33

Бай...

преди 1 час

Проверете какво означава думата "ШАЛАМАН" !

32

питам

преди 4 дни

защо най-отговорните ремонти, възложени на чешки фирми-посредниици, са провал 1.генератора на ПАВЕЦ-ЧАИРА2.ремонта на този самолет.Пита се кой реално е извършвал ремонта и кой от нашите органи е приел ремонтираните машини и съоръжения. За ПАВЕЦ Чаира се говори, че ремонтът реално е извършван от случайна фирма. Как е със самолета?

31

Анонимен

преди 5 дни

Всеки коментира ,но никой не казва що нямат катапулти или парашути

30

СВОЙ

преди 5 дни

Евроатлантическа солидарност.Милиарди за Украйна,а за нашите самолети няма достатъчно пари,да се поддъжат в необходимото техническо състояние.Липсата на пари води и до по малко тенировачни полети.А какво стана с ония самолети на хартия,дето ги чакаме години от нашият ментор САЩ?

29

Ваша санитарка. Лена

преди 5 дни

Шушумиго ти не се ли в окопа с ефрейтора Сополпаси

28

Анонимен

преди 5 дни

Шок можеше да няма .Факт е че сме пълни с допотопни Бараки.Правени по технологии от Втората световна война.както президента на Иран загина заради стара техника така и тези момчета си отидоха заради Корупция ,бездушие и безотговорност.Никой не мисли за армията.Като се поръчаха Ф16 то не беше вой не бяха критики.Всичко което отива за отбрана е подложено на критики от безотговорни дървени философо.Жалко за колегите .Едва ли *** *** от които зависи превъоражаването на армията ще се стресна

27

Анонимен

преди 5 дни

Мухъл.

26

Урсула

преди 5 дни

Кому са нужни тези самолети,хвърлени пари на вятъра!За армията също,пълно с хранилки,абсолютно не нужни,ако се случи конфликт,първо те ще си бият на петите,ужас!Държава на хранилките,и сега за тапа купуваме и хвърляме милярди за нови самолети,вместо да увеличим пенсиите и стандарт на живот в България!

25

Анонимен

преди 5 дни

Шамандурата пак грачи от клона

24

Анонимен

преди 5 дни

До Учуден 28. Има време...

23

Учуден

преди 5 дни

Направо чудо,бих казал невероятно! Очаквах Шамандурата да трапоса катастрофата на Путягата и лошата Русия

22

58

преди 5 дни

Рискували живота си .Тренировките и репетициите не са ,като да си на война.Че да ми говориш рискували живота си.Всичко се замита .

21

ИМА ЛИ АРЕСТУВАНИ

преди 5 дни

Стана ясно,че военни са ПРИНУЖДАВАЛИ цивилни лица-журналисти да изтрият записите от трагедията, записи, които щяха да са от полза за разследването. ВОЕНЕН НЯМА ПРАВОМОЩИЯ ДА РАЗПОРЕЖДА НИЩО НА ЦИВИЛЕН, и няма право да му нарежда да прави нещо против волята си-да трие записи, например. Тоест действията на военните-да принудят журналистите да трият записите са НЕЗАКОННИ, и са за ВОЕНЕН ПРОКУРОР И РАЗСЛЕДВАНЕ! Повтарям-в мирно време военен няма власт да нарежда на цивилен!

20

Шамандурив

преди 5 дни

Споко, ефките пристигат скоро, до няколко години, след края на войната.

19

Анонимен

преди 5 дни

Ако Въздушните Сили бяха хотел на морето отдавна щяха да са ги модернизирали.

18

?

преди 5 дни

Е тираджията не рискува ли ежедневно живота си, за да докара храна и стоки на хората? Автобусният шофьор не рискува ли всеки ден живота си, за да закара хората до работното им място или до вкъщи? Строителят не рискува ли всеки ден живота си, за да строи домове на хората?

17

SS

преди 5 дни

Армия има само формално. Обаче генерали и полковници на хранилка дал господ

16

Обективно

преди 5 дни

НЕ Е ПИЛОТСКА ГРЕШКА, А ПРОБЛЕМ С МАШИНАТА. ЗАПИСИТЕ ОТ КЕТИЯТА ЩЕ ГО ПОТВЪРДЯТ.

15

Georgiev

преди 5 дни

За какво хрантутим армия изобщо, като не става нищо от другарите!

14

Анонимен

преди 5 дни

НА ВИДЕОТО В ПИК СЕ ВИЖДА КАК СЕ ОТВАРЯТ ДВА ПАРАШУТА ПРИ ПИКИРАНЕТО, НО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ МАШИНАТА, ТЪЙ КАТО ТЯ ДИРЕКТНО ПИКИРА. ТОВА ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ.