167

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

166

Анонимен

преди 4 дни

Букурещ смята за непосилно да продължава да снабдява Молдова и Украйна с електричество заради високите цени на тока, които са до три пъти по-високи от тези в Западна Европа. Това заяви министърът на енергетиката на Румъния Себастиан Бурдуя. Румъния иска компенсации от ЕС, но нашите марионетки пак мълчат.

165

Анонимен

преди 4 дни

До поскъпване води износът на ток за Украйна, който не се плаща от укропитеците!

164

Анонимен

преди 4 дни

За "умниците" дето пишат, че подаряваме тока на Украйна - нищо такова - продаваме го и то много скъпо. За това и цената за всички се вдига.И да - Русия е виновна и рано или късно ще си плати с лихвите!

163

Кравар Евроатлантик

преди 5 дни

По тая логика украинските удари в расия трябва да водят да поевтиняване на тока. Давайте.

162

Анонимен

преди 5 дни

Абсолютно гнусна статия. Руските удари водели... а не това, че югоизточна Европа изнася ток за Украйна...

161

Хм...

преди 5 дни

А забраните на Брюксел да се търгува с Русия НЯМАТ НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ, нали ? Ама абсолютно никакви последици за икономиката на Европа.

160

АМИ, ДА....

преди 5 дни

КАРАЙТЕ НА СЪЧКИ И ВЪГЛИЩА....ПО- ЕВТИНО Е И ПО-БИТОВО.....КАТО У НАШЕ СЕЛО....ХАХАХА....ПО- БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА--- ВАШЕТА МАМКА....ХАХАХА

159

Пазарна икономика

преди 5 дни

Като ни пуснат на свободния пазар - всеки да си прави сметката. Като нямаш пари - каменната ера. Няма ток - няма компютри - няма кой да протестира в интернет. Екстра!:)

158

ЧНГ 2025 за КРЕМАл !

преди 5 дни

ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ КРЕМАл И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОТДАЛЕЧАВА ОТ АПОКАЛИПСИСА ! ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА АГРЕСИЯТА В УКРАЙНА, КРЕМАл ИЗПРАТИ ДЕСЕТКИ АВТО КРЕМАлТОРИУМИ В УКРАЙНА, ЗА ДА ИЗГАРЯ ТРУПОВЕТЕ НА КРЕПОСТНИТЕ И ДА НЕ ИЗПЛАЩА ЗАСТРАХОВКИ НА ВДОВИЦИТЕ И СИРАЦИТЕ !

157

Нормална

преди 5 дни

Стига сте писали глупости,повишавате цените на всичко а Русия ви е виновна,само търсите виновни за вашите грехове. За всичките ви простотии са виновни Русия и Путин,по добре потърсете вина в главите си.

156

До рушките курви

преди 5 дни

Украинска коPейко, посолствений центаже, не се връща това, което никога не е било взимано.

155

Анонимен

преди 5 дни

Брей ЕС и сащ подариха на Украйна за 2 г над 200 милиарда ,да плащат тока ,или Зеленски продължава да краде от. милиардите !!

154

Така ли

преди 5 дни

А не е ли защото подарявате евтиният ток от Козлодуй на УКР. Десететилетия наред, българите бяха лишени от правото да ползват най-евтин ток от Козлодуй, сега го подарявате на УКР. Причините са споменати от редица премиери на Румъния и др. държави от Източна Европа. Квотите не оскъпяват ли цената. Фотото и перките на обръчите от фирми на властта и чужди ТНК-та не оскъпяват ли Микса. Субсидиран от нашите данъци. От 2026 сме на борса ток, то българите няма кой да ги субсидира.

153

Анонимен

преди 5 дни

Малко ми звучи, като преди две години,нафтата 5лв!Пък тя падна на 2.30!!! Ррално 99% от цените скачат, само от пропаганда! Всичко е една измама, никой от никой не е зависим, просто всичко това е удобно за търговията! Между другото България също изнася ток, реално всяко вдигане на цената би трябвало да е в наша полза! Ама пустата пропаганда е като чума!

152

украинската хитра

преди 5 дни

сврака - и със двата крака!

151

докарайте Чехлю

преди 5 дни

да обясни за Белене сега!

150

де го пукаш,

преди 5 дни

де се дигат цените!

149

Анонимен

преди 5 дни

Те у нас за да намерят начин да увеличат тока ще намерят един милион причини,включая ретроградният Меркурий и промените на течението Гълфстрийм и пак няма да са им достатъчни...

148

Фитока

преди 5 дни

Ако не бе авантюрата в Курска област вече нямаше да има руски удари по енергийната инфраструктура на Украйна,тъй като предстоеше да се договорят за това през август в Катар.Е,щели да заставят Русия да им върне териториите.