11

Анонимен

преди 5 дни

Аз не виждам някои от вас ,където п...дите в едно гърне с дълга памет.

10

Варна

преди 6 дни

Гуци е антиреклама на БСП. Всички в морския град знаем завоеванията му - краде са сметка на обикновенните. Срещу пари прави всичко-със своя Калчев върнаха милиони на Домусчиев. Той си е медуза и такава ще си остане.

9

Ако ти не помниш ние

преди 6 дни

помним...Гуцанов как да получим пари по ПВУ като трябва да се приемат антикорупционни закони, а Шишо от сглобката с *** Банкянски свалиха правителството?? След това не можа да се създаде правителство, защото ,когато ПП-ДБ тестваха парламентарно представените парии с декларацията за антикорупционни закони, те не бяха приети!! Българите обичате схемите, но няма да минат пред Европа! Вервайте!

8

Анонимен

преди 6 дни

Гуцю е толкова социалист, колкото дървото е камък. Този е готов да оближе подметките и на най-жалката мутра, само да му подхвърлят някоя стотинка. Другарете твърдо няма да минат бариерата със старите к...и, които изпълзяха от дупките. Може би така е и по-добре.

7

Анонимен

преди 6 дни

ПП ДБ също ПиШат Късо, т.е. не самопаметта им е къса...

6

Майора

преди 6 дни

Гуцанов , прав си , но не и госодата от кослицията на провалите, които си мислят че винагиса прави , а останалите им пречат!

5

Реалист

преди 6 дни

БСП са единствената партия с леви идеи,която мисли за народа не случайно десните партии в Бг. които не са толкова десни крадат идеите на социалистите и си ги пришиват за техни заслугиПримерно: увеличението на пенсиите,минималната работна заплата да се увеличава спрямо средната,закона за джендър пропагандата,да не се увеличава тока за битовите клиенти и ред други мерки !

4

Видял

преди 6 дни

ПП може да имат къса памет, но имат дълъг спирачен път!

3

От моя гледна точка

преди 6 дни

всички в НС сякаш имат къса памет, освен това са и късогледи. Не виждат какво идва отсреща, да не говорим, че и приоритетите им са меко казано странни. Например, страдаме от енергиен дефицит, но вместо да си достроим централата ние гласуваме да я продадем на друга държава за жълти стотинки. В същото време, без конкурс, избираме фирма, която дори не е предложила оферта с конкретна цена и срокове за изпълнение, за да построи ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЯДРЕНИ реактори... думи нямам брачед всички сте за бесене

2

Перниканец

преди 6 дни

Гуцата се явява по медиите, та белким избегне срамното 3,5% на изборите...Но просто няма как - това ще е и естествения завършек на живота на столетницата.

1

БСП всичко им е късо

преди 6 дни

И краставичките, и живота пред електората им, и оставащото им съществуване като партия.