20

СТИГА ГАВРИ СЪС...

преди 5 дни

....ЗАКОНИТЕ И ТЯХНОТО ПРИЛАГАНЕ ----ДОКОГА ЩЕ ТОРМОЗИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЪС ПОСТ-- СОЦ ПРОСТОТИИ И ИЗМИСЛИЦИ ОТ БИВШИ ГАЛЕНИЦИ НА КЭМУНИЗМА И РУСИЯ??!!

19

До 16

преди 5 дни

Фараон Ахмет от Третото българско царство се оттече в канализацията.

18

Анонимен

преди 5 дни

РЕШЕНИЕТО НА СЪДА НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!!! КОЙ НЕ РАЗБИРА ТОВА?! ДОГАН ЛИ, ДЖЕВДЕТ ЛИ, АТАЛАЙ ЛИ...?

17

Анонимен

преди 5 дни

ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ - В КИНОТО. НЕ В ИЗБОРИТЕ НА БГ!

16

ДО ВСИЧКИ:

преди 5 дни

КОНФИСКУВАНОТО ЗЛАТО НА КАП. АНДРИЕВО ОТ 125 -кг....БИЛО НА АХМЕТ ДОГАН....ХАХАХАААА...ОПИТАЛ СЕ ДА ГО ИЗНЕСЕ!!!

15

Никакво уважение към

преди 5 дни

Никакво уважение към законите в Република България от страна на хората на Доган и Чакъров! Решението на съда не подлежи на обжалване! Те не са ***, което показва, че имат задача от службите на които се отчитат, за дестабилизация на страната и осигуряване на плацдарм на войските на Путин, в най-отслабената част на НАТО! Но трябва да им кажа, че след това и те , и семействата им също като българите няма да съществуват!

14

Защо?

преди 5 дни

ЗАЩО В ЦИК НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ????

13

Мнение

преди 5 дни

ГЕРБ направиха АЛА-БАЛА с машините на последните избори! Нарочно тяхното мнозинство в ЦИК поръчва по-дебела хартия, за да блокират машините, защото знаят, че интелигентния електорат на ПП-ДБ гласува с машини!!! Аз гласувах за ПП-ДБ на последните избори и Гласът ми НЕ беше отчетен, защото ми пусна къса разписка с някакви цифри, вместо с името и партията, за която гласувах!!!ГЕРБ за мен за ИЗМАМНИЦИ!!! Те имат 4 представители в ЦИК, докато Продължаваме Промяната НЯМАТ нито един!!!

12

КОЙ???

преди 5 дни

КОЙ решава каква хартия да се сложи в принтерите?!ЦИК!!!!На кого е ЦИК???Само Продължаваме Промяната и Възраждане НЯМАТ хора в ЦИК!!!!Това е саботаж срещу тези две партии, защото се знае, че техния електорат гласува с Машини!!!На последните избори моя глас не беше зачетен, защото не излезе цяла разписка, а мъничък отрязък с някакви цифри, а не с името на партията!!!

11

Възмутен

преди 5 дни

В настоящата ЦИК има 15 експерти, предложени от следните политически формации:ГЕРБ - 4."Има такъв народ" (ИТН) - 3.БСП - 3."Демократична България" - 2.ДПС - 2."Изправи се! Мутри вън!" - 1.Действащата ЦИК е назначена през май 2021 г., има 5 годишен мандат и отразява политическото представителство към онзи момент.Продължаваме Промяната НЯМАТ представител в ЦИК, а също и Възраждане!!! Затова им КРАДАТ гласове!

10

АЙДЕ, СТШГА....

преди 5 дни

....ТУРСКИ СЕРИАЛИ В ПОЛИТИКАТА--- С БИВШИ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ...ХАХАХАААА ПИСНА МИ ТАЯ ПРОСТАШКА ТЕМАТИКА!!!

9

Някои

преди 5 дни

Гледат сеира в битката между Доган и Пеевски,свалянето на Нинова .А близкият хоризонт е контролирани от Пеевски ГЕРБ, ДПС,ИТН и БСП.,които да направят кабинет под негов контрол.Ситъацията е ала КТБ-радват се,че Пеевски се саморазправя с Цв .Василев,а той погреба цяла банка и заграби парите на хиляди вложители.А докато тече сеира ,Пеевски заграби и ВАС

8

Анонимен

преди 5 дни

Надявам се че добре им плащат щото големи ядове с тез партизани.

7

Анонимен

преди 5 дни

Вече е решено - Пеевски е единствения и автентичния.Доган е при земеделците,рече Пеевски

6

Анонимен

преди 5 дни

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем ердогановски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира, струваща 5 стотинки. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават мокри кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

5

Анонимен

преди 5 дни

Да ги ожали човек! Ако не могат да се справят, да подават оставки!

4

Дженавара

преди 5 дни

Също реши да гласува за копейкино Възраждане, докато гледаме сеир в Дъпъсо.

3

Турко-циганска драма

преди 5 дни

Е кво да получи? Права, свобода, турското културно наследство! Що прайти дискриминации бате? Старата ромска песен с нов турски припев.!.

2

Анонимен

преди 5 дни

Някой извива ръцете на България с обръчи от фирми и други подобни обръчи от права и свободи.

1

Анонимен

преди 5 дни

Турците и Максуда да гласуват за Копейкин :)))