146

Сата НАТО

преди 4 дни

Преди са летяли на по-високо, сега са ги накарали да летят толкова ниско, колкото не са тренирали ------///------ Никой никого не може да накара или да му заповяда да лети прекалено ниско и всеки пилот има глава на раменете и може да откаже, дори такова нещо да се случи хипотетично. Но не може да се случи, защото никой не е луд да издава заповед, застрашаваща безопасността. Това са абсурдни тъпотии, които само човек, който не е помирисвал авиация, може да си фантазира.

145

бл

преди 4 дни

Страничен въпрос: Защо са били планирани полети с детската играчка L-39? Толкова ли не е имало един читав МиГ-29?

144

искали са

преди 4 дни

да направят Камбана с зависване във въздуха Интерсно е защо не са катапултирали имало е време или са се опитали да спасяват самолета

143

Дора

преди 4 дни

Не трябваше да рискуват живота на пилотите за авиошоу. Като ще поемат риск, да е за нещо по-важно, за националната сигурност, когато се наложи.

142

Анонимен

преди 4 дни

Надцениха височината и не познават машината, вужда се на клипа.

141

РАДЕВ ШОУМЕНА...

преди 4 дни

Да си ходи дома У ХАСКЬОЙ...! ВВС- НЕ СА ЦИРКАДЖИЙ ЗА ШОУПРОГРАМИ НИТО ИГРИ НА ВОЛЯТА.

140

Анонимен

преди 4 дни

Трябва да се разследва пилотът на самолет Румен Радев за умишлено убийство на двамата пилоти..........Не съм казал че Румен Радев е виновен а само че трябва да бъде разследван............. Проверката е висша форма на доверие.....е казал мислител

139

Анонимен

преди 4 дни

Фащ взеха парите за самолетите и казаха ще видим. Спомняте ли си че казаха че ще закъснеят 2027-2030г? Хахахаха а дотогава караме таратайки на 50г самолети. БГ е трагедия

138

1331

преди 4 дни

До 124Верно ли? Ужас!!!На 13 септември!Започнал е 13 час!В 13 минута!Със самолет Л(уцифер)-39 = 3х13!Възрастта на пилотите 51+28=79-1=78=6х13!Преди тях небето им го начерта Избрания с бюлетина 13!ТОТАЛ=13х13!!!

137

Лупи

преди 4 дни

До АнонименНяма как да са правили такъв полет преди. Те да не са шотлански бойци? Преди са летяли на по-високо, сега са ги накарали да летят толкова ниско, колкото не са тренирали. Дядото пилот малко се е замаял от напрягането при въртележката и се е забавил с 2-3 секунди, то се вижда на видеото, че пада като пирон надолу, вместо да продължи по кръг.

136

Анонимен

преди 4 дни

Оставка на мърлячка Простоглавчев от Сметната палата! Още утре.

135

До БАС ДЪРЖА, ЧЕ..

преди 4 дни

".дойдат ли новите самолети от САЩ, саботажите ще нараснат НАД 200%." - - - - Добре че никой не се и кани да ни ги праща, в тази връзка. Може САЩ да са ни обрали, като настоящат тяхна колония, но поне "саботажи" няма да има. Както няма да има и самолети.

134

Нали?

преди 4 дни

То и като почнаха да гърмят складовете с боеприпаси първо ни информираха,че е "човешка грешка"!Сега като огръмнаха 4-5 склада и завода тогава почнаха да ни казват,че може и да е саботаж-което се и оказа! Сега никой не споменава за тази версия-вероятен саботаж!Защо въоще не се споменава за вероятност?Летището в Графа бе дълго време в ремонт-кой влиза,кой излиза-никой не знае...

133

Анонимен

преди 4 дни

Дали има нещо общо с посещението на Радев там малко преди това?! И двамата авиатори се виждат на снимка и видео зад гърба му по време, когато би трябвало да се подготвят за полета.

132

До 124

преди 4 дни

И на 13 та минута!!!

131

Анонимен

преди 4 дни

Този акробатичен номер е правен МНОГО ПЪТИ ПРЕДИ ДНЕС. НА ВИДЕОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ИЗЛИЗАТ ДВА ПАРАШУТА ОТ МАШИНАТА, НО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЕЯ ПРИ ПИКИРАНЕТО. ТОВА ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ. ЧЕРНАТА КУТИЯ ЩЕ ГО ДОКАЖЕ.

130

бл

преди 4 дни

"Там приятелят на Том Круз си разбива главата в съкления купол на F-16 " ... Почти позна вида на самолета!

129

Анонимен

преди 4 дни

Да не се допуска нито един руснак ,да влиза в България ,за срок эт 10 години ! Да се конфискуват всички руски имоти в България ...СПЕШНО ...

128

Анонимен

преди 4 дни

Много ви здраве от Руското военно разузнаване !!! След взривовете във два военни завода , коитоизвършиха ,преди три години ,сега наред е авиацията ..А ние пак си спим ..

127

Sikver Wing

преди 4 дни

........Истината е Саботаж.........Руски шпиони просто.......