61

е ле па тоя !

преди 4 дни

Цървуланко.... Прави се на божа кравичка...!

60

Анонимен

преди 4 дни

Божанков, искайте уволнение на Запрянов и сложете на негово място Тагарев! Стига вече резили в БА!

59

Анонимен

преди 4 дни

От по-голямата, към по-малкото зло. ГЕРБ-СДС и още някой, който няма да изнудва първата политическа сила, за да има кабинет и държавата, която вече стигна дъното, благодарение на юмрука на Радев, ИТН,ПП,ДБ, да тръгне напред. Харесва ли се на някои, или не, ГЕРБ е най-стабилната партия в момента, която се променя, има капацитет и може да извади страната от блатото. С полза за всички, дори за опонентите й.

58

Анонимен

преди 4 дни

58 И кой ще води тази клета държава, как ще живеем без заплати и пенсии, натоварени с непосините данъци на световния измамник Асен Василев?

57

Анонимен

преди 4 дни

59 "Явление", но в отрицателния смисъл на думата. Явяват се и други *** в българската политика, за съжаление.

56

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 52 - С всичко написано съгласен, само не и с това, че бил явление Божанков. Божанков е някакъв бъг, докопал се до политиката и трябва да го изчистят.

55

анонимен

преди 4 дни

САМО,ЧЕ МАСОВО НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА,ТОЗИ ПЪТ ДЕМОНСТРАТИВНО,ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МРАСОТИЯТА НЯМА

54

Анонимен

преди 4 дни

дано товачка не е в парламента, с преверенции ще го изместят или няма да го вкл. но това си е потонствен комунист и предател.

53

Анонимен

преди 4 дни

Другото чудо, което сътвориха в сектата ПП,ДБ е, че международтият измамник Асен Василев, който не може да спре да яде свинско със зеле, пълнеел, ако някой го обижда и притеснява. Не се смейте, точно в това е обвинил Делян Добрев в жалбата си до съда, наред с другите си обвинения към него. И ний сме дали нещо на света.

52

Анонимен

преди 4 дни

52 Много думи, малко дела. Едно е да съжаляваш, друго си е, да съботираш властта и първата политическа сила, като вкарваш държавата в спирала от избори, само защото искаш цялата власт, с 39 депутати. Това са ПП,ДБ, при които долетя Божанков. Преди беше в СДС, после в БСП, след това независим и накрая в ПП/ДБ. Безпринципен.

51

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен Еми не го ли направиха? Не допуснаха Гаргамел да управлява и то с право, защото ни изнесе страшен цирк. Властчицата й била малко..

50

Анонимен

преди 5 дни

Божанков е явление в политиката. Произход на самозабравили се арапатчици, чиито деца стрелят с пистолети без последствие на родителите им, прескачащ от партия в партия, където му е по-переспективно: СДС, БСП, независим, ПП, още не знаем следващата. Безпринципен син на червената номенклатура в България. Не допринасящ с нищо за обществото.

49

Справедлив

преди 5 дни

Само един ***, който не знае как се изкарват парите, може да не съжалява за похарчените пари за избори. За съжаление всички политици са отпадъци и не ги интересува дали са зависими - интересуват се само и единствено за пари.

48

Анонимен

преди 5 дни

Ха,ха,ха, че кой им каза НА ПП,ДБ, че след 9-те месеца ги чакат още 9 "с перспектива"? Гладна кокошка просо сънува. Лъжецът Кирил Петков и останалите лъжци и сексисти от ПП,ДБ, бяха чути в един запис, да се присмиват на варианта, който приеха, Мария Габриел да бъде следващия премиер. Затлъстелият Кокорчо така нареченият Асен Василев, известен с международните си измами, лошо възпитание и слабост към другия бряг, дори я нарече" лицето на мафията", с което стъписа ЕК. В ПП,ДБ няма джентълмени.

47

Караджата

преди 5 дни

Не сте никакво огледало на обществото.70% не гласуваме,защото всички сте мас.кари.

46

Анонимен

преди 5 дни

Toва ти ли го искаш, Божанков? Защо аз нямам подобно чувство?

45

Щ

преди 5 дни

Оо тоз и той докато служели на родината.Ей *** я се засили и се блъсни в първия стълб ,докато се опитваш да важничиш.

44

Алекс

преди 5 дни

Шарлатанската рецепта вече я видяхме: Съсипваме Конституцията и лишаваме Президента от правото да състави служебно правителство.Перем ББ,подаряваме му служебно правителство и го правим неформален служебен премиер.Затова сега нямаме редовен кабинет.ББ няма мотивация да го прави.И без него си управлява благодарение на бездарните Шарлатани.Благодаря,но няма нужда.

43

Анонимен

преди 5 дни

кой го бръсне за слива този ренегат и конформист, привърженик на ЛГБТ и откровен индивид минал под дъгата с швестерското му провинсиално диалектче?

42

Българин

преди 5 дни

Мръсното късокрако коп еле е най ненавиждано след Плевнелията! Мечтая да го срещна в тъмното насаме,за да ,,посъбеседване"!