117

Анонимен

преди 4 дни

Вместо политическите престъпници да се променят, те искат системата, конституцията или законите да се променят по техния калъп.

116

Анонимен

преди 4 дни

Младежка организация ПП-жендери. "Полова Промяна - жендери"

115

Анонимен

преди 4 дни

Тошко Йорданов ИТН мечтае за референдум, в условията на войни, природни бедствия и последиците от тях, както и силно отчаяно, разочарован и политически непросветено, и апатично население. За ИТН референдумът е рулетка, щоято случайно, може да се завърти и спре точно на ИТН, печелифшо. Един референдум сега, ще е национална катастрофа.

114

Анонимен

преди 4 дни

Сър Киро и сър Бойко не се нуждаят от подписване, защото са джентълмени. Обида е за джентълмена да подписва договори като хората от ниската класа на бизнесмените и търгашите.

113

Анонимен

преди 4 дни

На Тошко африкански от ИТН Йорданов, трябва някой да му каже, че не може мини партии като ИТН, или ПП,ДБ с 39 депутати, да съставят редовен кабинет, който да оправи бакиите на ПП,ДБ. Докога ще пращат държавата на избори, само защото мразят ГЕРБ? Това е крайно неотговорно към държавата.

112

Стела

преди 4 дни

Я изчезвай бе мошеник!Ти си страшно елементарен с огромно самочувствие Едно голямо търчи лъжи.Кухар

111

Анонимен

преди 4 дни

ПП, ДБ,ИТН, вън, от парламента! Това са политически проекти, които съботират всеки опит на първата политическа сила с голяма преднина пред тях ГЕРБ, да състави кабинет. С което обричат държавата на безвремие и разруха. ИТН щели "да направят всичко, за да има редовен кабинет"? Защо не подкрепиха тогава кабинет "Желязков"? България не е готова за експертно правителство, защото всеки вече е бил в някоя партия и коалиция. Няма необвързани! А и е по-доцре, да се носи политическа отговорност.

110

Анонимен

преди 4 дни

98 Киро просто не умее дори да копира. Той е заформен, оригиналенидиот.

109

Анонимен

преди 4 дни

С парите загубени от Радев, ИТН, ПП,ДБ за избори докато унищожи ГЕРБ и станем първи", можеше да се построи детска болница, пътища и да се модернизира армията, ВВС. Сега даваме свидни жертви на пътя, във военния сектор и имаме неуправляеми държава, членка на НАТО и ЕС. И всичко това, заради Радев, ИТН, ПП и патерицата ДБ. ИТН и ПП трябва завинаги да напуснат българската политика. Иначе, ще се савоунищожим като държава.

108

Анонимен

преди 4 дни

Брокер-джентълмен няма. Това е нон-сенс. В ПП всички са брокери, а гнома АА и пиянката Рашков- жадни за големи пенсии, ПП,ДБ, са им подопечни и подчинени.

107

ЧЕСТИТО

преди 4 дни

цар Киро "канадеца " след като построи 3 моста над река Дунав и 6 тунела под Стара планина получи дар КРУШЩЕВО ДЪРВО.

106

Анонимен

преди 4 дни

В ПП,ДБ няма джентълмени, а арогантно брокери и измамници. Факт. Вече четвърта година.

105

Анонимен

преди 4 дни

ПП е либерална секта от брокери, които откраднаха програмите на ГЕРБ и БСП. Както и гласове от БСП. Те не само, че не са нужни, но и са опасни за сигурността на държавата. Хвърлиха я в спирала от избори, в застой и липса на парламентаризъм, погазиха политическото говорене, като се съсредоточиха върху преследването на отделни личности, и омраза към политическия противник. Заплашваха с предсрочни избори и съботираха опитите на ГЕРБ за редовен кабинет. Покриха трафика, пудели и пачки в митницата.

104

Анонимен

преди 4 дни

Поредната ПР акция месец преди избори. Нищо изненадващо. Досега спаха. Ходим за седми път на избори, вече е досадно.

103

Анонимен

преди 4 дни

Тези от ПП-ДБ са нагли и противни хора. Само лъжи ръсят. За нищо не стават ***. С анти ГЕРБ говорене избори не се печелят.

102

До 102

преди 4 дни

Ако приемем, че това е вярно, тогава що за ид!от трябва да си, за да гласуваш за ГЕРБ???????????????????????????????????????????????

101

Анонимен

преди 4 дни

Чухте ли какво каза Асенчо за Пеевски? Борисов бил дал Пеевски на Магнитски. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Асен е изтрещял. Ококорил се е. Очите му са като яйца на очи. Хахахахахаха Ще му хвръкнат като катапулт. Хахахахахаха

100

Анонимен

преди 4 дни

Иначе казано, ГЕРБ казват, не можем да направим нищо за това да живеем по-добре, защото за нас е по-важно да защитим откраднатото от Борисов!!!

99

Алекс

преди 4 дни

Младежка структура на ПП.Не е за вярване,че има толкова празноглави младежи.Да се вържат на лъжите на Про100то след Сглобката,кеша,пералнята за ББ и ала-бала.

98

КИРО РАЗЦЕПВА БГ

преди 4 дни

В КООРДИНАЦИЯ С РАДЕВ.... ОЩЕ ОТ 2020.......ИСТОРИЯТА Е ДОКУМЕНТИРАНА ВСИЧКО......