34

Анонимен

преди 3 дни

До Хм... Абе твоят познат щом е пенсионер, значи е вече възрастен и отдавна е бил в Долна. Едно време беше престижно да си инженер в Долна Митрополия, а пилотите бяха от кoл и въже. To и сега са от кoл и въже, само обаче дето сега влизат с връзки защото облагите са много повече. Пък и лесна служба, ето кметовете им следят уж кариерата, ако не са ги и те подкрепяли преди това. Единият брат бил пилот, другият пилот, бащата в системата. Работата намирисва.

33

Хм...

преди 4 дни

Имам познат който мечтаел да бъде пилот. Влязъл в Долна Митрополия и изкарал няколко месеца! Разочарован бил от нивото на обучението. Буквално казваше,че на изпит ако каже няколко думи му пишат 5 и го пускат,а ако нищо не каже 4 и пак го пускат! Отказал се и завършил ядрена физика. Работеше в АЕЦ Козлодуй,сигурно вече е пенсионер. Буквално беше ходеща енциклопедия!Като го сравня с Румен Радев разликата е като меджду професор и хамалин!

32

Урсула

преди 4 дни

Бат Бойко за миг си представи че в хвърчилото се возят *** Радефф и Нинката!

31

Анонимен

преди 4 дни

Когато при трудова злополука потрошиш техника за 100 милиона-се обявява 3 дневен траур...

30

poto

преди 4 дни

от кога при трудова злополука(работа в армията като пилот) се обявява траур на цял град и то няколко дена

29

Анонимен

преди 4 дни

Кой беше писал сам за себе си "Роден да лети или да умре опитвайки се". Ами явно не е бил роден да лети. Божа работа.

28

Анонимен

преди 4 дни

Цирковите артисти може да си рискуват живота в цирка, а командосите само по време на операция. Така трябва да е и с пилотите.

27

Анонимен

преди 4 дни

Бог да ги прости ! а кмете, те ако не могат да участват в мирно шоу какви военни пилоти са ,как ще идат на война ? -щото на война не е шоу ,а мн по-опасно.

26

Пилот

преди 4 дни

Височината му не е малка. Стига с това, че е летял на малка височина. Вероятностите са тези: Остър вираж, следва критичен ъгъл, следва загуба на скорост, следва липса на стабилност, следва опит за спасяване на кожата. Ако наистина не са могли да катапултират, вина се търси в началниците, в механиците и в самите пилоти. Общо взето си миришe на човешка грешка и с маневрите и с катапулта и с подготовката и с всичко. Самолетът не е виновен.

25

Анонимен

преди 4 дни

Очаквали са? Моля? Кметът е очаквал? Ахаааа! Наши момчета ще излезнат, а?

24

Анонимен

преди 5 дни

До Кръчматъ, кръчмарю пий си ракията и не дрънкай глупости. Ако военен пилот не може да направи лупинг и подобни, по добре да се пенсионира с 20 заплати на момента. 1 дрон е по добър от такъв пилот, а да не говорим колко е по-евтин.

23

Анонимен

преди 5 дни

100% човешка грешка, лупинг не се прави на такава височина. Така и не успява да излезне, още 200 метра и щяха да са живи.

22

Анонимен

преди 5 дни

Хора, и аз не харесвам Бойко, но има един куп други теми за политика - плюйте го колкото искате там. Тази тема е за смъртта на един български летец, за трагедията на семейството му, защо го обръщате на политика и циркове? Като няма какво да кажете по темата, не пишете.

21

Кръчматъ

преди 5 дни

Авиошоу!? Добре, да допуснем. Вземаш Шест Турбовинтови самолета (пр. Пилатус) и си прайш шоу! Пилотите могат да бъдат бивши военни летци или любители, които се занимават професионално със спортно летене, шъ ви трябват 9 пилота - 3-*** в резерв, при отсъствие на някой от основната група, по битови или здравословни причини, човешко е. И готово, може да правите Шоу 3-4 пъти в годината или дори да участвате в международни съревнования. Така се прави по Света!

20

Анонимен

преди 5 дни

СЕЛЕНИ ОТ РАЗЛОЧ НЕМАТ РАБОТА У ВВС.

19

ВЪПРОС

преди 5 дни

Защо Кмета на Разлог използва Политическа Трибуна за Изборите , на Гърба на Смъртта и Жалейката на Семейството ?Това е Предизборна Кампания , вместо Смирение пред Господ .

18

Анонимен

преди 5 дни

Кмета да вземе и да се гръмне веднага,може и с метлата ! Или някой да му шибне един кол,белким му намести чакрите и да спре ,да ръси простотии !

17

Чалга дивак

преди 5 дни

Кмет който вярва в съдбата.....?!?!?

16

Анонимен

преди 5 дни

Изглежда самият кмет е човешка грешка.

15

Анонимен

преди 5 дни

ОТ ГЕРБ САМО АШЛАДИСАНИ БАБИЧКИ И ЕДИН ДЕДО.