26

Анонимен

преди 4 дни

тая женица не е експерт а специалист по усвояване на средства освен подвеждащото облекло с кого си говори по тази радиостанция.

25

Анонимен

преди 4 дни

До Някой манипулира Какви лайкове те гонят тебе. Масово се трият мнения или изобщо не се допускат! Сайтът никога не е работил правилно, точно както държавата.

24

Йордан

преди 4 дни

Едно време строяха магистрали, сега обсъждат как да боядисат пешеходните пътеки. До тук го докарахме, евала на Радев, Рашков, Киро, Майчето и другите трансджендъри.

23

Някой манипулира

преди 4 дни

лайковете тук! Как? Дадох лайк и 15 минути той изчезна! Дадох отново и същото! Никой повече не може да ме убеди, че манипулират! Който се съмнява да изпрати адрес, като мога да му пратя скрееншотовете с временния щемпел (бълг. часовник)!

22

Анонимен

преди 4 дни

Тая лелка лобира за едни фирми дето се занимават с маркировскки и пътни знаци, изключително нагла и безочлива

21

Анонимен

преди 4 дни

До Георги Пенчев Не е проблемът в пътната маркировка, а в това, че шофьорите изобщо не спират на пешеходци.

20

Най-добрите решения

преди 4 дни

са радикалните! МРРБ се закрива заедно с всики подведомства! Конкурс за ново министерство или ведомство с хора пред детектор на лъжата първо и след това истинска диплома за квалификация, а не закупена с изпит! Заклеване, че няма да прилагат партийни законовластия на позицията, която заемат илизабрана на членство в партии! Може да гласуват за който си искат - свободно, демократично! Направете референдум за това!

19

Анонимен

преди 5 дни

Диана Русинова: МРРБ обсъжда нови критерии за поставяне на мозъчна маркировка в главите на хората при обмен на мисли между лявото и дясното полукълбо.... когато човек забележи някакъв пътен знак на кръстовище и да си представи как безплатно кръстовището е маркирано с пътна пътека за пешеходци!

18

Руси

преди 5 дни

Не защитавам никой ,но и тази се оказа менте. Има факти много проверете!

17

Анонимен

преди 5 дни

Гумичка за ***. Изтрихме маркировката преди 15 г като дойде на власт Тиквата

16

Анонимен

преди 5 дни

Деян Русинов?

15

Gorskio

преди 5 дни

Къде видяха маркировка, че и да я обсъждат? Ако слагат някога някъде тя се изтрива след седмица. Най-добре да прибират парите без да се занимават да боядисват...

14

Анонимен

преди 5 дни

Трябва госпожо специална наредба как се полага маркировка върху дупки защото тук пътища няма!

13

Анонимен

преди 5 дни

С таз цаки е като като селски шериф в щата Невада

12

хуя

преди 5 дни

туй праси , дето не се е качвало на кола и сигурно има рефлексите на 87 годишна бабичка , ще оправя движението по пътищата.

11

Манга комикс

преди 5 дни

Каква е тази карикатура .

10

Аста ла виста

преди 5 дни

Производствата се изнасят вече от Бг. причини 100 -няма пътища даже.Гласуват 30% ( то нема за кого де). На границата седмични опашки за моста. Хемус 50 години в строеж... Народа и той се изнася, за пари за гараж в София има къщи с двор край морето в прованса на Испания,Италия и дори в Япония- къща с двор на 80км от Осака 14 000$...

9

Ангелина

преди 5 дни

Диана Русинова е една от многото "говорещи глави" ,които паразитират и получават средства - европейски ,за безсмислената си дейност и функционират заради престъпната им симбиоза с властта и липсата на управление на държавата. От създадените неправителствените организации ,единици са тези ,които изпълняват действителните си функции и заслужават предоставените им средства ,които използват по предназначение в интерес на обществото- едни от тях са Антикорупционен фонд .

8

Дигитализейшън

преди 5 дни

Едно време се крадеше 60% от проекта сега нема и проекти.

7

Анонимен

преди 5 дни

Червило на прасе. Какво значение има каква е пътната маркировка, като няма пътища?