57

Фахтаюий

преди 3 дни

Ама не разбирам едно...///този СЛУГА на Ботоксовия какво по точно иска да ни каже/// Че БОТОКСОВИЯ се е сетил че Турция мозе да реши да си вземе КРИМ ли....или че преди да е Турски е бил почти БЪЛГАРСКИ..Невероятна *** сте Вие БЛАТНИ........!!!

56

Иванов

преди 4 дни

На тоя хамстер някой да му напомни че в цяла Южна и източна Украйна живеят и българи техните права свободи живот и здраве кой ще пази ъмм???

55

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

54

Пенсионер

преди 4 дни

Крим е бил и турски. Значи ли че Ердоган трябва да предяви претенции. Каквото било , било. Връщане на зад няма. Тава не можа да разбере Путин и загази.

53

Така е ..

преди 4 дни

Песков , няма различия. Има само истина и Ердоган ви срина със земята. Никой няма право да нарушава подписани споразумения за узаконени държавни граници. Путин извърши нещо недопустимо и ще си носи последствията.

52

Анонимен

преди 4 дни

Крим бил руски,украински,мелмакски! Крим си е на кримляните! На хората които живеят там и притежават земята,сградите и всичко наоколо.

51

Хм...

преди 4 дни

Днес Крим и Донбас,утре Кушадасъ, Анталия и Айвалък!Те руснаците много ги харесват техните куроорти,та не се зане утре Путин какво ще измисли!

50

Анонимен

преди 4 дни

Крим ще стане украински когато Украйна стане руска. Турция кандидатства за БРИКС но няма да я огрее заради изказванията и за Крим и за наколко други работи.

49

Анонимен

преди 4 дни

Ердоган да каже нещо за Северен Кипър? Нямам информация турците в Кипър да са били отвличани, изтезавани и убивани за да влезат турски войски в Кипър. След падането на военната хунта в Гърция, Кипър отново стана независим. Северен Кипър не. Докато за Донабас, Луганск и Крим съм чел дори решения за престъпления на украински паравоенни формирования на УКРАИНСКИЯ съд. Двойния арши с пълна сила.

48

баба мара

преди 4 дни

турция от приказки не разбира какво прави в сев кипър в ирак в сирия въз основана какви межд документи е нахлула в суверенни държави 1912 г изби арменцитесега с помощта на азербаиджан изгони 300 000 от нагорни карабах какво има даговорите с нея това е бандитска страна видно от турските сериали

47

Жалки нещастници

преди 5 дни

Гнусни сте.

46

Анонимен

преди 5 дни

Хич не се завимавайте в ***, да си мърморят какво щат, важното е че Крим е руски!!!

45

Калош

преди 5 дни

Крим е на Украйна.Слава на Украйна.Окупатора е Путин и он ке падне.

44

Калош

преди 5 дни

Крим е на Украйна.Слава на Украйна.Окупатора е *** и он ке падне.

43

Да бе,

преди 5 дни

...щели да се обяснят на "своите приятели "? Че Турция винаги е била против окупацията на Крим и никога не е признавала фалшивите Референдуми!

42

Истината

преди 5 дни

Западът е завладян от джендерията с меки или без *** и от мислимантовските и черните 'инженери', как си мислят ще водят война с подобно население?

41

Реалист

преди 5 дни

До popa ot razgrad: Reuters са агенция за fake news.

40

Реалист

преди 5 дни

Посланието е най-вече към издишащият дeмeнт и към чyчeлoтo на UK.

39

big meech

преди 5 дни

тоз клоун пак

38

popa ot razgrad

преди 5 дни

Reuters писа че Турция натиска Русия да върне Крим на Украйна...