80

Анонимен

преди 4 дни

Как да започнат преговори, като не искат да си изпълнат подписаните договори с ЕС и България! Турция от 50 год. е кандидат-член за ЕС , но никога няма да влезе, защото не иска да изпълни изискванията на ЕС. Македония върви по турския път и след 20 години ще се присъедини....към Албания.

79

мдааа...мухльовци...

преди 4 дни

На крива ракета Космоса и пречи !!! Ехь Луно.Луно земя македонска...

78

мдааа...мухльо...

преди 4 дни

Просто Муцунски...

77

Анонимен

преди 5 дни

Нека се оплаква, няма кой да го слуша. Няколко години разправии имаше по този въпрос, преговорите свършиха и има договор на масата. На никой не му се занимава повече с това.

76

Анонимен

преди 5 дни

Българи или не, македонците не могат да ви простят "администрирането" на Втората световна война и децата на Ваташа. Тук чашата е прелята и споделената история свърши.

75

До Българин

преди 5 дни

Как се разпознава чукотски мазен гнуусен и вреден *** в бг интернет пространството? Просто. По сравнението на РСМ с Украйна!

74

Въпрос

преди 5 дни

Защо толкова не им се иска да включат българите като етнос в конституцията си? На пръв поглед изглежда просто. Да признаят, че има хора с българско самосъзнание и че те имат същите права както останалите народности в РСМ.

73

Българин

преди 5 дни

Македония е част от България. Макетата са просто нацифицирани българи.

72

любо

преди 5 дни

ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

71

Анонимен

преди 5 дни

РСМ се управлява от Сърбия, затова е цялата антибългарска кампания там.

70

Българин

преди 5 дни

Мицко и Муцко първо да спазят договора за добросъседство, който са подписали с България , а после да се набира, какви отстъпки били направили , от тях да мине ? Още малко и ще се изкарат "жертва", в преговорите с ЕС!

69

Барселона

преди 5 дни

Пак от същото...ала бала...джиджи биджи и нищо конкретно....царе са...признати....в РСМ най са развити локумените фабрики...

68

Анонимен

преди 5 дни

Надяват се на нещо да им даде ЕС (ЕВРОПСКАТА УНИЯ ),а не знаят че ще им взимат! Чакам с нетърпение евро гей парад по Скопие .Естествено в Скопие ке требва да вземе и мигранти от Пакистан ,Иран ,Африка . ДА БИДАТ МУЛТИ-КУЛТИ ! Мислат и се облизват само за ЕУ паре .

67

Анонимен

преди 5 дни

Както и се очакваше, след яловата среща Мънкидончета се разврещяха отново за бугарската блокада и диктат.

66

Анонимен

преди 5 дни

Не могат да решат какви да са... Ще ги вземе онзи, който плати най -много. Лесни са за асимилация после.

65

димитър

преди 5 дни

Цялото им правителство ,заедно със сръбския червей ,премиера им , е сръбско ,което неистово мразят всичко българско . Не могат да забравят 1885 год и това е . В червата са мръсни и това е. подпомагани от масква ,от тях нищо хубаво няма да видим.Завиждат ни ,ама яко ,та дрънка ,не могат вече и да го прикрият ,пепелянките .

64

Анонимен

преди 5 дни

Не знам северно македонци ли са, източно албанци ли, западно българи или юго сърби, може и нещо гръцко да искат също, но със сигурност знам че лъжат като дърти ***.

63

Анонимен

преди 5 дни

Муцка, поплачи си, ще ти мине. Но защо ти пускат вайкането у нас? Вайкайте си се у вас. Цялата ви "държава" е скалъпена. Ако навремето Александър се беше назовал муцунски, сега щяхте да се наричате северна муцуния

62

Анонимен

преди 5 дни

ЕС не е задължителен!!!

61

Анонимен

преди 5 дни

Само българските нисирроци обръщат внимание и дават медийна изява на разни муцуняги. Вчера беше муммията им на културен гастрол у нас, днес този г-н Никой. Хай сиккттир, Източноалбанци. Не ни интересувате