109

Анонимен

преди 5 дни

Да си спомним и за трагедията в Хитрино преди 8 години , когато този човек "управляваше" България и си правеше не по-малък пиар , разхождайки се с ръце в джобовете между разрушените къщи , и говореше винаги в 1. лице ед.ч. Как той ще даде , ще помогне и т.н А сега седнал да поучава , как от трагедии не трябва да се прави пиар.

108

Анонимен

преди 5 дни

"отделихме 1,200 млрд. долара за да им купим най-добрите самолети F-16 блок 70" -- това бяха хвърлени народни пари на вятъра от един престъпник и предател.

107

Анонимен

преди 5 дни

Още трябва да се натиска и ще сбабичосаме банкянското сатанинско създание.

106

ЖЪЛТИ ПАВЕТА

преди 5 дни

НЕ СПИРАТ ДА РИДАЯТ

105

Буда нудиста

преди 5 дни

Тикво, Тиквоооо.....

104

Тиквун

преди 5 дни

Боко няма срам! Мутрата си е мутра!

103

ПроСоТо

преди 5 дни

леле,Тиквун все повече заприличва на ***..Що са не кротне тоя ?..Натрупа пари,"изпраха" го мажоретките,защо продължава да се бута в общественото простратство ?..Стана ясно че нема кой да го подгони за далаверите му..Или има и за това се е хванал за "имунитета" като удавник за сламка ?

102

Радослав

преди 5 дни

Римляните за по малко време са построили Виа Апия отколкото личната метреса на Бай Тошо строи Хемус и за разлика от метресата римляните са построили път, а метресата не мръдна и микрометър! За парите които се изляха в инфраструктура трябваше да имаме 5 магистрали, а имаме 2 коларски пътеки с падащи бетонни части от мостове и падащи лампи в тунели!

101

Радослав

преди 5 дни

До 92: последното редовно правителство беше интимна сглобка ПП-ДБ и гроб, значи до миналите избори гроб управляваха в тандем с Кирчо и кокорчо, последното служебно и то беше на гроб! Да не говорим за факта,че Хемус се строй от времето когато бай тиквон лъскаше на бай Тошко билюроте под масата и през цялото му управление от 13 години напредна по малко отколкото интелекта на бай тиквон тоест не мръдна и милиметър! За това платената лизачка на бай тиквон от фермата на севда пр да мълчи!

100

Винету Великолепни

преди 5 дни

Е Баце спри малко с лъжите, нито Кугарите са най-добри или Пантерите. Да не говорим, че са с най-ниското оборудване. А пък че не са съобразени с нашите условия е друга тема.

99

Анонимен

преди 5 дни

Бойко бил отделил пари за самолети, ама от какво ги е отделил? От залъка си ли?

98

Анонимен

преди 5 дни

Този индивид днес " празнувал"? Това да си роден на 13 сти си е Фатализъм! 6 пъти да " печелиш" избори с минимално мнозинство,и Опозицията,да Не Те Допуска до кормилото на властта си е голяма мъка за " спечелилия" а? И пак ще те качат на ските Опозицията другарю !-:) Освен вече да те Натирят и заблудените ти " избиратели"! От гласуването зависи дали ще ходим Пак на избори след тези!!!-:) ГЕРБ умре преди 4 г!!!-:)

97

до 95

преди 5 дни

Т/пунчоу, а Ми-8 за гасене на пожари ли е, според теб???? Ей, много неграмотен народец се наплоди у таз държава, бе!!! Що не напишеш в Гугъл Ми-8 и да почетеш нещичко, буквите немъ да тъ бият! Всяка държава използва туй, което има, бе, Ц///л изтъркан, и с Кугари смее гасили пожари, но той може да носи до 1,5 Т. вода, а Ми-8 до 3,5 Тона!!!!!

96

Анонимен

преди 5 дни

И какво постигате плювачи нищоооооо

95

Анонимен

преди 5 дни

Няма такъв *** просто!

94

Анонимен

преди 5 дни

Няма ли някой да му каже на Буци че в ден като този трябва да си затваря миризливата уста

93

..?

преди 5 дни

Кугър за гасене на пожари ли е бе , "умник"? Верно , разсъжденията ти са за кръчмата !

92

Кръчматъ

преди 5 дни

""""най-добрите хеликоптери "Кугър""" ---- От тук нататък може и да не четете!!! Затуй ли пак старите Съветски въртолети Ми-8 гасяха поржарите, а от 12-те Кугара я летят 4, я не, щото подръжката и резервните части са толкова скъпи, че просто ги нема. А, и едната Пантера също падна в морето. Винету отделил 5 милиона долара за година за тренираовъчни полети . Един час полет на Ф-16 е 8,000 долара, минимума е 100 часа на година на Един Пилот = 800,000 долара на година, туй са пари само за 6 пилота!

91

Странно,

преди 5 дни

...Щатните п.ювалници само леят помия и се*рат по адрес на Борисов! Тайничко се надяват, че като го наплюят, и хората ще изберат тях? А дано , ама надали! Борисов 4-та година не е на власт...Що не се похвалите , какво постигнахте и какви успехи имате , повече от управрението на ГЕРБ? Само че такива ...няма ! Времето за преврат изтече! Дойде време да се плаща сметката !

90

Гиб Мелсън

преди 5 дни

Винету ни лук ял, ни лук мирисал. Както казваше Батето Славков за себе си : "Чист като момина сълза". Другите виновни за всичко.