18

Дани

преди 5 дни

Честит празник на всички Християни! Бог да ни закриля със Своя Свещен Кръст от злини и да ни дава мъдрост и вяра, за да бъдем по-добри и да вървим във Верния Път, като спазваме Божиите и Вселенските закони. Само така хората могат да бъдат истински щастливи на земята и в отвъдния живот.

17

Анонимен

преди 5 дни

До Православен 12. А не можеш ли да се замислиш, че от вас излизат само заплахи и забрани и абсолютно нищо добро ?

16

Анонимен

преди 5 дни

До Пепи 16. И кво праят в такъви случай другите религии ? Те са грешни и наказани ли останалите 6-7 милиарда ?

15

Пепи

преди 5 дни

Защо разрешава Православната църква организираното чистене в цяла България на такъв голям празник, като Кръстовден - Св. Кръст Господен? Пише в 10 Божи заповеди, че не се чисти и работи в неделя, а това важи и за големите празници, отбелязани с червено кръстче в църковния календар. Това е грешно дело. И българския народ се чуди после защо има проблеми. Трябва уважение към Вярата. Защо църквата мълчи за тези важни неща. А и не се учи Вероучение в училище, затова хората са невежи във Вярата.

14

Сенеката

преди 5 дни

Една шматка каза че който иска вижда кръсчета навсякъде....

13

Анонимен

преди 5 дни

Светите земи са в Палестина, а не в Израел. Да повторим.

12

Православен

преди 5 дни

Не хулете Господа, защото страшно ще ви накаже! Господ е дълготърпелив и многомилостив, и не иска смъртта на грешника, а той да се отвърне от греха си и да бъде жив. Но в определен момент дори и търпението на Господа се изчерпва и наказва страшно!

11

Православен

преди 5 дни

Също така днес се пости - не се ядат месо и месни храни, и мляко и млечни. Огради ни, Господи, със силата на Твоя честен и животворящ кръст и ни запази от всяко зло. Амин!

10

Православен

преди 5 дни

Днес е един от само четирите дни в годината, в които Светият кръст се изнася от олтара в наоса (основната зала на църквата), за да му се поклонят вярващите. Непременно отидете да се поклоните на Светия кръст днес и да кажете молитвата си пред Господа и Той ще ви чуе. Спаси, Господи, Твоя народ ш благослови наследството Си, като даруваш на православния български народ и на всички православни християни победа над враговете и запазваш с кръста Си Твоето общество.

9

Анонимен

преди 5 дни

Баптистите, сред които е и Камала Харис, не почтат кръста. Как тогава биха могли да се наричат християни??!!

8

Анонимен

преди 5 дни

Християнството май е единствената религия, която се опира на разкази за чудеса за да повярваш в нея.

7

Анонимен

преди 5 дни

До Божана 9. Пак ли та пуснаха от психиатрията бе ?

6

Герен

преди 5 дни

Честит празник. Кой вярва да е здрав и щастлив. Ко не вярва да си трае и да не пише тъпотии. Слава на отца сина и светия дух. И семейството господне.

5

Анонимен

преди 5 дни

Не през 17 век, а през 7 век Ираклий, император на Ромейската империя връща от персийски плен животворящия кръст.Не че ви вълнува, но щом пишете статия да знаете.

4

Анонимен

преди 5 дни

Кой се интересува от каквито и да е религии, в 21 век живеем. Особено пък за източната християнска секта, всеки ден по нещо.

3

Анонимен

преди 5 дни

Попа баба Гусиии ментосва за пари - 50 милиона попска субсидия :)))

2

Анонимен

преди 5 дни

Честит празник на именниците, да са живи и здрави и да имат много късмет!

1

Анонимен

преди 5 дни

Амчи според приказките ви не само Христос е възкръсвал... Кога е оправите тая религия да си дойде в наше време без такива мракобесни приказки ? Защо мислите, че църквите не се посещават ? Религията не е история, а наука за морала.