпaгaнда, че Европа западала!

109

Анонимен

преди 4 дни

Аз като един нормален работещ човек и гражданин не искам БГ в мизерията БРИКС- съвременният ГУЛАГ.

108

Анонимен

преди 4 дни

ЕВРОПА Е СЪС ЩЕДРИ СОЦИАЛНИ ПОЛИТИКИ НО ВИЖ В БРИКС Е ДРУГО НЕЩО- В КИТАЙ- 800 МИЛИАРДЕРИ, МИН ПЕНСИЯ 29.59ЛВ И СРЕДНА 43ЛВ ВЗЕМА ГИ ВСЕКИ ДЕВЕТИ КИТАЕЦ, ИНДИЯ 500МИЛИАРДЕРИ И ОГРОМНА МИЗЕРИЯ СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ИНДИЯ Е ИЗВЕДЕНА ПО ПРОЗОРЦИ, ПОКРИВИ И ВРАТИ НА НА ВЛАКОВЕ И АВТОБУСИЯ- СТРУПАВАТ СЕ ПО СТРАНЕН НАЧИН ХИЛЯДИ ИНДИЙЦИ- ТОВА СА СТРАНИТЕ ОТ БРИКС- МЕРСИ- НЕКА СИ СТОЯТ ТАМ НИЕ В ЕС!

107

Анонимен

преди 4 дни

Че неразумно се харчи и води разточителен начин на живот както в Европа така и в САЩ е от ясно по ясно.И това все някога ще се осъзнае и свърши.Беше изказано от един български професор че ако средния китаец консумира това което консумира средния американец(или европеец) са необходими храните на 6-8 планети като Земята.Ще настъпи отрезвяване и драконовски мерки все някога но дано да не е през нашия живот

106

5 eye

преди 4 дни

Още с първите гласове за излизане на острова от ЕС се разбра, че се гласят да сготвят Европа. Англичаните са си вредни пирати, откакто свят светува. Лошото е, че са изключително овластени от ционетата и влиянието им се простира в двете посоки отвъд океана.

105

Така е

преди 4 дни

резултат от управление на леви либерали.

104

Българин

преди 4 дни

Европа неможе да се конкурира липса на ресурси спъва икономиката. Основната причина е коронпирания лидери и не здраво мислещи наркомани. Сащ и Великобритания успяха да съсипят европеиския съюз .