37

Анонимен

преди 5 дни

Не помните ли Ве? Памет ли нямате?....Преди 35 години италиянския народ изхвърли Ватикана да не му плаща данъци. 2020 Папуняка дойде с ковида и първата ковидова стихия се развихри над италиянския народ в Европа, а след това по другите народи. Аре у мифката съсСапун и леген за промиване!

36

Анонимен

преди 5 дни

Не помните ли Ве? Памет ли нямате?....Преди 35 години италиянския народ изхвърли Ватикана да не му плаща данъци. 2020 Папуняка дойде с ковида и първата ковидова стихия се развихри над италиянския народ в Европа, а след това по другите народи. Аре у мифката със *** и леген за промиване!

35

Анонимен

преди 5 дни

Франциск се изцепи! Ни Тръмп, ни никой в САЩ от републиканците, е казал нещо за мигранти като цяло. Говорят за НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ, които в нарушение на законите са влезли в страната и правят поразии- колят хора, изнасилват и т.н. Легарните мигранти всички ги приветстват и приемат, защото то там на повече от това дядо ти да е имигрант няма местни почти. Разликата е това дали нормално си отишъл, за да работиш и живееш по закона или си отишъл да извършваш престъпления.

34

Холера в БГ след век

преди 5 дни

За мигрантите не е прав. това са икономически мигранти . И нашия бизнес иска да замени българите с индийци с легален трафик-бизнес за милярди. От вчера вече имаме и холера в България докарана от Индия за пръв път след 103 години. Ваксини и антитела за тази болест няма смъртноста е изключително висока!!!

33

Ангели и демони

преди 5 дни

Папата има повече информация от вас и знае какво говори. Има една секта дето иска да причини апокалипсиса час по-скоро за да дойдел месията им. Същата секта има само една цел да причинява смърт и разруха с войни,еко-катастрофи,болести и разложение на морала сред хората. Тази секта са доста богати и с власт.

32

Анонимен

преди 5 дни

На Сатаната - Злото му е работа да убие духът в човека преживе, а на Исус - Доброто да го съхрани след телесната смърт.

31

Анонимен

преди 5 дни

И папата ще черпят с "чай" и ще чакаме дим от комина.

30

Анонимен

преди 5 дни

Папата минат не минат няколко дни и се изцепва с някоя простотия, но не виждам да казва нищо срещу свинщините, които путин върши, не виждам да казва нищо срещу концентрационните лагери в Китай, например. Дай му да демагогства, но си пази паричните източници.

29

Ада на чебурашките

преди 5 дни

Папата да не дрънка глупости, че в двора на катедралата в Малага все още стоят на показ уредите на инквизицията им. И, заради тази миграция на племената от Азия и Африка към Европа, както и от Латинска Америка към Сащ, живота на хората се срива и е под заплаха, да не споменавам религията. Да си стоят по континентите, няма място за такива под.човеци при нас.

28

В грешка си попе,

преди 5 дни

мигрантите са често под, човеци, мр,ъсни ва, рвари, ско, тове. Пример от БГ, индийски нечистоплътен миризливец вкарал холерата тук, че я бяхме позабравили ... Взимай си ги ти попе тия във Ватикана аз и другите нормални не ги щем!!!

27

Анонимен

преди 5 дни

Ами вземете всичките имигранти и бременните им бебемашини у ватикана и си ги гледайте там и им плащайте масрафите да видим като пълчищата хляббарки ви налазят каква песен ще запееш. Всяка жаба да си знае гьоллла

26

Анонимен

преди 5 дни

Камала е ЗА войната в Русия, Тръмп е против. На това ли папата му казва "и двамата са против живота"?

25

В грешка си попе,

преди 5 дни

камилата е против живота, Тръмп защитава обикновените работещи граждани от изнасилвания и убийства!!!

24

Анонимен

преди 5 дни

Доста лицемерно изказване за човек, който е бил женен за Ивана (Чехословакия) и после за Мелания (Югославия). А пък да и да не им напомняме на американците, че те всъщност са пришълци от кол и въже,а и са избили коренното население. Че са търгували с живи хора на цената на съвременни 90 $. За сегашни 158 лева си купуваш човешко същество.

23

Анонимен

преди 5 дни

Баба Маро, Путин къв е по генезис, щом Кампала и Тръмп били убийци

22

Анонимен

преди 5 дни

Католическата църква е реалния владетел на света. Те казват кога какво ще стане. Тази организация е под директното командване сатана

21

Цола Драгойчева

преди 5 дни

кой те пита, попе

20

баба мара

преди 5 дни

те са против света ще го запалят заради печалбите от оръжието те не са хорате са убии-ци по генезис

19

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 12 - Какво му е на начина на живот? Изкарват си паричките, кефят си се, ходят си на партита ...

18

Анонимен

преди 5 дни

Крайно време е тази институция да бъде обявена за ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, която е ОПАСНА ЗА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!