39

Анонимен

преди 4 дни

Това е от 35 години. Непрекъснато недофинансиране на армията. Нальот на пилотите под санитарния минимум и липса на натренираност поради липса на средства за гориво и поддържане на техниката. Резултатът е 8000 незаети места в армията и жертви в резултат на летателни произшествия в авиацията.

38

Алекс

преди 5 дни

Грозно е да използваш трагедията за политически дивиденти.Какъв разпад? Катастрофи се случват във ВВС и на най-напредналите държави.

37

Анонимен

преди 5 дни

Нинова не успя, но този ще докара БСП под 4%. Напълно нелепа фигура с ретроградно мислене, но и той червен милионер.

36

кой да знае

преди 5 дни

Тоя инвалид- пардон индивид и мис Бони плачкат като под калъп- що ами да си заработят заплатката- ни ги питай от къде им са милионите- те не са от заплати!

35

Ончо Градския

преди 5 дни

Комунягата като одъртее винаги се олаква от едно и също.Заден сърбеж.

34

Анонимен

преди 5 дни

За недоставените американски самолети всяка година даваме много милиони за подготовка за използването им, а като дойдат ще си стоят по летищата без да летят и ще даваме милиарди на година заради тях, но за американофилските леkета това са полезни разходи.

33

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 дни

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В НАШАТА КОЛОНИЯ.ВСЕКИ НИ КЛАТИ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПМИЦИ ЗА 33Г. ОКРАДОХА ВСИЧКО ПОСТИГНАТО С ОГРОНМЕН ТРУД ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.ОТ ЕДНА ДОБРЕ РАЗВИТА СТРАНА ПРОИЗВЕЖДАЩА ОТЛИЧНИ ХРАНИ С ЛЕКА И ТЕЖКА ПРОМИШЛЕНОСТ,ЖИВОТНОВЪДСТВО,СЕЛСКО СТОПАНСТВО,С ДЕСЕТКИ КОМБИНАТИ,СТОТИЦИ ЗАВОДИ И ХИЛЯДИ ФАБРИКИ .КЪДЕ Е ТОВА БОГАТСТВО?ПИТАТЕ ЛИ СЕ СТАДО БЕЗМОЗЪЧНИ ДОБИЧЕТА КОИ НИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ?ТОВА СА ПОЛИТИЦИТЕ ДО ЕДИМ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИПОСТАВЕНИ ОТ САЩ И ЕС.

32

Анонимен

преди 5 дни

За нелетящите руски самолети сме дали 4 мириарда лева за ремонти поддръжка и обслужване откакто сме влезнали в НАТО, но за русофилски лekeта като Гуцанов това са порезни разходи.

31

Анонимен

преди 5 дни

Ей тия хартиени самолети не дават мир на русофилството. Представям си пък като вземат да идват в България хартиените самолети какъв вой на умряло ще нададе русофилтвото.

30

Анонимен

преди 5 дни

Наглост и цинизъм!!! Това показваш бе гуцанка! Ако бяхме държава ти още щеше да си в затвора! Крадец и мошеник,какъвто те знаят във Варна!

29

Анонимен

преди 5 дни

Прилича ми много на саботаж, преди тържеството за 20 години България в НАТО. Някой изглежда е искал да помрачи честването и да настрои народа срещу Нато. Някой, който има богат опит как се правят такива саботажи.

28

Ибреее...

преди 5 дни

Гуци,Гуци,Гуци.....Ели са те вуци..

27

Спомням си още..

преди 5 дни

Тя и Приватизацията бе само на хартия,а в държавата не влезе дори и 1/10 от това което беше на книга.Държавата се изкупи със приватизационните книжки на хората,които мутрите им ги иззеха насила.После ББ като изгря на хоризонта,разследването и връщането на най-големите приватизационни сделки за преразглеждане бяха в предизборната му програма.После разбира се ББ се ,,пре-програмира" на 100%.Както се казва на технически език ,,ъпдейтва се".Всички в тая държава е Шменти Капели.

26

Анонимен

преди 5 дни

Абе Варна нямате ли свесни хора там бе? Такива като гуцанката , копейката и оня магарешки крадат на поразия и ръсят глупост след глупост

25

Анонимен

преди 5 дни

Държавноста се разпадна заради такива като теб и оня с вдигнатия юмрук,който днеска похвърча малко и се скри!

24

Анонимен

преди 5 дни

Всичко им е виновно!Държавата си върви, само че се краде доста по малко!Аа ако се избере един да управлява почва се пак наново

23

Анонимен

преди 5 дни

Гуцанов, държавата я няма откак оня вдигна юмрука.

22

Анонимен

преди 5 дни

до 10, ами нали за това говорим, платихме а нямаме

21

Анонимен

преди 5 дни

Само нагъл политик ще прави подобни коментари върху една трагедия.

20

Ром"с

преди 5 дни

GГаню bБалкански подписва тез контракти...