125

Българин

преди 3 дни

Мините са на укропитека зеленски и много добре го знае драскачката,но не ви изнася да пишите истината

124

Анонимен

преди 4 дни

Иран и Северна Корея дават разрешение на Русия да използва техните ракети в Украйна, а САЩ не дават разрешение.Русия е неспособна и фашистка държава, която е заплаха за мира в света.

123

Хмм,

преди 4 дни

те украинските мини също са руски, както и българските, че и румънските. Изобщо в Черно море кога е имало мини непроизведени в СССР? Пък като толкова разузнават "братските" ни самолети - защо кораби се "натъкват" на тях? Нали им знаят и бройката и местоположението? Ай, стига :)

122

Има данни,

преди 5 дни

че няколко от непотопяемите СеСеСеРейски корита са се придънили след нацелване на собствените мини, което говори красноречиво за съветската морска навигация, която е кьорава работа.

121

Анонимен

преди 5 дни

Доколкото си спомням украинците минираха плажа.

120

Допълнение

преди 5 дни

А също може да намерите непотопяемия флагман Москва, подводничката Ростов-на-дне и още 28 други руски корита, които им правят компания

119

Анонимен

преди 5 дни

Па ако знаете колко руски кораби и моряшки глави са открити - ум да ти зайде

118

Лайно с мед

преди 5 дни

Открити са и сто делви със жълтици. Украински, разбира се! Хахахахаха

117

Анонимен

преди 5 дни

Помни Бутча. Незабравяй Суджа. Хладилник е кутия която охлажда. Печка е кутия която загрява, Талавизер е котия която лъже.

116

Мини vs Плувай

преди 5 дни

В минираните полета има табели "Мини". Хората минават , но непреминават. Във водните басейни на табелите "Плувай: ли пише, майнъ Филибето. Че земе неков хидро бомба да дигне 20 черно метрови вълни и да ги лашне през Дунаво къде искаро, Осмата река, Янтрата и още неколко потока и набутвайки ни с мини без надписи. море ке се утепам да мислим . на Витушъ ли да се катериме и да броиме колко мини че да одмотаът капсулните взривови и да праиме снимки кой как и защо не всички таковътъ?

115

Мухаха

преди 5 дни

Нали самите украинци се похвалиха в началото на войната че са минирали собствените си пристанища за да попречат на руски кораби да акостират там. Ама забравили да ги вържат и теченията ги отнесоха из цялата северна част на Черно море.Комшиите от Румъния що украински мини извадиха. Ами нашите рибари колко и те извадиха? КАК ТАКА изведнАж станаха руски тия мини? Големи лъжци са тия укрита. Което ми напомня на мърдащите "жертви" на руската агресия в Буча или оная бяла Жигулка с изрязания покрив...

114

Анонимен

преди 5 дни

Арестуван е шефа на продоволствието илогистиката на украинската армия Сахневич. Организирал бил мародерски военизирани структури в Суджа. С военни камиони и военен персонал е изнасял тоалетни, перални и хладилници от евакуираните райони в Суджа ;)))А той е получил такова нареждане от висши украински военни ;)))грабят собствените ис граждани, като преди това им нареждат да напуснат домовете си за да не им пречат ;))) Нациска раота ;))

113

Анонимен

преди 5 дни

Руски в смисъл произведени от Русия? Или украински, че само те минираха последно.Пак легенди разправяте.

112

Кравар Евроатлантик

преди 5 дни

До Анонимен Не са руски, а расийски. От Расийската Пендерация.

111

Анонимен

преди 5 дни

Руски ли са или украински?

110

Анонимен

преди 5 дни

Не са руски ,а украински!Ставате смешни в стремежа да угодничите!

109

Анонимен

преди 5 дни

Това не са ли мините, които украинците пуснаха в Черно море. Уточнявайте ги тия неща. Иначе мините нашстина са от времено на СССР, ама тя и цьла украйна у от това време.

108

Киро дай Кодовете

преди 5 дни

Много сте Умни Украйна няма Кораби но Руснаците пускали Мини , защото си нямали друга работа

107

Bai Dun

преди 5 дни

Само сорсоидни *** работят в тоя саит !!!

106

глубокийРЕЗЕРВсталин

преди 5 дни

И ОТ ГРОБА МУСТАКАТИЯТ СЕЕ СМЪРТ !